Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[18.10.2010] Poniedziełek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 października 2010 - 06:11

Dzień Dobry :-)

Skończył nam się cudowny weekend i czas wracać do obowiązków. Eh... znów poranna pobudka :-/

Właśnie szykuje się na uczelnie i tam spędzę czas do 16, więc trochę tam pobędę, więc szybkie szykowanie, śniadanko i lecę :-) Ale dziś mam dobrze, bo T mnie zawozi :-) Nie zmarznę :-)
Spać mi się strasznie chce!!

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 18 października 2010 - 06:42

Bry Misie Pysie :-)

Weekend się skończył i P. wybył do pracy, a nam za nim już tęskno ;-) Temperatura minusowa i chociaż słoneczko próbuje się przebić, mam wrażenie, że będzie bardzo zimno <zimnoo></span>

W planach na dziś odwiedzić bibliotekę i oddać przetrzymane książki :-P Poza tym tak normalnie- jakieś sprzątanie, obiad i trochę lenistwa ;-)

Miłego dnia życzę Wszystkim :*

#3 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 października 2010 - 06:47

Hej :-) :-)
Wczorajsze zajęcia po połowie udane. jeden wykładowca ok, drugi-masakra :lol: kumpel mnie potem odwiózł, a zahaczyliśmy jeszcze o mc donalda :-P padłam jak kawka i dziś mogę powiedzieć że nawet jestem wyspana ;-) jem śniadanie i próbuje się pozytywnie nastawić co do pracy :lol:
Miłego wam życzę :-)

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 18 października 2010 - 07:39

Dobry :)

Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku, miałam takiego kaca, ze masakra :lol: Ale za to dziś czuję się jak nowo narodzona. Na zajęcia mam dopiero na 14stą, ale wyspana jestem. Ehhh znów poniedziałek- cały tydzień przed nami :( Oby szybciej do weekendu. Zajęcia mam do 18, więc pewnie już nie ma co planować na resztę dnia. Może seriale i lulku? :-D

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 Anika

Anika
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 18 października 2010 - 08:15

Witam :)
U mnie sloneczko ale mroźno :)
Ja oczywiście w pracy a po pracy muszę do serwisu jechać z autkiem mam nadzieję ze wszystko będzie ok :)
Miłego dnia :)

#6 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 października 2010 - 08:24

i próbuje się pozytywnie nastawić co do pracy

i jak? udało Ci się choć połowicznie? :lol:

ja się już zwlekłam z wyra, ale jakaś taka ... pociągająca chodzę, więc chyba odpuszcze sobie pierwsze zajęcia :lol: o, jaki pech, pierwsza jest logika <hepi1></span> a tak bardzo chciałam na niej być <hepi1></span>

wczoraj ocywiście pomimo najszczerszych chęci nie skończyłam z homerem, więc wykorzystam tą godzinkę więcej na pchnięcie go do przodu :lol: a potem pomaszeruję karnie filozofować :lol:

czy ja ostatnio wspominałam, ze włączyła mi się energooszczędność ? :roll: :mrgreen: :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#7 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 października 2010 - 08:41

Witam <witeczka></span>

Moje Kochanie mnie na siłę zwlokło z wyra, więc ja zabrałam mu komputer i siedzę z Wami :lol: jem sobie mix płatków i ziewam jeszcze :lol:
W planach na dziś nierobienie obiadu :mrgreen: ( zapiekanki mrożone tylko do piekarnika włożę), a potem o 12 do pracki znów :-P
Może jeszcze pranie zrobię <hmm></span>
Miłego dnia <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#8 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 października 2010 - 09:13

<hellooo1></span>
ja juz po pierwszych zajęciach, drugie odwołali, kolejne dopiero na 15 :mrgreen: może cos konstruktywnego zrobię, bo na razie kawka i malowanie pazurów :lol: :mrgreen:

z ambitniejszych planów to mam dzis pierwszy w tym sezonie hiszpański, a później obiecałam do kmpla do pracy wpaść (tja, jest barmanem), ale jeszcze nie wiem na 100% czy będzie dziś w knajpie kwitł czy nie :lol:
ogólnie humorek oki, choc zimno <zimnoo></span> mega :mrgreen:

Miłego <buzki></span>

[ Dodano: 2010-10-18, 11:11 ]
P.S. magdaaaaa nie wiem ile chce umieć, w tym roku mam tylko hiszpański, grecki i rumuński :lol: A co się nauczę to zobaczymy, w każdym razie jak na razie pieknie klnę w języku Vargasa Llosy <umieraam></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#9 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 18 października 2010 - 10:53

<hellooo1></span>
W końcu odespałam wszystkie zarwane noce :-D Obudziłam się jakieś 10 minut temu i nareszcie czuję, że jestem wyspana :-D Delektuję się ciszą wokół mnie , bo wszystkie współlokatorki są na zajęciach, a taki stan rzeczy zdarza się bardzo, bardzo rzadko.
W ogóle strasznie żałuję, że nie zamieszkałam jednak w tym roku z M... Jestem na siebie tak zła! :-/

Dzisiaj planów brak. Na razie ogarnia mnie depresja, kiedy patrzę na zostawiony przez Adę bałagan, więc chyba czas wstać z łózka i odgruzować trochę nasz pokój, potem, póki mam święty spokój - książka, a wieczorem trzeba będzie poczytać trochę na jutrzejsze ćwiczenia.

Oby szybciej do weekendu

#10 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 października 2010 - 10:58

Witam :-D
Wróciliśmy z przychodni.Zapalenie ucha.Czwarte w tym roku i znowu antybiotyk.Tak ,że syn siedzi razem ze mną w domciu.Po lekcje będę dzwonić do jednej z mam.Teraz piję herbatkę i czytam posty.Po południu wyruszam do fryzjera,obciąć te moje paskudne włosinki.
Miłego dnia perełki. ;-)

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 października 2010 - 12:36

<witeczka></span>
Wyspana i z dobrym humorkiem witam popołudniowo :lol:
Mamka zwlekła mnie z wyra o 11, bo nie chciało się jej ruszyć do sklepu,
więc ja polazłam :->
Teraz siedzę i czekam aż M wróci z pracy, bo muszę jechać coś załatwić.
Później kumpela ma wpaść. Później jeszcze jedna <hmm></span>
Ogółem jestem uwięziona we własnym domu, bo mama na popołudniu w pracy,
brat w delegacji, a ja muszę w piecu palić, czego nienawidzę robić i nie potrafię :roll:
A dziś u mnie

sloneczko

świeci i aż się w domku nie chce siedzieć <bezradny></span> ale jak mus to mus.

Miłego poniedziałku :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 października 2010 - 13:09

Zapalenie ucha

to rozumiem że syn ?? wspołczuje zapalenie ucha jest paskudne ;/
Witam
Tez wróciłam od lekarza, lewdo ledwo sie trzymam <placze></span>
poza zapalaniem zatok mam zawalone gardło, i wezły chłonne
wiec antybiotyk i w domkua
miałam tyle planów w tym tygodniu :-( koncert miał być, i wystawa i babskie spotkanie..
teraz wcinam znowu kaszke kuskus :lol: i chwila na forum
SCISKAM
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#13 Anika

Anika
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 18 października 2010 - 13:17

ze włączyła mi się energooszczędność ?

to chyba dobrze :mrgreen:

więc ja zabrałam mu komputer

no i bardzo dobrze :lol:

Zapalenie ucha

zdrówka dla syna a w jakim jest wieku :?:

Po południu wyruszam do fryzjera

a jak będziesz obcinać na krótko :?:

czego nienawidzę robić i nie potrafię

ja tez tego nie potrafię :mrgreen:

poza zapalaniem zatok mam zawalone gardło, i wezły chłonne
wiec antybiotyk i w domkua

ale cię rozłożyło :-/
zdrówka życzę :-)
A ja jeszcze w pracy, nudzi mi się ale oby do 15 i śmigam :)

