Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Piosenki, których nie znosimy/lubimy/cierpimy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
161 odpowiedzi w tym temacie

#21 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 13:30

Marzycielka24, dziunia jest najlepsza <umieraam></span> przebiła wszystkie hiciory :P

A jeszcze a propos stachurskiego... zakneblować typa i ręce powiązać :lol: w sumie nie pamiętam ani jednej jego piosenki, którą mogłabym przełknąć <H></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#22 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 16:27

Niestety, przez to, że prawie cały czas słuchałam tej piosenki, teraz nie mogę po prostu jej znieść :evil:

#23 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 21:27

<biglol></span>

nie wiem co mnie bardziej rozwala w tej piosence... jej kanciastość językowa, czy teledysk :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#24 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 22:58

Doda chce być Gagą? :roll:

#25 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 stycznia 2011 - 10:12

Wiecie,co jak na nasze warunki,to teledysk Dody jest ciekawy.Coś sie w nim dzieje,przynajmniej nie przesłodzony.

#26 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 01 lutego 2011 - 11:18

Wiecie,co jak na nasze warunki,to teledysk Dody jest ciekawy.

ja do teledysku nic nie mam, naprawdę pierwszy raz widzę u polskiego artysty coś w tym stylu i fajnie,że wreszcie nie jest to na zasadzie "stoję przy mikrofonie i śpiewam" albo "idę ulicą i idę". Natomiast jej inglisz.... generalnie taki jak polisz Dżoanny Krupy :P
Może niech nawzajem biorą u siebie lekcje :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#27 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 lutego 2011 - 22:58

Usłyszałam to dzisiaj pierwszy raz i jestem w szoku :shock: Za takie coś powinno się wsadzać do więzienia!

#28 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 12:07

jestem w szoku

ja również...

toż to jakieś barbarzyństwo...
jak można było z tak pięknej i legendarnej piosenki Marka Grechuty zrobić coś takiego <bezradny></span>
porażka i tragedia

chyba jestem aż zniesmaczona, bo osobiście uwielbiam twórczość Pana Marka
pisałam nawet o jego fenomenie pracę maturalną, wiec tym bardziej jestem na 'nie' gdy słyszę takie kalectwo :roll:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#29 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 19:43

<umieraam></span>

pardon, ale mam wrażenie, jakbym słuchała "aniele" <umieraam></span> nie no... porażka... niektóre rzeczy powinny być nietykalne. I to jedna z tych "rzeczy"... kicz, chłam, tragedia...

#30 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 16:01

Z każdą nową 'piosenką' Stachurskiego uderzam coraz mocniej głową w ścianę <umieraam></span> <umieraam></span> <bing1></span> <bing1></span> <bing1></span>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#31 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 18:47

toż to jakieś barbarzyństwo...

koszmar...:( słuchałam Grechuty od lata, byłam na paru koncertach ...jak można tak skaleczyć tak a dobra piosenke?

aniele"

chodzi Ci o ta piosenke..."aniele który mnie niesiesz z miloscia do nieba"? czy jak to szło...

Pierwszy raz, jak na nią trafiłam, słuchałam z rozdziawioną buzią... Ze zdumienia, zażenowania, szoku

:shock: <wow></span> <niemoge1></span> brak mi słów. Czegoś tak żałosnego jak żyje nie widziałam...

[ Dodano: 2011-03-19, 10:50 ]
http://www.youtube.com/watch?v=MgVZxLceOq0&feature=related
osobiscie nie lubie piosenek Ewy Farny i nie rozumiem zachwytów jej twórczościa...Ale może gdybym była nastolatka..kto wie.
A ta piosenke tylko sknociła - orginał jest lepszy.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#32 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 marca 2011 - 13:39

Kiedyś bardzo lubiłam Grabaża, ale tej piosenki nie cierpię, nie znoszę i słuchać nie mogę. A oczywiście jak na złość wszyscy się na nią ostatnio uwzięli.

#33 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 maja 2011 - 17:24

Usłyszałam piosenkę tylko raz i mam nadzieję,że ostatni :-P a Ibisz i jego głos <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
Totalna klapa wg mnie....

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#34 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 maja 2011 - 17:34

Tilia, popłakałam się dzięki Ibiszowi <umieraam></span> Dawno nic tak naciąganego nie widziałam <lol></span> 90% osób w "teledysku' nie kojarzę i chyba dobrze <biglol></span>

#35 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 maja 2011 - 17:36

90% osób w "teledysku' nie kojarzę i chyba dobrze <biglol></span>

A już myślałam,że ze mną coś nie tak i nie kojarzę "gwiazd" polskiej estrady <lol></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#36 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 maja 2011 - 22:32

Ale wiocha..... Pomijam już, że nawet nie trafiał w swój tekst, nagrywając teledysk :P Nie dziwię się, że nikogo znajomego tak mnie ma, bo ja bym się wstydziła wystąpić w takiej szmirze :P Szwed znam z rodziny zastępczej, później jest tak aktora z 13 posterunku i Ibisz- wszyscy,których znam :P

#37 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 maja 2011 - 22:41

Pod koniec jest jeszcze Świerczewski z przecudnej barwy cieniutkim głosikiem :lol: no i w międzyczasie jeszcze jedna z byłych żon Wiśniewskiego. Kojarzę ją, bo chociaż teraz wstyd się przyznać - w podstawówce przez jakiś krótki okres byłam naprawdę maniaczką Ich Troje :lol: :lol:
Sama piosenka na początku mnie śmieszyła i w pierwszej chwili myślałam, że została nagrana dla żartu. Teraz strasznie mnie denerwuje. W dalszym ciągu podoba mi się tylko początek <lol></span>

#38 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 08 maja 2011 - 23:12

Pierwszy raz usłyszałam tą piosenkę, ale <wow></span> szok totalny po prostu. Po pierwsze rozpoznaję z tych 'gwiazd' Ibisza, Szwed i Włodarczyk i to wszystko <bezradny></span> Po drugie halo - ja się nie znam, ale Ibisz nie ma głosu do muzyki :roll: I w ogóle klapa i porażka - mam nadzieje, ze już tego wiecej nie usłyszę :-|

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#39 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 08 maja 2011 - 23:17

A ja się z wami nie zgodzę. Mi się wydaje, że przekaz tej piosenki będzie miał większy wpływ na cały świat niż Michael Jackson i jego "We are the world"! :-P

#40 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 maja 2011 - 09:47

Ja się też z wami nie zgodzę, bo Ibisz moim skromnym zdaniem wykazał się ogromnym dystansem do siebie przyczepiając sobie balony do tyłka i latając z nimi nad światem :P
Generalnie widać, że on traktuje to jako dowcip i żart dzięki któremu można zdziałać coś dobrego. Reszty nie kojarzę i chyba nawet nie chce kojarzyć, ale Ibisza szanuje za dystans do własnej osoby ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."