Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

nadżerka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 31 lipca 2011 - 12:34

Rozumiem, że można kupić to bez recepty

zapewne tak, bo reklamują to w tv ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#102 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 11:55

Tylko, że tantum rosa to mnie lekarz nie kazał się podmywać ale robić irygacje dopochwowe co 3 dni, ale oprócz tego miałam jeszcze przepisane globulki. Powiedział mi, ze raczej samym tantum nie wyleczyłabym zapalenia pochwy czy grzybicy.

#103 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 13:46

Tylko, że tantum rosa to mnie lekarz nie kazał się podmywać ale robić irygacje dopochwowe co 3 dni

Ale nie po krioterapii ;-)

Powiedział mi, ze raczej samym tantum nie wyleczyłabym zapalenia pochwy czy grzybicy.

Z zapaleniem to może się udać z grzybicą nie ma szans ;-)

Tantum Rosa przede wszystkim koi ból, odkaża i znieczula... a więc dodatkowo przy leczeniu wszelkich infekcji oraz w połogu się sprawdza. Czy się podmywać czy irygować to zależy konkretnie już od przypadku ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#104 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 14:02

A mnie się wydawało, że po tego typu zabiegach tez robi się irygacje.
No ja za jakiś czas będę miała wypalana nadżerkę ale chemicznie, kupiłam taki specjalny preparat, który jest na receptę, bo prądem nie mogę, a w lasery czy inne cuda nie będę sie bawiła, bo mój lekarz twierdzi że to tylko nabijanie kasy a efekt jest taki sam.

#105 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 12 sierpnia 2011 - 11:39

Tylko, że tantum rosa to mnie lekarz nie kazał się podmywać ale robić irygacje dopochwowe co 3 dni

Ale nie po krioterapii ;-)

A możesz harry84 napisać dokładnie dlaczego?? Bo próbowałam coś znaleźć na ten temat ale bez skutecznie, wszystko opisane ogólnikowo. A chciałabym więcej wiedzieć.
Ogólnie zmartwiły mnie te moje swędzenia po tym zabiegu. Nie wiem czy to nie jest zły znak, a mój lekarz teraz na urlopie, nie mam jak się z nim skonsultować. Boję się, że tam dzieje się coś nie dobrego :-(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych