jesli się urodziliście oboje w mieście w ktorm się hajtacie, to aktu nie trzeba, ja nie potrzebowalam
odpis aktu urodzenia
Pan Mlody vs. slub i przygotowania
Napisano 16 sierpnia 2014 - 09:27
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 16 października 2014 - 09:30
My w sumie póki co jesteśmy w fazie wstępnych przygotowań, ale widzę, że Połówek już się angażuje bardziej ode mnie. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 października 2014 - 11:34
My w sumie póki co jesteśmy w fazie wstępnych przygotowań
Na pewno ze wszystkim zdążycie , pamiętam jak dokładnie rok temu , moja siostra miała takie przygotowania ..a tu już za 2 nie całe lata następna szykuje się do ślubu
.
Mój mąż to na luzaka do tego wszystkiego podchodził , było jemu to obojętne .. w końcu to była tylko dla nas formalność .
Użytkownik iwonaryki edytował ten post 16 października 2014 - 11:35
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 03 listopada 2014 - 19:14
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 17 października 2015 - 14:26
Ja jestem miło zaskoczona moim Połówkiem. Sam dopytuje co jeszcze załatwimy, szuka, podrzuca pomysły. A myślałam, że będzie inaczej i będzie bardziej biernie akceptował tylko moje pomysły. Ale fajnie, że razem to planujemy. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 21 kwietnia 2016 - 17:26
super i tak powinno być
Napisano 09 maja 2016 - 08:27
Pan dostał swoje zadania w których się realizuje, M.in odnawia stary samochód, którym pojedziemy. Resztę ogarniam ja, chyba, że gdzieś trzeba jechać to razem oczywiście. Mi taki układ pasuje, bo wszystko będzie po mojej myśli. Nie było takiej sytuacji, żeby coś wybrane przeze mnie mu się nie spodobało.
Napisano 12 maja 2016 - 08:48
Czego sobie nie wymyślę to akceptuje, przynajmniej tyle dobrze
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 listopada 2016 - 14:02
Im bliżej ślubu tym Połówek robi się coraz bardziej zaangażowany.
Stwierdził, że już zacznie się rozglądać za garniturem, auto sam z siebie zarezerwował, dodatkowo przegląda oferty gdzie jaka wódka najtaniej ![]()
I fajnie, że nie planuję tego tylko ja, tylko jesteśmy w tym razem ![]()
Napisano 08 grudnia 2016 - 11:08
U mnie M. we wszystko zaangażowal się w 100%! Nawet w poszukiwanie sukni ślubnej
Stwierdził, że suknia żony musi m się podobać, zeby bez zawahania powiedzieć: tak
Jakoś tak się złożyło, że zarówno suknię jak i jego garnitur kupiliśmy w tym samym salonie ślubnym - Bianka. Fajne miejsce tak w ogóle, Dostaliśmy tam to, czego chcieliśmy i byiśmy zadowoleni ![]()