Być może dziewczyna jest wspaniałą osobą, być może jest dobra i kochana. Czy ten plaster naprawdę potrafi skreślić takiego człowieka w oczch Boga? Ja mam do Boga ogromne zaufanie i wierzę, mocno wierzę, że Jego spojrzenie i osądy są dużo doskonalsze niż nasze. Staram się być dobrym człowiekiem, niech każdy też się stara ( o siebie, nie o innych), a ocenę tego zostawiam Bogu. Nie księżom, nie ludziom w kościele i poza..tylko Bogu.
Być może jest wspaniałą osobą.Ja stosując kiedyś antykoncepcję, także nie zdawałam sobie sprawy z grzechu jaki popełniam,dlatego patrząc na te dziewczynę przypomniałam sobie siebie.Jak w takim grzechu przyjmowałam,,Ciało Jezusa''.
@viola systemy transdermalne wszystkie są do siebie podobne.
Jesli tak ,to nie wiedziałam..
Bóg jest MiŁOSIERNY.Wierze w jego milosierdzie i być może plasterek,albo inny grzech nie skresli człowieka w oczach Boga.
Do tej dziewczyny nic nie mam,jej życie i sumienie.Ja zmieniłam swoje patrzenie na wiarę.Inaczej spogladam na pewne sprawy.
Aby,bylo wszystko jasne.Każdy ma wolny wybór i dla mnie antykoncepcja jest grzechem.Wolę wstrzemięźliwość sexualną niż biczować Jezusa kolejnym moim grzechem.
A rozum mam i w porównaniu do zwierząt, mogę powstrzymać się z sexem do dni bezpiecznych.Nawet, jakbym miała tylko raz w miesiącu uprawiać sex.
A na tę dziewczyne patrzyłam bardziej pod kątem tego,ze jakbym mogła,to próbowałabym odciągnąć ją od grzechu.Bo sama kiedys tak bładziłam
Teraz mam nadzieję,oby to nie był plasterek skoro
@viola systemy transdermalne wszystkie są do siebie podobne.
Użytkownik viola edytował ten post 17 listopada 2014 - 16:07