Zakochać się będąc nastolatką
Napisano 25 lutego 2011 - 18:15
Chciałabym poznać Waszą opinię na ten temat;)
Napisano 26 lutego 2011 - 12:34
Ja swojego męża poznałam w wieku 16 lat. Nie raz słyszałam teksty- nie on ostatni, jeszcze innego poznasz- no nie sprawdziło się, wciąż jesteśmy razem
Napisano 26 lutego 2011 - 13:02
tylko trzeba pamiętać o tym, że jesteście jeszcze młodzi i tak naprawdę w tym wieku uczucia szybko przychodzą i odchodzą, chociaż tak jak piszę Marzycielka24, może się zdarzyć oczywiście tak że spotkasz w tym wieku tego jedynego... ale lepiej nie nastawiać się na to
Napisano 26 lutego 2011 - 13:11
Ja poznałam faceta w wieku 16 lat jak Marzycielka24, bylismy 5lat razem, myslałam ze to ten ale...życie sie inaczej ułożyło.
Natomiast kuzynka meża zaczeła chodzić z chłopakiem majac jak ty 15 lat, i pobrali sie po 10 latach . Wiec...co ma być - bedzie
no niestety nie...choć zdajrzaja sie .Ale tak naprawdę, to nie są częste przypadki
Napisano 26 lutego 2011 - 13:12
wiele jest związków takich jak marzycielki.
poznają się będąc w szkole, mając naście lat i są razem :->
a czasem bywa tak, że facet wydaje się tym jedynym a wychodzi inaczej.
powodzenia
Napisano 28 lutego 2011 - 20:31
Ja poznałam swojego Ukochanego jak miałam 14 lat. Do tej pory jesteśmy razem i planujemy wziąć ślub. Niewinnie się zaczęło, bardzo się zakochaliśmy i kochamy do tej pory!
Tylko to teraz inna miłość, doroślejsza niż wtedy. A Ty masz 15 lat, te lata są piękne, nie czekaj...żyj!
Życzę powodzenia.

Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />
Napisano 01 marca 2011 - 00:22
nasze całowanie to tylko buziaki,(nic takiego głębszego)przytulamy się, seksu już z dwa miesiące nie uprawiamy, bo jakoś ,życie intymne przestało dla nas istnieć,nie ma tego pociągu...jesteśmy bardziej jak"przyjaciele".

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 01 marca 2011 - 15:16
Nam układa się na prawdę fajnie:)
Baardzoo Go Kocham i chcemy być ze sobą na zawsze:)
Napisano 01 marca 2011 - 15:19
też tak mówiłam jak miałam 15 latBaardzoo Go Kocham i chcemy być ze sobą na zawsze:)
:)
póki co jesteś młoda więc korzystaj z tego a na miłości zawsze będzie czas
Napisano 01 marca 2011 - 19:22
Choćby rozbieżność powyższych opinii świadczy o tym, że na Twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Każda z nas zna szczęśliwe związki, z wieloletnim stażem, których wspólna historia rozpoczęła się bardzo wcześnie – np. w gimnazjum. Oczywiście, że jest to możliwe.
Warto jednak pamiętać o trudnościach i zagrożeniach relacji nawiązanych w bardzo młodym wieku. Zmiany osobowości w tym okresie życia są bardzo gwałtowne i nieraz zaskakujące. To, czym zauroczył Cię Twój chłopak, za rok czy dwa może ulec zmianie. Podobnie Ty, po tym czasie będziesz miała nieco inne poglądy, plany na życie, niż obecnie. Może to stać się przyczyną nieporozumień między Wami.
Cechą dojrzałego uczucia jest też umiejętność zawierania kompromisów, a niekiedy poświęcenia się dla dobra partnera i związku. Trudnym momentem może być dla Ciebie sytuacja, kiedy np. Twój chłopak wybierze studia w innym mieście niż Ty.
Kontakt z ciekawymi ludźmi, nawiązywanie pozytywnych relacji, wzajemne obdarowywanie się uwagą, troską i czułością jest ważne i potrzebne w każdym wieku. Dbaj o swój związek, który na pewno daje Ci wiele radości i przyjemności. Pamiętaj jednak, że każdego z nas najpewniej spotka w życiu także kilka rozczarowań, zdrad i rozstań. Niezależnie od wieku, będą to chwile trudne, z którymi będziesz musiała mądrze sobie poradzić.
Napisano 01 marca 2011 - 20:11
Niestety właśnie ja idę do szkoły ale to akurat bliskie miasta:)
Mamy wspólne plany,rozumiemy się i kochamy co najważniejsze:)
Napisano 03 marca 2011 - 12:54
Niestety właśnie ja idę do szkoły ale to akurat bliskie miasta:)
Mamy wspólne plany,rozumiemy się i kochamy co najważniejsze:)
To życzę wytrwałości tylko tak jak pisze krowka17 nie wyrzekaj się swoich marzeń, planów przez to że masz chłopaka, można się realizować razem i osobno, żyć w przyjaźni +zdrowej miłości. I tego ostatniego życzę jak najwięcej.

Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />
Napisano 03 marca 2011 - 16:49
Tak, tylko coś mi się zdaje, że codziennie po szkole będziesz w domu, więc nadal będziecie się widywać a Dobre-rozmowy miała raczej na myśli rozstanie na dłuższy okres czasuNiestety właśnie ja idę do szkoły ale to akurat bliskie miasta:)
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 04 marca 2011 - 13:12
To Ten Jedyny:)
Napisano 09 marca 2011 - 22:30
Napisano 10 marca 2011 - 16:20
Napisano 14 marca 2011 - 21:31
Napisano 14 marca 2011 - 21:46
Zgadzam się
Napisano 14 marca 2011 - 21:48
Podoba mi się ta odpowiedź
:)
Zgadzam się
Jesteś jeszcze młoda , ale już się uczysz:) Także powodzenia i trzymam kciuki:)
Napisano 15 marca 2011 - 12:53