zapewne tak, bo reklamują to w tvRozumiem, że można kupić to bez recepty
nadżerka
Napisano 31 lipca 2011 - 12:34
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 11 sierpnia 2011 - 11:55
Napisano 11 sierpnia 2011 - 13:46
Ale nie po krioterapiiTylko, że tantum rosa to mnie lekarz nie kazał się podmywać ale robić irygacje dopochwowe co 3 dni
Z zapaleniem to może się udać z grzybicą nie ma szansPowiedział mi, ze raczej samym tantum nie wyleczyłabym zapalenia pochwy czy grzybicy.
Tantum Rosa przede wszystkim koi ból, odkaża i znieczula... a więc dodatkowo przy leczeniu wszelkich infekcji oraz w połogu się sprawdza. Czy się podmywać czy irygować to zależy konkretnie już od przypadku

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 11 sierpnia 2011 - 14:02
No ja za jakiś czas będę miała wypalana nadżerkę ale chemicznie, kupiłam taki specjalny preparat, który jest na receptę, bo prądem nie mogę, a w lasery czy inne cuda nie będę sie bawiła, bo mój lekarz twierdzi że to tylko nabijanie kasy a efekt jest taki sam.
Napisano 12 sierpnia 2011 - 11:39
Ale nie po krioterapiiTylko, że tantum rosa to mnie lekarz nie kazał się podmywać ale robić irygacje dopochwowe co 3 dni
![]()
A możesz harry84 napisać dokładnie dlaczego?? Bo próbowałam coś znaleźć na ten temat ale bez skutecznie, wszystko opisane ogólnikowo. A chciałabym więcej wiedzieć.
Ogólnie zmartwiły mnie te moje swędzenia po tym zabiegu. Nie wiem czy to nie jest zły znak, a mój lekarz teraz na urlopie, nie mam jak się z nim skonsultować. Boję się, że tam dzieje się coś nie dobrego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych