Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gdy facet posuwa się za daleko....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
482 odpowiedzi w tym temacie

#421 __mikka__

__mikka__
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 12:12

Jeżeli facet raz zdradził może bez problemu zrobić to drugi raz bez względu na to jak będzie przepraszał i obiecywał że już więcej tego nie zrobi ale wiadomo są rożne sytuacje w życiu i niektórym warto dać drugą szanse ale w sytuacji jeżeli on Ci uderzył dziewczyno nie masz nad czym się zastanawiać takich rzeczy się nie wybacza jesteś kobietą i nie zapominaj o tym <nenene1></span>
"Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu" -Mark Twain-

#422 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:56

wiadomo są rożne sytuacje w życiu i niektórym warto dać drugą szanse

ja mysle ze w wyjatkowych sytaucjach mozna , jesli facet naprawde tego chce a nie móiw tylko dlatego ze chce uspokoić kobiete. Mysle ze czasem potrzebna jest wizyta u psychologa czy psychiatry. ale w wiekszosci przypadków to nie nalezy dawac drugiej szansy tylko odejsc. Bo z zcasem to nie bedzie tylko chodziło o kobiete ale i dzieci , w zyciu bym nie pozwoliła aby ktos bił moje dzieci , nawet ich ojciec , wiec najlepiej zapobiegac takim sytuacjom .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#423 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 15:49

jeżeli on Ci uderzył dziewczyno nie masz nad czym się zastanawiać takich rzeczy się nie wybacza jesteś kobietą i nie zapominaj o tym <nenene1></span>

no wlasnie ;(
facet powinien szanowac swoja kobiete. a to nie jest dowod milosci... nie wiadomo do czego sie jeszcze moze posunac ten damski bokser.
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#424 __mikka__

__mikka__
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 15:55

oczywiście z tym wybaczaniem chodziło mi o zdradę ale jeżeli chodzi o kwestie bicia i podnoszenia reki na kobietę tego się nie wybacza tak uważam bo znam niejeden przypadek gdy facet jak raz uderzył zrobił to po raz kolejny
"Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu" -Mark Twain-

#425 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 18:51

straszne... i to nie uderzył reką tylko pociągnął z główki :shock:

na twoim miejscu nie zamieniłabym z nim już nawet słowa- no może że nie ma co u ciebie szukać bo skoro uderzył raz to uderzy następny :!:

#426 Tiril

Tiril
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 20:40

Całe życie starałam się być dobra. Dobra dla wszystkich. Byłam cudowną córką, która sama się uczyła, sama odrabiała zadania, która nie potrzebowała pomocy... . Później byłam cudowną przyjaciółką, zawsze do usług, zawsze służącą ramieniem. Później był On. Byłam cudowną kobietą, starałam się o dom, obiadek zawsze przygotowany... studia na drugim planie. Później był ślub. Starałam się być najlepszą żoną na świecie. Nie zawsze wychodziło... ale na prawdę się starałam... Później był obiad na ścianie i siniaki na ciele. Następnie ucieczka i prześladowanie. I w końcu... szczęście... człowiek który mi to dał...
I po raz kolejny... pretensje, siniaki...
A w tym momencie siedzę sama w domu... przy mnie dwa przytulone psy...
I wiecie co?!
Postaram się teraz o siebie... zacznę żyć dla siebie. I będę szczęśliwa...sama.

#427 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 20:45

O rany... :shock: Współczuję. Może faktycznie szczypta egoizmu nie zaszkodzi. W końcu wszędzie powinna byc równowaga.

#428 Tiril

Tiril
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 20:47

Musze zostać egoistką... bo empatia mi na dobre nie wychodzi.

#429 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 20:54

TIRIL - to tak smutne co piszesz <pocieszacz></span>

#430 Tiril

Tiril
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 20:57

slavek... ale prawdziwe.
I to nie chodzi o użalanie się... po prostu chciałam się komuś wygadać...
Już dosyć użalania sie... teraz trzeba iść do przodu... bez oglądania się na przeszłość

#431 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:04

Tiril, dzielna jesteś! I brawa dla Ciebie za to, że się odważyłaś i teraz żyjesz po swojemu :) Mam koleżankę, która taka dzielna już nie jest. Facet każdy nowy siniak rekompensuje jej nową komórką czy ciuchem. A życie nie na tym polega.
Podziwiam.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#432 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:04

ja nie mowie ze sie uzalasz jedynie napisalem co wywołały Twoje slowa . Glowa do gory i walcz o szczescie :)

#433 Tiril

Tiril
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:07

Mi mój mąż każdy siniak rekompensowałam przeprosinami albo wzbudzaniem u mnie poczucia winy.
Wstyd mi za to jaka byłam...
Najgorsze jest to, że nikt mi nie mógł przemówić do rozsądku... musiałam sama dojrzeć do tej decyzji...
Mam nadzieję, że Twoja koleżanka się opamięta...
Bo to zostawia ślad na całe życie

[ Dodano: 2011-06-08, 22:08 ]
slavek... wiem wiem... :) Dziękuje:*

#434 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:10

oj wątpię, wątpię. aktualnie jest w bodajże 6 tygodniu ciąży. Drugiej.
Najlepsze jest to, że ona się cieszy.
Rozumiem pieprzenie życia samemu sobie, ale tym dzieciom to już szczerze współczuję <bezradny></span>

Dobrze, że niektórzy otwierają oczy.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#435 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:20

siostra mojej bylej tez tkwila przy mezu choc bil , wyzywal . Ech niektorzy to maja szczescie , co by nie zrobili to i tak nie sa sami . TIRIL znajdz szczescie i mysl o Sobie

#436 Tiril

Tiril
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 21:28

Madź... ja też byłam w ciąży z mężem... ale poroniłam... i teraz myślę że włąśnie tak miało być...
Współczuje jej... jej dzieciom... bo to nie jest życie

Slavek... próbuję :)

#437 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 09 czerwca 2011 - 08:15

Tiril <przytul></span> <przytul></span> aż mnie zatkało jak o tym przeczytałam, że też akurat ty musiałaś trafić na takich facetów. Życie ci to jeszcze wynagrodzi zobaczysz. Ty byłaś w stosunku do tych mężczyzn ok, niczemu nie zawiniłaś, to oni cię bili. I to jest przykre.
Dobrze, że masz to już za sobą. Zasługujesz na szczęście jak każdy.

Zobaczysz, że i dla ciebie zaświeci słońce. Trzeba tylko czasu.
Trzymaj się kochana. Podziwiam cię naprawdę.

ps. a zgłaszałaś sprawę tych pobić na policję :?:

201407101662.png

#438 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 09 czerwca 2011 - 13:34

Tiril, bardzo się cieszę, że udało ci się podjąć taką decyzję. każdy zasługuje na to, by być szczęśliwym i tego ci życzę w przyszłości. Udało ci się zrozumieć wiele rzeczy i myślę, że nigdy więcej nie pozwolisz nikomu na to by cię tak traktował. Może to egoistyczne ale należy myśleć o sobie w pierwszej kolejności.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#439 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 czerwca 2011 - 14:06

s. a zgłaszałaś sprawę tych pobić na policję

no własnie...też mnie to ciekawi...

Tiril, mam nadzieje że zaswiecie dla Ciebie slonce, mysle że nawet napewno.Po wkoncu po burzy jest słonce. Moj eks tez był agresorem. Tak wiec dobrze mi wyszło roztanie z nim..
I nie trac tej empati, bo po co . To Twoja zaleta. Poprostu zadbaj o siebie teraz. :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#440 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 09 czerwca 2011 - 14:33

oj wątpię, wątpię. aktualnie jest w bodajże 6 tygodniu ciąży. Drugiej.
Najlepsze jest to, że ona się cieszy.
Rozumiem pieprzenie życia samemu sobie, ale tym dzieciom to już szczerze współczuję <bezradny></span>

Dobrze, że niektórzy otwierają oczy.

Wiem o czym mówisz, ojciec mojej przyjaciółki najpierw katował matkę, potem przerzucił się na córki. Pamiętam jak kiedyś zabrałam ją do siebie na działkę, po paru dniach zadzwoniła jej siostra, ze gdy matka została sama w domu tak ją pobił, że przy okazji potłukł wannę :/

może najpierw bić tylko żonę, w końcu przychodzi czas też na dzieci. Może to jej przemówi do rozsądku :/