Dekorowanie mieszkań na święta i ozdoby świąteczne.
Napisano 19 grudnia 2011 - 14:46
Napisano 19 grudnia 2011 - 15:06
Hehe, taka wlasnie miała być. W kartonie znaleźliśmy samą choinkę, więc musielismy ją ubrać po swojemuzabawna
Miały być gwiazdki z wacików jeszcze, aleeee - za leniwi jesteśmy
Na drugi dzień koleżanka przyniosła z domu jakieś ozdobniki
AgnieszkaT, widzę, że u Ciebie też są Michałki
Napisano 19 grudnia 2011 - 16:03
Co jak co ale Michałki muszą być, chociaz mój łasuch (G.) już się kręci i chce same papierki zostawić na choince a resztę zjeść ale oficjalnie ciągle sie odchudza :->widzę, że u Ciebie też są Michałki
Napisano 19 grudnia 2011 - 16:44
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:27
Zawsze wieszałam jeszcze pierniki lub ciasteczka w kształcie chatki ale ze piekarni mam zrabany to w tym roku bedzie bez
łancucha nie ma - nie lubie
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:33
pierwszy raz widzę na choince, ale fajnie to wyglądaplasterki pomaranczy
krzywy macie czubek
Olenka, Wasza choina jest boska
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:38
Olenka fajna, taka z jajem
Madź nie dajesz Zuzce ubrać choinki samodzielnie tylko na łatwiznę idziesz ;> ale ładnie się prezentuje, nie powiem
Natalka wow
Sajuri, powiem Ci, że ja jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie nawet choinki bez łańcuchów, bo zawsze wydawało mi się, że taka "łysa" będzie a tu szok. Wcale taka nie jest. Śliczna
A tu dzieło mojego dziecka z jej pierwszymi wykonanymi własnymi siłami ozdobami- bałwankiem, muchomorkiem i gwiazdką
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:43
krzywy macie czubek
a pomarancze wyglada fajnie - według mnie.
tez tak myslałam kiedys. Wcale taka nie jest. Śliczna
Tigra bardzo ładna, lubie niebieskie ozdoby .Muchomorek, sniezka sa sliczne. Cora ma talent
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:47
Fajnie jak tak dziecko robi sam ozdoby świąteczne i one potem sobie dryndają na choince a nie lądują w śmietniku. To ja takie ozdoby poproszę za rok u mnie.A tu dzieło mojego dziecka
Napisano 19 grudnia 2011 - 17:47
Ma kształt takiego małego pączusie, ale słodka jest
Napisano 19 grudnia 2011 - 18:14
w przyszłym roku dostanie ją w spadku i będzie mogła ją ubrać w co tylko będzie chciałanie dajesz Zuzce ubrać choinki samodzielnie
O ile ta Twoja artystka jest starsza od mojej?
Nie mogę się doczekać kiedy moja będzie takie cuda tworzyć
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 grudnia 2011 - 18:38
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 19 grudnia 2011 - 18:47
Olenka wiewiór jest mega pozytywnym akcentem!
AgnieszkaT podziwiam Twojego męża, że jeszcze nie zjadł tych michaszków
Sajuri też nie przepadam za łańcuchami. Twoja choinka ma taki idealny choinkowy kształt
tigraa84, nono, zdolniacha z Twojej córeczki !
ja dzisiaj się przeraziłam, bo wchodząc do pokoju na choince ujrzałam kota
Napisano 20 grudnia 2011 - 16:46
moja bratanica zawsze lubila dotykac te duze i czasem sie dziura zrobila.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 grudnia 2011 - 18:35
pewnie zainwestowała profilaktycznie w plastikitigraa84 duze straty w bombkach byly
PS. nie ogarniam perspektywy z jakiej tygrysica robiła zdjecie choinki. Wiem na pewno, że nie od spodu. tu się moja wiedza kończy
w zeszłym roku nie miałaśZawsze wieszałam jeszcze pierniki lub ciasteczka w kształcie chatki
AgnieszkaT, jaka dopracowana
Madź, popełniłaś największą profanację jaką można. Gotowa choinka? No wszystko przeżyję gotowe, nawet naleśniki z proszku, ale gotowca-choinki NIGDY
Jednak Oleńkowa wiewióra przebija wszystkie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 grudnia 2011 - 18:44
Siostra na samym początku zliczyła wszystkie cukierki. Ich ilość 21Tylko przyznaj sięile już opędzlowaliście cukierków
Po wigilii jaką ostatnio urządzaliśmy niespodziewanie "zaginęły w akcji" 3 cukierasy
Napisano 20 grudnia 2011 - 18:45
już się kręci przy cukierkachpodziwiam Twojego męża, że jeszcze nie zjadł tych michaszków
nie(d)oceniona na pudle było 90cm. No dopracowana bo G. wszystko zakładał. MIałam ja ale jak się dorwał to koniec. Ja tylko podawałam
Napisano 20 grudnia 2011 - 23:46
Wczoraj dowiesiliśmy czekoladowe bombki, lepiej Ci?Gotowa choinka?
Ubieraj swoją
Napisano 21 grudnia 2011 - 08:50
faktJednak Oleńkowa wiewióra przebija wszystkie
Sajuri prześliczna choinka, super pomysł z pomarańczami
tigraa84 zdolniacha z Twojego dzieciątka
z resztą wszystkie wasze choinki są śliczne
a to nasza, ubrana wczoraj przez mojego męża
Napisano 21 grudnia 2011 - 10:59
śliczna, tyle na niej wszystkiego, a to wszystko współgra ze sobąa to nasza, ubrana wczoraj przez mojego męża
+świetne macie firanki