Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[18.10.2010] Poniedziełek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 października 2010 - 19:46

Dobry wieczór wszystkim :mrgreen: :mrgreen:
Ja rozpoczęłam dzień od godzinnej wojny z budzikiem... ale jednak to on wygrał i jakoś zwlekłam się z łóżka i jakoś doczołgałam się na zajęcia :-P :-P Nie było kartkówki na całe szczęście bo niiiiiiiiiiiiiiic nie umiałam :mrgreen: W przerwie między zajęciami skoczyłyśmy z koleżanką do galerii, do MCdonalds na cieplutką kawę i co?! Popsuła się ta maszyna do kawy :evil: :evil: :evil: Wpadłyśmy jeszcze do rossmana i kupiłyśmy sobie nauszniki bo było straaaaasznie zimno <zimnoo></span> Później zapisałam się do biblioteki i wypożyczyłam książkę :-D A reszte dnia ODPOCZYWAŁAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#22 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 października 2010 - 20:05

Nienawidzę zimy!

Ja też nie !! Jestem ciepłolubna :-)

Właśnie przed momentem wróciłam do domku i mama się śmieję, że przyjechała córka marnotrawna :-) bo dawno mnie nie widziała :-)
Zimno jest strasznie, do tego taka lekka mżawka na dworze :-/
Psiak się tak za mną stęsknił, że przynosiła mi wszystko co ma najlepsze - kostki, miśki i jakieś tam zabawki :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych