taaaaaaak, też prawda:) dlatego napisalam, że miałabym mniejsze opory dowiedzieć się wszytskiego o nim, niż pozwolić mu dowiedzieć sie pewnych rzeczy o mnie;)Kobiety sa ciekawskie z natury i niezaleznie od zaufania i pewnosci jaka czuje sie wobec swojego ukochanego, to chcialybysmy wiedziec wszystko co sie da. Dyskusyjna pozostaje tylko kwestia przyznania sie do tego
przeszłość faceta
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:47
Guest_Kociak_*
Napisano 30 sierpnia 2007 - 09:43
wydaje mi się, że do tego trzeba być wyjątkowo przygotowanym na usłyszenie prawdy o przeszłości, bo jest to wyjątkowo delikatna sytuacja... Moja koleżanka też jest z facetem który jest po rozwodzie i z tego co mi mówiła to raczej wie wszystko o tamtym związku. Jedynym prawdziwym problemem dla niej to dziecko tego faceta. Bo z żoną można się rozwieść , ale ojcem zostaje się do końca życia...ja nie wiem o jego przeszłości wszystkiego...i chyba tak wole
Napisano 30 sierpnia 2007 - 12:24
Kobiety sa ciekawskie z natury i niezaleznie od zaufania i pewnosci jaka czuje sie wobec swojego ukochanego, to chcialybysmy wiedziec wszystko co sie da
i w tym zdaniu kryje się cała prawda
Napisano 05 września 2007 - 08:57
Mam pytanko odnośnie przeszłości waszego faceta. nie przeszkadza wam ona? akceptujecie ja?
a jak tam u Was? Co sadzicie o mojej sytuacji?
Mnie ona nie przeszkadza... mimo tego że mój skarbek miła naprawde nie fajna przeszłość..
jak opowiadał mi o przeszłości która nie była usłana różami to płakałam..
Napisano 26 stycznia 2008 - 02:11
Napisano 26 stycznia 2008 - 14:53
Napisano 26 stycznia 2008 - 15:52
On przede mna miał parę dziewczyn z którymi poszedł do łóżka, ale taką na której naprawde mu zależało to miał tylko jedną. No i był z nią 2 lata. Jak go poznałam to nadal stały pocztówki od niej i nawet wisiał taki obrazek na szkle na ścianie z podpisem. Strasznie zawsze mnie kuło jak byłam u Niego i w końcu (po pół roku znajomości, gdy powiedzieliśmy sobie KOCHAM) poprosiłam Go, żeby to zdjął i wyrzucił. I zrobił to, tylko ten obrazek sobie zachował, bo stwierdził, że jest ładny... Nie wiem czy to z sentymentu do niej (chociaż wiem z Jego opowiadań jaką wiedźmą ona była i że już po roku bycia z nią chciał się z nią rozstać, ale nie wiedział o co chodzi - wiecie... pierwsza miłość, więc się z nią męczył kolejny rok) Ale laska była grubowata i nie za ładna (nie wiem czym go oczarowała, chociaż on teraz przyznaje, że raczej przeciętnawa była ale wtedy jakos mu się spodobała, poza tym młody był bardzo) i wiem, że nie zamieniłby mnie na nią, to jednak tak jakoś czasem jak sobie przypomnę o tym szkle w jego biurku w rodzinnym domku to mnie kłuje... Chociaż obiecał mi, że zaraz po zaręczynach to wyrzuci
PS. A ta dziewczyna naprawdę była tragiczna (nie chcę tu pisać, bo Ptyś mi to opowiadał i pewnie nie chciałby żeby poszło to dalej) ale chcę podkreślić, że nie piszę tego z zazdrości, tylko naprawdę o taką czarownicę to nawet w dzisiejszych czasach ciężko.
Napisano 27 stycznia 2008 - 12:34
Napisano 27 stycznia 2008 - 13:14
One byly........ a ja jestem jego partnerka. To co jest miedzy nami jest dla mnie najwazniejsze.
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:25
Napisano 28 stycznia 2008 - 21:46
Ale ja sie zawsze pocieszam,ze to mnie wybral i to JA jestem jego zona a nie tamta czy inna
Napisano 28 stycznia 2008 - 21:52
a powinno sie wiedziecWlasnie, przeciez nikt nie rodzi sie z mysla, ze to wlasnie np jakas Ania Kowalska bedzie jego prawdziwa i jedyna milosci. Po drodze spotyka sie tez inne osoby.
Napisano 28 stycznia 2008 - 21:56
wypytuje sie jego a potem jak w koncu mi cos powie to jestem zla
jakbym siebie widziala z rok wcześniej
Napisano 29 stycznia 2008 - 12:50
Napisano 05 lutego 2008 - 17:42
Napisano 05 lutego 2008 - 21:08
Napisano 25 lutego 2008 - 18:29
Napisano 25 lutego 2008 - 19:41
Napisano 25 lutego 2008 - 21:08