Gdy facet posuwa się za daleko....
Napisano 16 listopada 2009 - 12:12
Napisano 16 listopada 2009 - 13:56
ja mysle ze w wyjatkowych sytaucjach mozna , jesli facet naprawde tego chce a nie móiw tylko dlatego ze chce uspokoić kobiete. Mysle ze czasem potrzebna jest wizyta u psychologa czy psychiatry. ale w wiekszosci przypadków to nie nalezy dawac drugiej szansy tylko odejsc. Bo z zcasem to nie bedzie tylko chodziło o kobiete ale i dzieci , w zyciu bym nie pozwoliła aby ktos bił moje dzieci , nawet ich ojciec , wiec najlepiej zapobiegac takim sytuacjom .wiadomo są rożne sytuacje w życiu i niektórym warto dać drugą szanse
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 listopada 2009 - 15:49
jeżeli on Ci uderzył dziewczyno nie masz nad czym się zastanawiać takich rzeczy się nie wybacza jesteś kobietą i nie zapominaj o tym
no wlasnie
facet powinien szanowac swoja kobiete. a to nie jest dowod milosci... nie wiadomo do czego sie jeszcze moze posunac ten damski bokser.
Napisano 16 listopada 2009 - 15:55
Napisano 16 listopada 2009 - 18:51
na twoim miejscu nie zamieniłabym z nim już nawet słowa- no może że nie ma co u ciebie szukać bo skoro uderzył raz to uderzy następny
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:40
I po raz kolejny... pretensje, siniaki...
A w tym momencie siedzę sama w domu... przy mnie dwa przytulone psy...
I wiecie co?!
Postaram się teraz o siebie... zacznę żyć dla siebie. I będę szczęśliwa...sama.
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:45
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:47
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:54
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:57
I to nie chodzi o użalanie się... po prostu chciałam się komuś wygadać...
Już dosyć użalania sie... teraz trzeba iść do przodu... bez oglądania się na przeszłość
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:04
Podziwiam.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:04
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:07
Wstyd mi za to jaka byłam...
Najgorsze jest to, że nikt mi nie mógł przemówić do rozsądku... musiałam sama dojrzeć do tej decyzji...
Mam nadzieję, że Twoja koleżanka się opamięta...
Bo to zostawia ślad na całe życie
[ Dodano: 2011-06-08, 22:08 ]
slavek... wiem wiem...
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:10
oj wątpię, wątpię. aktualnie jest w bodajże 6 tygodniu ciąży. Drugiej.Mam nadzieję, że Twoja koleżanka się opamięta...
Najlepsze jest to, że ona się cieszy.
Rozumiem pieprzenie życia samemu sobie, ale tym dzieciom to już szczerze współczuję
Dobrze, że niektórzy otwierają oczy.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:20
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:28
Współczuje jej... jej dzieciom... bo to nie jest życie
Slavek... próbuję
Napisano 09 czerwca 2011 - 08:15
Dobrze, że masz to już za sobą. Zasługujesz na szczęście jak każdy.
Zobaczysz, że i dla ciebie zaświeci słońce. Trzeba tylko czasu.
Trzymaj się kochana. Podziwiam cię naprawdę.
ps. a zgłaszałaś sprawę tych pobić na policję
Napisano 09 czerwca 2011 - 13:34
Napisano 09 czerwca 2011 - 14:06
no własnie...też mnie to ciekawi...s. a zgłaszałaś sprawę tych pobić na policję
Tiril, mam nadzieje że zaswiecie dla Ciebie slonce, mysle że nawet napewno.Po wkoncu po burzy jest słonce. Moj eks tez był agresorem. Tak wiec dobrze mi wyszło roztanie z nim..
I nie trac tej empati, bo po co . To Twoja zaleta. Poprostu zadbaj o siebie teraz.
Napisano 09 czerwca 2011 - 14:33
oj wątpię, wątpię. aktualnie jest w bodajże 6 tygodniu ciąży. Drugiej.Mam nadzieję, że Twoja koleżanka się opamięta...
Najlepsze jest to, że ona się cieszy.
Rozumiem pieprzenie życia samemu sobie, ale tym dzieciom to już szczerze współczuję![]()
Dobrze, że niektórzy otwierają oczy.
Wiem o czym mówisz, ojciec mojej przyjaciółki najpierw katował matkę, potem przerzucił się na córki. Pamiętam jak kiedyś zabrałam ją do siebie na działkę, po paru dniach zadzwoniła jej siostra, ze gdy matka została sama w domu tak ją pobił, że przy okazji potłukł wannę
może najpierw bić tylko żonę, w końcu przychodzi czas też na dzieci. Może to jej przemówi do rozsądku