Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gdy facet posuwa się za daleko....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
482 odpowiedzi w tym temacie

#321 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 12:45

myslalam ze ja jedna to zauwazylam, jakos tak dziwne to w profilu bartus cmokaski a tutaj ze ja bije jak cholibka....

no wiec wlasnie.. mnie sie tu cos podejrzane to wsyzstko wydaje.. dziewczyna plata sie bardzo...

jesli facet podnosi reke na kobiete nie ma miejsca w moim zyciu na takich osobnikow i tyle...
ciezko mi zrozumiec kobiety ktore tkwia w takich zwiazkach choc sama mieszkalam prze 8 miesiecy z taka para i nic sie nie dalo zrobic... dziewczyna zapatrzona jak w obrazek i nie waznie siniaki bo ona go kocha....

ja wychodze z zalozenia ze jesli kobieta pozwala sie bic to poprstu lubi byc bita... bo nie wiem jak to mozna inaczje wytlumaczyc.. dla mnie to chore...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#322 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 13:50

krowka17, dziewczyny juz wszystko napisaly,co mozna bylo napisac wiec nie bede sie powtarzala..tylko mam jedno pytanie..
napisalas,ze nie chcesz z nim spedzic calego zycia i ze gdybys zaszla z nim w ciaze to wiedzialabys,ze to juz koniec...w takim razie - po co z nim jestes???
po co ciagniesz zwiazek dla ktorego sama nie widzisz przyszlosci?Chcesz miec chlopka,bo twoje kolezanki tez juz sie z kims spotykaja?Nie rozumiem Cie wogule,przemoc,jakies zmuszanie do seksu,brak satysfakcji z seksu...przyszlosci z nim tez nie planujesz,to po co ci to? Lubisz byc bita i ponizana?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#323 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 13:55

Lubisz byc bita i ponizana?

angik1683 wychodzi na to ze tak.. ona lubi byc bita i ponizana... tak jak juz wczesniej wspomnialam..
Dołączona grafika

#324 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 13:57

saja, chyba tak... <bezradny></span> ale w takim razie po co sie tutaj zali jesli nie zamierza tego zmienic i tak naprawde to chyba nie szuka pomocy <bezradny></span> ja wiem,ze jest wolnosc slowa,a forum jest po to zeby sie wygadac,ale jak slyszy sie 20 dziewczyn krzyczacych odejdz od niego bo on cie nie szanuje i absolutnie sie to olewa to chyba cos tu jest nie teges...no ale nie warto OT robic :-/
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#325 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 13:59

angik1683, masz racje... wszystko sie zgadza...dodalabym jeszcze cos ale faktyczine nie warto OT robic...
Dołączona grafika

#326 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 14:28

Wlasnie, ja tez to zauwazylam... ale pomyslalam ze dziewczyna sama nie wie czego chce i kazdego dnia to inaczej widzi...

#327 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 19:25

Nad sercem trudno zapanowac ale nad rozumem owszem a w tej sytuacji rozum mówi"zostaw sadyste";0
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#328 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 21:45

ehhh czytam to wszystko i fakt faktem ze sie platam strasznie bo nie wiem juz czego chcem ale to co pisze wam jest prawda...raz jest kochany i slodki a raz jest potworem...ja sie do niego przywiazalam i zostawialam go wiele razy ale ciagle wracalam bo on blagal i plakal...zreszta ja nie potrafie odejsc od niego:( prawie codziennie sa sytuacje w ktorych inna by mu powiedziala odchodze ale ja nie wiem jak ja mam to zrobic co mam powiedziec jak sie zachowac... i co potem zrobic zeby nie wydzwaniac ani nie pisac do niego a co gorsza zeby nie isc i nie wrocic do niego...;/

#329 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 23:55

gdy prubowalam go zostawiac to przez pare dni sie zmienil i byl posluszny ....ale teraz znow to samo;/jak bym miala byc z nim w ciazy to wiedzialabym ze wlasnie moje zycie dobieglo konca

no bo on sobi eciebie wokół palca owinął
wie jak cię podejść żebyś wróciła
i ty też wiesz, że to tylko zagrywki więc? po co ci to kochana?

a co do tej 'ciąży'.. to skoro ty wiesz takie rzeczy i wiesz, że jesteś w beznadziejnej sytuacji i wiesz co powinnaś zrobić... czemu tego nie robisz?

.raz jest kochany i slodki a raz jest potworem...

no widzisz,,, jak zwierz..
najpierw podpuścić ofiarę a potem zaatakować . . . :/

ja sie do niego przywiazalam

no i?
tylko dlatego chcesz być katowana? bo się przywiązałaś? no halo? dziewczyno!
to nie jest twój pierwszy zwiazek i dobrze wiesz jak normalny związek powinien wyglądać

przestań być ofiarą, chyba że ci to pasuje !
nie mam sił no...

teraz cie bije a jesteście gówniarzami
ładnie się nauczył
co będzie za jakiś czas?
skoro i tak wiesz, że nie chcesz go na zawsze to puść go w cholerę, naślij na niego kumpli i miej go w tyłku :!:
psycholem się będziesz przejmowała
nie widzisz co on z ciebie zrobił?

ale ja nie wiem jak ja mam to zrobic co mam powiedziec jak sie zachowac

coś w stylu > odchodzę bokserku? :/

bo on blagal i plakal

ojejku.. pewnie tak jak i ty kiedy cię bije . . . .

opanuj się, bo to aż ręce opadają...
zabije cie kiedyś na twoje własne życzenie
on się leczyć powinien
a ty przestań być matką uciśnionych, i nie lituj się, nie łap sięna jego idiotyczne zagrywki, bo żałosne co on robi
nie ma mnie tu i nie będzie.

#330 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 00:18

teraz jezeli jeszcze raz podniesie na mnie reke lub wyzwie to odejde od niego i bede siedziala ciagle tutaj i pisala i wylewala caly smutek...dziekuje za wszystko dziewczyny:* wezme sie w garsc .

#331 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 00:22

krowka17, no ja mam nadzieje :!:
postanów sobie to silnie
przypomnij sobie ile razy cię skrzywdził nie tylko fizycznie ale i psychicznie
niech wszystko do ciebie dojdzie, jaka to chora sytuacja, jak się czujesz
wtedy powinnaś nabrać siły

zerwij i siedź z nami, my cię zmotywujemy :!: :*
POWODZENIA :!: <czirl1></span>

#332 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 00:34

hehe.dobrze ze trafilam na to forum ;) sama bym nie poradzila sobie a tak to moge z wami pogadac;) nie dosc ze ja mloda to jeszcze wy mlode i mozemy gawedzic;)

#333 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 00:37

krowka17, w takim razie jak chcesz pogawędzić to zapraszam na pogaduchy :) tam zawsze wiele spraw do obgadania :)
a teraz nie róbmy OT :mrgreen:

#334 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 17 lipca 2008 - 06:59

krowka17, jakoś dziwi mnie Twoje przywiązanie do Bartka. nie jesteście ze sobą zbyt długo, jesteś młoda, możesz spokojnie znaleźć sobie kogoś innego. i co z tego, że chodzicie razem do szkoły. bez przesady, żeby to był problem. koleś jest nienormalny. co to za metoda rozwiązywania problemów.zapewne wolisz poczekać jeszcze z 10 lat, aż sytuacja się rozkręci? jestem jeszcze w stanie zrozumieć mężatki, które mają ileś lat i ciężko im się wyrwać ze związku, bo dzieci, bo nikogo nie znajdą, bo sa stłamszone. ale chyba na taki stan u Ciebie za wcześnie. więc działaj

#335 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 07:42

krowka17, to są twoje słowa naisane parew postów wczesniej

raz jest kochany i slodki a raz jest potworem..ciagle wracalam bo on blagal i plakal.

a to fragment mojego postu cytatu ze stromy kobiet maltretowanych

zaprzeczanie zarzutom złego traktowania, wmawianie Tobie, że sam(a) ponosisz winę za złe traktowanie, okazywanie przy innych dobroci i cierpliwości, płacz i błaganie Cię o przebaczenie, przyrzekanie, że to się już więcej nie zdarzy.

pamiętaj że to jest tylko jego gra on udaje bo drugiej takie naiwnej ja ty (sory ale to on cię za taka uważa) nie znajdzie wcześnie .... wiec walcz i odjedz od gnoja a jak ci będzie smutno to zaprazszam na "mam doła" tam zawsze ktoś coś powie i pocieszy... i teraz już masz bac silną kobietą

#336 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:48

fajna babka, swietnie to napisala, niki rowniez
jeszcze raz sie zastanow i zacznij dzialac..
przeciez my ciebie nie znamy i patrzymy na sprawe zupelnie obiektywnie
i doradzamy jak najlepiej potrafimy
nikt nie chce zebys cierpiala wiec zastanow sie jakie zycie wybierasz....

#337 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:57

niki, dokładnie. Choć będzie Ci przykro to pamiętaj masz za mało lat, żeby dać się tak traktować.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#338 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:37

Juz my sobie z nim poradzimy:)

<jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <przytul></span>

#339 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 14:17

Jednym słowem można określić tego typa .. - Gnój przez duuże "G".. a tą sytuacje - Chorą przez duże "CH". Bądź dzielna ! :*
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#340 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:25

dzisiaj znow sie posunal za daleko i tak jak mowilam zostawilam go....mam dosc takiego traktowania:( jest mi zle..:(