#14 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 października 2010 - 13:53

Ale jestem zakręcona.
Uciekłam od fryzjera.Siedziałam 40minut,czekałam.Napatrzyłam się jak kobitka strzyże panie na króciutko i zwiałam.Zrobiło mi się szkoda moich włosów,tyle zapuszczania.Po prostu uciekłam,gdzie pieprz rośnie.Póki co dalej zapuszczam a mąż jest zachwycony,że nic z włosami nie robiłam. :-)
Teraz wcinam serek homogenizowany,bo zgłodniałam z wrażenia. :-P

#15 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 18 października 2010 - 14:24

witam się ;-)

ja właśnie wróciłam z 2 godzinnego spaceru z małą :) połaziłyśmy (same !) po okolicy, później zahaczyłyśmy o kawę u ciotki :P południe zleciało, teraz byle do wieczora.
cieszę się, że wyszłam na powietrze i połaziłam, od razu mam lepszy humor, nałapałam promyków słońca, by może ostatnich w tym sezonie :lol:

dziś odezwała się ta pośredniczka pracy, że pamięta o mnie i że da znać jak najszybciej.
ale i tak jestem psychicznie przygotowana do czekania na robotę do 1 listopada :/
echh nie dołuję się, co ma być to będzie.

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#16 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 października 2010 - 15:46

Po prostu uciekłam,gdzie pieprz rośnie.Póki co dalej zapuszczam a mąż jest zachwycony,że nic z włosami nie robiłam.

hehe . Ale ty dobrze sie czujesz w tych dlugich ??

ja po obiadku a teraz do łożeczka
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#17 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 października 2010 - 16:24

dzień dobry... ja znów chora:( miesiąc temu też byłam... zwolnili mnie dzisiaj z pracy do domu a mialam pracowac do 21... nie wiem jak ja bym wytrzymala tyle godzin :/ wszystko mnie boli...nawet moje serduszko :( :( ale to już inna historia...
teraz mam 2 dni wolnego i dopiero w czwartek do pracy .

#18 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 października 2010 - 17:29

hejka.
nihil novi :) czy jak sie to pisze. francuski mi sie o tydzien przesunał, teraz ucze sie wiersza a potem jakis filmik.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#19 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 października 2010 - 17:48

WITECZKA :!:
Miałam przecudowny weekend :mrgreen:
Tydzień rozpoczął się nie gorzej.
Humoek wyśmienity :-D
Pogoda nie jest zła :-P
Żyć nie umierać 8-)
Pozdowionka ;-)

#20 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 18 października 2010 - 17:53

Przejrzałam dzisiaj prawie wszystkie tematy z działu kulinarnego, zamknęłam się w kuchni i pichciłam pyszności. Zrobiłam placki po węgiersku, serowe pierożki z ciasta francuskiego, a za chwilę zaleję marynatą kurczaka po chińsku na jutro :-D Wpadłam ostatnio w taki szał kulinarny, że doszło już do tego, że mój tata bierze ode mnie przepisy, które ja już wypróbowałam. Do tej pory jedynym dobrym kucharzem w domu był on, mama potrafi niewiele.

W międzyczasie wybrałam się z Adą w sentymentalną podróż w okolice, w których mieszkałyśmy 2 lata temu, na pierwszym roku. Zadupie potworne, pamiętam, jak na uczelnię musiałam jeździć 40 minut, kamienica stara, brzydka, daleko za Stocznią Szczecińską, ale za to mieszkanko ładne i przytulne. I mieszkałyśmy tam same, we dwie i to była nasza najlepsza stancja i zawsze będę ją miło wspominać. Tak nas wzięło jakoś na sentymenty dzisiaj :-P

Czuję, że zima jest już blisko. Nie wiem, jak wytrzymam te temperatury, bo już teraz umieram z zimna na przystankach, czekając na tramwaje, które oczywiście zawsze się spóźniają. Nienawidzę zimy!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych