Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

przeszłość faceta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
223 odpowiedzi w tym temacie

#81 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 lutego 2008 - 22:16

A zmienił się? Dawno temu był taki "porywczy" ? i czym to było spowodowane? złym towarzystwem, tym, że się nudził i tak zabijał czas czy może miał w życiu trudny okres?

Ale generalnie rzecz biorąc - jeśli facet się zmienił to nie miałabym pretensji. W końcu każdy z nas się zmienia, z czasem mądrzeje (w niektórych przypadkach głupieje) i nie ma co tak bardzo rozpamiętywać przeszłości, o ile obecnie jest w porządku :)

#82 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 23:51

No to mogłabym miec pretensje, albo inaczej żal, chociaż jeśli by sie naprawdę zmienił to bym pewnie zaufała.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#83 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 26 lutego 2008 - 09:02

To zależy rzecz jasna od tego co to były za sytuacje z przeszłości i czy przypadkiem nie ciągną się za nim jak przysłowiowe "ogony" i czy nie wpływają na Wasze relacje i jego relacje z innymi.
Ważne czy ten chłopak się zmienił, zrozumiał swój błąd i zaczął nowe życie.
Jeśli tak, to nie ma sensu wracać do tego co było tylko patrzeć w przyszłość.
Nie ma sensu wracać do tego co było tylko dbać o to aby więcej nie powtórzył tych samych błędów.
Ja nie pytam partnera o przeszłość. Nie wiem ile miał kobiet, jakie popełniał błędy.
Obserwuję go jaki jest teraz i to jest dla mnie ważne, ponieważ żyjemy razem w teraźniejszości.
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#84 Martyna

Martyna
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 26 lutego 2008 - 16:31

hm wlasciwie to zmusilo go do tego wiele sytuacji..... nie usprawiedliwiam go i rowniez nie potepiam, ale tak do konca to nie wiem czy ta przemoc do konca mu przeszla......... tak trudno mi to opisac ale czasem widze w nim taka agresje(nie w moim kierunku) ze to mnie przeraza.

#85 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 lutego 2008 - 16:38

ze to mnie przeraza

Jesli czujesz sie zagrozona w obecnosci swego partnera badz czujesz z jego strony niepokojaca agresywnosc to wg. mnie to nie jest za dobrze.Przy naszej polowce mamy czuc sie jak w "niebie" <dreams></span> Nie zagrozone i pewne swojego bezpieczenstwa.

A jesli jest agresywny wobec innych to tez bym sie niepokoila. Wybuchowy i konfliktowy facet to nie za dobrze :-/

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#86 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 30 marca 2008 - 20:32

ja tez tak mam ze mnie cos sciska w srodku jak sobie pomysle o jego przeszłosci... wiem ze to było mineło itd ale jednak jak sie wyobrazi to az ciarki przechodzą. ale ciesze sie z jednej strony ze ma doswiadczenie, ze sie "wyszalał" i nie bedzie go ciagneło do sprobowania czegos innego, tak jak to bywa z chłopakami ktorzy sa ze swoja pierwsza partnerka... Marek jest moim 2 chłopakiem z ktorym spałam, a on miał sporo kobiet z jedna nawet był 7 lat! wczoraj znalazłam obrazek ktory dla niej zrobił "dla Ani od Mania" i serduszka myslalam ze zwymiotuje na to... ale powiedzial ze wyrzuci bo to nic dla niego nie znaczy. kilka zdjec tez jest jego byłej...niegłudo sie przeprowadzamy i powiedzialm mu ze przy pakowaniu ma zrobic porzadek z takimi rzeczami (czyt. wywalic) bo nie bede tolerowac w moim mieszkaniu takich "pamiątek"...

#87 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 30 marca 2008 - 21:09

Princessa, troche to twoje podejscie dziwne :-? wiadomo kazda jest zazdrosna,ale nie do przesady :-/
Moj tez ma bujna przeszlosc,mase lasek na koncie,ale wybral mnie i to on o mnie zabiegal :-P wiec ja tam....wiadomo troche kluje,ale zwyczajnie.
Nie uwazam sie gorsz od tamtych wrecz przeciwnie :-P
I ja swoje foty trzymam w domu tylko z jednym chlopakie co bylam 5 lat wywiozlam do PL bo mialam ich mase zostawilam sobie tylko kilka no i jego sa takze w domu-malo,ale ma.
Przeciez to pamiatki i bedzie kiedy co wspominac.

#88 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 marca 2008 - 22:39

Princessa, to ja wiem, że mój ma fotki z byłą, miał wiele dziewczyn przede mną. Jak razem zamieszkaliśmy ja i on włożyliśmy swoje pamiątki i jego do jednego pudełka i schowaliśmy do szafki. Bo wiadomo, że to razem chcemy być już na zawsze, ale nie oznacza to, że przede mną nikogo nie było w jego życiu i na odwrót, dlatego w życiu nie kazałabym mu czegoś takiego wywalać, w końcu to miła pamiątka z przyjemnych chwil. Wiem, że to ze mną chce być, ze mną pierwszą mieszka, ze mną chce wziąć ślub, więc nie ma co się gniewać ani denerwować na przeszłość.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#89 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 31 marca 2008 - 00:23

Nie no ja sie nie denerwuje jakos specjalnie... i nie mam takiego podejscia ze teraz juz natychmiast ma to wyrzucic. ale jak bedziemy zakładac swoje wlasne gniazdko to nie chce zeby takie rzeczy zdjecia itd były w moim domu. nie pasuje mi to nie chce sie na to natykac..no dobrze nie musi wywalac, ale niech trzyma nie wiem ...w piwnicy :mrgreen:

#90 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 10:21

Ja nie wypytuje..czasem jak rozmawiamy to Kris o czymś powie. Nie analizuję i nie wnikam, nie potrzebne mi to jest tak na prawdę..bo po co :-P

#91 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 14:26

Dla mnie przeszłosc faceta nie istnieje nie mysle o jego byłych , nie pytam czy jestem lepsza w łóżku czy gorsza niz jego eks , dla mnie on zaczyna sie od momentu gdy jestesmy razem .;)
Dołączona grafika

#92 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 15:54

Racja ja tez sie tym nigdy nie interesowalam, ale pozniej jakos samo tak wszlo ze mi troche powiedzial i mysle ze to bylo z jego strony naturalne widocznie chcial byc ze mnia szczery.. i dobrze :)

#93 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 09:39

Ja sie interesowalam az za bardzo :roll: Wszystko dlatego, ze Wojtek byl i jest moim pierwszym chlopakiem, a ja pierwsza nie bylam, tylko ktoras tam juz :roll: Bylam wtedy jeszcze dzieciak (17 lat), ciekawska, zazdrosna, niepewna wlasnej wartosci, za duzo myslalam.. no i wypytywalam o rozne sprawy.. sama nie wiem czemu, jakby mialo mi to humor poprawic, a lapalam tylko doly i fochy strzelalam :evil: Dopiero po kilku miesiacach udalo mi sie pogodzic z "lzejszymi" sprawami :-P tzn. pocalunki, przytulanko, wspolne imprezy, wakacje itp. .. najdluzej zeszlo z tym, ze sypial z innymi dziewczynami
:-/ Ale na szczescie minelo :mrgreen:

Teraz to co bylo "przed" nie ma juz najmniejszego znaczenia :mrgreen:

#94 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 09:55

najdluzej zeszlo z tym, ze sypial z innymi dziewczynami

ale może dzięki temu ma doświadczenie i dzięki temu wie,jak sprawić Ci przyjemność ;-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#95 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 10:03

ale może dzięki temu ma doświadczenie i dzięki temu wie,jak sprawić Ci przyjemność

No wlasnie moja kolezanka tez mi tak mowila :-P Ale ja bylam nieugieta i nie umialam sie z tym pogodzic ni troche <bezradny></span> Sama mysl ze on z inna <sex></span>... brrr :evil: Niewazne bylo, ze minelo juz sporo czasu, ze byly to krotkie zwiazki, ze nie utrzymuje z nimi kontaktu. Bylam wredna, klocilismy sie :-| Ciezki okres byl to dla mnie, i dla nas. Na szczescie przeszla mi ta cala zazdrosc, ale potrzebowalam duuuzo czasu :-|

#96 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 10:21

Mój mąz był moim pierwszym i jedynym ( jak narazie :mrgreen: :mrgreen: ) facetem, a on wcześniej miał kilka babek. Trudno żeby nie, bo starszy ode mnie o 5 lat. Jakoś to, że sypiał wcześniej z innymi nigdy nie stanowiło dla mnie problemu.
Natomiast zawsze byłam i będę zazdrosna o jego pierwszą, wielką miłość, która wiele dla niego znaczyła. I kiedy czasem widzimy ją i widzę jak robi maślane oczy do L. to szlag mnie trafia na miejscu i mogłabym... :evil: :evil: Nie napiszę co bym mogła bo to wszystko niecenzuralne! ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#97 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 17:22

zawsze byłam i będę zazdrosna o jego pierwszą, wielką miłość, która wiele dla niego znaczyła.

Ale to Ciebie wybral, to Ty jestes ta jedyna i najwazniejsza. Ona z nim BYLA a Ty JESTES I BEDZIESZ JUZ NA ZAWSZE.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#98 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 10:16

mój facet miał zone,a potem jeszcze kilka babek.Doliczył się siedmiu więć jak na jego wiek(26)nie jest źle.Przeszkadzają mi dwie-jedna do tej pory pisze mu listy i smsy ,na co reaguję uśmiechem i się nie odzywam bo tak mi źle(cięszę sie za to że mi to mowi)ale nie odpowiada na te wiadomości , a drugą sie nie interesuje i uważa,że sie poniża i była tylko tak do łóżka,ale była tuż przede mną więc czasem mnie wkurza to ,że spali ze sobą ale nic zrobić się nie da więc to olewam.
You float in my veins...

#99 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:00

Moj Piotrus mial bardzo wiele kobiet znim zaczelismy byc razem... czasem o to pytam ale tak naprawde wole nie wiedziec... jak to mowia im mniej wiesz tym bardziej bezpieczny jestes....kiedys byly problemy z tymi jego bylymi ale zabralam sie za to i teraz jest juz spokoj... wiem ze wielu rzeczy nigdy sie nie dowiem ale to lepiej dla naszego zwiazku :->
Dołączona grafika

#100 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 17:27

ale tak naprawde wole nie wiedziec... jak to mowia im mniej wiesz tym bardziej bezpieczny jestes....

no i z tym sie zgadzam w 100% :-/ ja za duzo pytan zadawalam i pozniej tylko doly lapalam <bezradny></span>