Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

GRY i grafika komputerowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#21 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 22:03

Ooo, dzięki Madae. :-) No teraz z Twojego opisu wnioskuję, że nie będę chyba aż tak bardzo załować, że starałam się o tę grę. :-P

A grałaś we "Władcę Pierścieni"?Podobno ciekawa, ale nie wiem czy gra się w sieci tak jak w Lineage. :roll:

#22 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 22:45

mozna w sieci a mozna normalnie :D grałam w 1 czesc jaka wyszła (teraz to juz ze 4 sa + bitwa o srodziemie az sie juz nie orientuje :P) fajna jest :D 1 czesc przeszlam i kampania dobra i zła :D

#23 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 22:50

Hmm, no to też o niej pomyślę. :-P Widzę, że nieźle obcykana jesteś w tych sprawach-rasowy gracz. :-D

#24 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 23:03

lubie RPGi jesli jest duzo broni białej magii elfow itp to ja musze gre wyprobowac ......i konczy sie na tym ze ja przechodze :P

[ Dodano: 2007-08-19, 00:07 ]
a do Neverwinter Nights to mam szczegolny sentyment bo skombinowałam ja sobie jeszcze zanim sie po polsku pojawila i przeszlam 3 z 4 rozdziałow po angielsku wykonujac wszystkie misje poboczne i głowna az w koncu trafiłam na moment gdzie znajomosc jezyka mnie zawiodła i nie mogłam dalej ruszyc.... wiec poczekałam roczek i dostałam ja po polsku :D i przeszlam 6 roznymi postaciami cala wersje pdst i 2 dodatek :D 1 dodatku nie przeszlam bo mnie 1 zagadka pokonala :P ale juz ja ja rozwiaze :D

#25 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 23:21

No pewnie, nie można się poddawać. :mrgreen: Jak czegoś nie będę wiedziała to się zwrócę do Ciebie. :-P Ale obiecuję, że będę sie starać sama przejść wszystko. :-D

#26 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 sierpnia 2007 - 13:43

własnie sobie włączyłam gierke i wspomnienia wrociły :cry: niektore gry sa jak ksiazki :-| bawia i wzruszają <cryyy></span>

[ Dodano: 2007-08-22, 14:43 ]

#27 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 22 października 2007 - 12:06

U nas całą pasję do gier posiada Krzysiek a mnie kompletnie w ogóle do tego nie ciągnie i chyba dobrze bo byśmy musieli mieć dwa kompy :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 dora_to

dora_to
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 09 lipca 2008 - 12:34

jedyna gra w jaką cały czas gram i co jakiś czas się dla niej zatracam jest...tetris :D nieśmiertelna, wciągająca, zgubiła miliony ;] co jakiś czas wynajduję sobie nowe wersje... w normalnego można pograć tutaj, sporo ciekawych udziwnień znalazłam tu a ostatnio wciągnęła mnie ta wersja...nie ma lepszej gry :D

#29 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 lipca 2008 - 21:33

mnie wciągnęły gierki darmowe na internecie. lubię z odnajdywaniem szczegółów. no i wyszła kolejna gra z serii detektyw nancy drew, więc znowu będę miała trochę dni wyciętych z zyciorysu

#30 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 lipca 2008 - 22:06

z tych online ja bardzo lubię gry typu escape
mogę siedziec i siedziec

jedna jest taka trudna fest... ale przeszliśmy z Radkiem, a długo siedzieliśmy . . .
nie ma mnie tu i nie będzie.

#31 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 01:21

a ja wszelkie karciane.... wciagaja na maxa :)

#32 słonko

słonko
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 09:30

Karciane, oj tak :D

Swego czasy grywałam w Cywilizacje, wciągało jak nie wiem :)

#33 exult

exult
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 11:15

A ja polecam WoW (War of Warcraft) - cholernie wciagajaca i swietna na dlugie, samotne wieczory...

Nie bylam nigdy jakas wielka zwolenniczka gier, ale odkad moj M. zarazil mnie WoW - grywam namietnie :D

#34 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 14:35

Ja lubie grac na kompie. Moje ulubione w ktorw gralam to: Zeus-pan olimpu, Cezar, Faraon, No once live forever I i II oraz wieczny Tomb Raider. Wlasnie czekam na nowego ktory ma sie ukazac pozna jesienial. Do tego czasu mam nadzieje ze juz zmienie komputer na lepszy bo na tym to raczej duzo nie pogram :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#35 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 21:38

Ja uwielbiam strategie i nie znoszę zabijanek. Natomiast M. (niestety ma na odwrót)

#36 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 13:03

ja tam lubie wyścigi samochodowe (aktualnie wciągneła mnie "need for speed pro strete") i gry logiczne. nie cierpie zabijanek i piłki nożnej :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#37 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 14:42

piłki nożnej :-?

<zakochany></span>
ja uwielbiam :mrgreen:
ostatnio pocinałam z siostrą w najnowszą fifunię :mrgreen:
mniami :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#38 formoney

formoney
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 22:09

przede wszystkim Counter Strike 1.6 :D poza tym black&white1, far cry, heroes 3, gta vice city i nieśmiertelny tomb raider ;P głównie strzelanki i strategie/symulacje.
The future starts today, not tomorrow.

#39 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 22:14

ja kocham gre "lineage 2" ostatnio pogrywalam sobie w plemiona. moj chlopak gra w to nalogowo... a ja wole takie gry sieciowe ;) ze ludzie z roznych stron swiata graja i taka gra jest "lineage2" ;) zarabista gierka... fajne tam elfy sa ;)

[ Dodano: 2008-08-17, 23:15 ]
exult, ja tez gralam w WOWA ale nie podoba mi sie tak bardzo jak lineage 2 ;P

#40 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 13:53

a ja uwielbiam grywac w ,,Pana", ,,bilarda lub ,,snookera" na wp. a kiedys jak jeszcze nie mialam internetu to grywalam w ,,Red Alert" lub ..Diablo" :-P :-P