Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

przeszłość faceta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
223 odpowiedzi w tym temacie

#21 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:15

przecież nie ma szans żeby wrócił do którejś (bo to rozdziały pozamykane
i liczę się tylko ja)

no i to się liczy :-D po co odwracać się za siebie, to nie ma sensu ;-)

#22 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:18

Ale to jest takie glupie myslenie:moze jemu nie jest ze mna do konca dobrze moze z inna bylo mu lepiej i tak w kolko!!

Jednak jestem glupia <bezradny></span>

#23 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:22

Ale to jest takie glupie myslenie:moze jemu nie jest ze mna do konca dobrze moze z inna bylo mu lepiej i tak w kolko

skoro jest z Tobą, to musi mu być dobrze, pomyśl sobie tak, że gdyby było mu źle, to już dawno poszedłby do innej, a skoro jesteście razem, to Cię kocha :)

#24 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:27

A mi sie wydaje,ze jest ze mna teraz z przymusu!
Mamy razem dziecko!

Jestem gruba po ciazy :-( a jak widze inne szczuple atrakcyjne dziewuszki i jak on jeszcze na nie spojrzy to juz mam dola i to ogromnego! :cry: i ide do lazienki i wyje! :cry:

#25 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:32

A mi sie wydaje,ze jest ze mna teraz z przymusu!
Mamy razem dziecko!

Jestem gruba po ciazy a jak widze inne szczuple atrakcyjne dziewuszki i jak on jeszcze na nie spojrzy to juz mam dola i to ogromnego! i ide do lazienki i wyje!

tak nie możesz myśleć, że z przymusu, przecież nikt go nie zmuszał, jak by nie chciał być z Wami, to by już dawno poszedł w pierony :-/
a nadmiar tłuszczyku po ciąży też w końcu zniknie, nie martw się na zapas <pocieszacz></span> ja coś widzę, że sama się nakręcasz, a może całkiem niepotrzebnie ;-)

#26 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:34

Moze i masz racje! :-?

Gdy nas nie kochal nie chcialby byc z nami!

#27 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:35

Moze i masz racje!

Gdy nas nie kochal nie chcialby byc z nami!

dokładnie :-) to sobie powtarzaj, jest z nami, bo nas kocha i już :mrgreen:

#28 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:36

Moze jestem taka przewrazliwiona bo poprzedni moj partner mnie rzucil! :-(

#29 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:37

nie można wrzyucać wszystkich do jednego worka, to że jeden tak zrobił, nie znaczy że inni tez sa tacy jak on ;-)

#30 sinless

sinless
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:50

hm... Kiedyś mój Skarb powiedział mi, że spotykał się długą chwile bez zobowiązań z jakąś laską. Tylko seks i nic więcej. Był wolny (ona też) i określił to mw. "było zajebiście". Później ona znalazła sobie kogoś i przestali się spotykać.
No i kiedy o tym pomyśle to robie sie zazdrosna i nachodzą mnie głupie myśli (typu: "czy czasem za nią nie tęskni, czy ona była lepsza ode mnie....).
Ale na szczęście rzadko miewam takie napady :-P

#31 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:51

Magdaru mądrze gada :-)
przeszłość to przeszłość a liczy się to co jest teraz- ja też to przechodziłam i dopiero po 2 latach zrozumiałam ( strasznie długo ) że Kris nie widzi poza mną świata ale to z czasem się zauważa. także dziewuszki uszka do góry i trzeba odganiać złe myśli. Najgorsze jest to, że tracicie czas na myślenie o rzeczach zbędnych zamiast cieszyć się każdą minutą u boku kochanego.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#32 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 13:56

Magdaru mądrze gada

dzięki ;-) swoje lata mam, to coś o życiu wiem ;-)

#33 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 lipca 2007 - 15:32

przeszłość to przeszłość a liczy się to co jest teraz- ja też to przechodziłam i dopiero po 2 latach zrozumiałam ( strasznie długo ) że Kris nie widzi poza mną świata

podobnie było u mnie. na początku,a w zasadzie to trwało całkiem długo, zastanawiałam się " a może z tamtą mu było lepiej, a może tamta bardziej mu się podobała". Ale to już mi przeszło i teraz nie zawracam sobie głowy takimi sprawami
bibuleczko, nie wymyślaj sobie sama problemów, bo mi się zdaje, że Ty się sama nakręcasz... Magdaru ma rację, gdyby Was nie kochał to by odszedł... A to że przytyłaś?? Po ciąży to normalne przecież... A znowu to, że patrzy na inne dziewczyny... Wszyscy faceci patrzą, nawet Ci, których kobiety same wyglądają jak boginie, tacy oni już są, że lubią podziwiać kobiece ciała, więc uszka do góry <przytul></span> i nie zaprzątaj głowy czarnymi myślami ;)

#34 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 15:45

gdybym miała patrzec na przeszłosc moich dwuch powaznych zwiazkow to byłabym sama od 16 roku zycia. Kazdy ma jajaś przeszłosc, lepsza lub gorszą.. Nie nalezy na nia patrzeć.

#35 Dafne

Dafne
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 22:22

Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Więc nie pytam. Gdybym wiedziała zbyt wiele wykrzyczałabym mu to przy pierwszej większej kłótni nie przebierając w słowach. Pokusa duża ale ryzyko jeszcze większe. Jestem narwana, najpierw mówię później myślę. Po co mówić coś czego później można żałować? Nieświadomi żyją dłużej! :-D
"To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."

#36 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 22:31

Macie racje gdyby nas nie kochal dawno by nas zostawil!

Tak bardzo Go kocham i nie chcialabym zebysmy kiedykolwiek sie rozstali!! :-)

#37 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 09:58

...a najbardziej podniosła mi ciśnienie fotka jego byłej! :!: (i nie cierpię jak opowiada mi o swoich eks - choć czasem sama go o to pytam, a później żałuję :-/ ).

Skąd ja to znam :roll:
Kiedyś jak przetrzepałam mu pocztę i znalazłam stara fotkę jego byłej w dość hmmmm nazwijmy to intymnej sytuacji to najpierw wyskoczyłam na niego z pazurami a potem zadawałam pytania,powiało wtedy grozą a dzisiaj to sie z tego śmiejemy.Kiedyś jak widziałam z daleka jego esk miałam nieodpartą pokuse poprostu podejść i dać jej do zrozumienia ręcznie że zdradzanie faceta boli :-x ale się jakos powstrzymałam :oops:
Nie raz go onią pytałam ,a teraz żałuję bo za wiele wiem :evil: no ale cóż ciekawość to pierwszy stopień do piekła....
Dołączona grafika

#38 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 16:30

Nie raz go onią pytałam ,a teraz żałuję bo za wiele wiem no ale cóż ciekawość to pierwszy stopień do piekła....

Skad ja to znam!? <hmm></span>

Ja tez teraz strasznie zaluje,ze wiem sporo o jego bylych! :-?

#39 twojbuziaczek

twojbuziaczek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 16:34

hihi widze ze chyba wszystkie cierpimy na za duza ciekawosc a potem same zalujemy
;-)

#40 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 21:36

a mój to istny aniołek <serduszka></span> jestem jego 1-sza ;-)
Dołączona grafika