Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TOP model- zostań modelka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
997 odpowiedzi w tym temacie

#901 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 08:38

A piosenka Patrycji i jej występ tu masz rację Olenka parodia tańczącego orangutana.

straszne to bylo :lol: wogole ten pokaz gdzie byly tak dziwacznie ubrane byl jakis taki...jedna sie wywrociła nawet :-P

ja mysleze swiatowej kariery to zadna nie zrobic. Ani renata ani Zuza , Marcela .
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#902 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 15:32

A ja się zdecydowanie cieszę, że wygrała Zuza ! Wysłałam 3 sms-y na nią :lol:

Najbardziej chciałam, żeby nie wygrała Marcela. Nie dlatego, że się nie nadaje, bo predyspozycje ma bardzo duże. Ale nie chciałam, żeby wygrała dziewczyna, która aż odpycha swoją zadufałością <bezradny></span> Ona wszystko wygra, ona najlepsza, Justyna powinna 10 kg schudnąć, ona ma wszystko co potrzeba, bla bla bla :roll:
Rozumiem, że w tym zawodzie trzeba być pewnym siebie, ale nie popieram docierania do celu po trupach. Gdyby ona wygrała to pokazałaby, że postawa ta jest godna pochwały.

A Zuza na pewno też ma predyspozycje, gdyby nie miała - nie zaszłaby tak daleko ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#903 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 16:02

Najbardziej chciałam, żeby nie wygrała Marcela. Nie dlatego, że się nie nadaje, bo predyspozycje ma bardzo duże. Ale nie chciałam, żeby wygrała dziewczyna, która aż odpycha swoją zadufałością Ona wszystko wygra, ona najlepsza, Justyna powinna 10 kg schudnąć, ona ma wszystko co potrzeba, bla bla bla

Oj tak, miałam takie same wrażenie. Fakt, oglądałam każdy odcinek cpykając a już finał to tlyko końcówkę ale jakoś nie przemawiała do mnie.
A co Zuzy to fajnie bo wygląda na "swojską" kobietę, uczuciową i mam nadzieję, że jakiś sukces tam odniesie.
Jedyne co, to szkoda mi Justyny bo chyba najbardziej ja polubiłam.

#904 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 16:21

jak pokazala pierwsza edycja tego programu nie wygrywa dziewczyna , ktora sie najlepiej nadaje na modelke <bezradny></span>
a co do Ani z poprzedniej edycji , ktorej sie przytyło , to podobno noge zlamała i dlatego przytyła , ale juz nie chce byc tak wychudzona jak w programie, tylko troche chce wyszczuplec.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#905 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 21:28

Ale najgorzej wyglądała wczoraj Rubik, za przeproszeniem jak białoruska prostytutka.

<umieraam></span> <lol></span> <hepi1></span> <leze12></span> <niemoge1></span> <hoho2></span> <omg23></span> <H></span>
padłam :lol:

Olenka dzisiaj jak rozmawiałam z kumpelą o finale to właśnie coś mi się kojarzyło, że Dżoana jakieś okrzyki w jakimś finale odstawiała i ten filmik mnie utwierdził, że się nie myliłam :lol: fajne fajnie :lol:

ja mysleze swiatowej kariery to zadna nie zrobic. Ani renata ani Zuza , Marcela .

mam podobne przypuszczenia <bezradny></span>
zresztą widać to po poprzednich edycjach i tego typu programach- może komuś się wydaje, że zaistniał na chwilę i zaraz będą walić drzwiami i oknami z super propozycjami :-P a tak będą gdzieś na portalach plotkarskich jakieś foty... dopiero jak przytyją albo zrobią sobie cycki :lol:

Obejrzałam końcówkę finału więc nawet się nie wypowiem jak to w całokształcie wyszło. Dobrze, że wyniosła Renata jednak nie wygrała, a reszta była mi obojętna :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#906 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 22:08

zaraz będą walić drzwiami i oknami z super propozycjami

no nie aż tak, ale kontrakt jest - to raz

Po drugie dziewczyny - piszecie, że uczesniczki poprzednich edycji nic nie osiągnęły. Ja wiem, że spektakularnej kariery nie zrobiły, no ale...
Olga Kaczyńska jest chociażby twarzą Wojasa. Pracowała też chyba w Londynie.
Papierska była (czy jest) twarzą jakiejś odzieżówki w Chinach.
Ania Piszczałka ciągle pokazuje się na wybiegach.
Jeszcze pewnie mozna wymienić Magdę Roman, Honoratę itd. ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#907 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:30

No a ja czytałam ze Papierskiej nikt nie chcial i ze nawet kontrakt nie zostal zrealizowany. Tak czy siak..nie slysze glosno o zadnej. Ale tez tym nie interesuje...
Wiec Top Model to bardziej jest po to by był jakis program rozrywkowy niz naprawde wyłonic dziewczyne na top model i dac jej szanse

Mysle ze na wybiegach beda chodzic.... podejrzewa ze Kasia ta co byla w jury wezmie moze jakies dziewczyny do siebie...podobala sie jej na wybiegu Renata, Ania, chyba Tamara ?
inne zas moze beda fotomodelka...ale takiej kariery jak Rubik to raczej nie

Co do Marceli....jak dla mnie bardziej byla wyniosla Renata. Choc wydawała sie taka cicha na poczatku

#908 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:38

podejrzewa ze Kasia ta co byla w jury wezmie moze jakies dziewczyny do siebie...

ale Kasia jest reżyserką pokazów, a modelki wybierają projektanci

Ona jedynie jako profesjonalistka wypowiedziała sie na ten temat, ale pracy im raczej 'nie załatwi'.

Ja spodziewam sie niedługo jakiejś sesji Marceli z Tyszką, skoro tak mu sie podobała ;-)

I ta ostatnia minutowa sesja - Marcela jak na tak krótki czas świetnie wyszła <ookk></span> bardzo mi sie to zdjecie podobało :)

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#909 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:55

I ta ostatnia minutowa sesja - Marcela jak na tak krótki czas świetnie wyszła <ookk></span> bardzo mi sie to zdjecie podobało :)

Marcela wyszła lepiej niż Zuza, która jak dla mnie wyglądała jak kawałek kłody <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#910 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:57

ale Kasia jest reżyserką pokazów, a modelki wybierają projektanci

aha... to moze ja zle cos zrozumialam gdy mowila ze widzi ja u siebie na wybiegu .

ale pracy im raczej 'nie załatwi'.

no tego nie wiemy. Jesli renata jest tak zachwycona to kto wie.

Mysle ze gdzies tam te dziewczyny sobie zaistnieja ale mowienie o wysłaniu w swiat, wielka kariera to chyba zbyt mocne slowa.
Wydawałoby sie ze taki program da wieksze szanse .

Tilia Tobie chodzi o to zdjecie w platkach roz ?
No fakt..Zuza mnie tu jakos nie zachwyciła. Marcela ma chyba wiecej naturalnosci ? mniej sie spina przed aparatem. Moze przez ta swoja pewnosc siebie wlasnie
Kompletnie nie rozumiem kompleksow Zuzy ....i tej paniki przed lustrem gdy Pirog uczyl ich tanczyc ...ze ona siebie nie akceptuje . Dziewczyna ma piekna twarz przeciez. No chyba ze to tez bylo pod publiczke..
Tak czy siak ja za Zuza jestem bardzo. Ma to cos .

#911 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 13:33

Tilia Tobie chodzi o to zdjecie w platkach roz ?

Tak. Dla mnie konkurencje wygrała Marcela, a Zuza wyszła słabo na tej fotce. Mimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa? <hmm></span>

Kompletnie nie rozumiem kompleksow Zuzy ....i tej paniki przed lustrem gdy Pirog uczyl ich tanczyc ...ze ona siebie nie akceptuje . Dziewczyna ma piekna twarz przeciez. No chyba ze to tez bylo pod publiczke..

Mnie też to zastanawia, że dziewczyna, która siebie nie akceptuje etc. startuje w programie Top Model gdzie non stop będzie oceniana i będzie widziała swoje zdjęcia. W ogóle ten jej brak akceptacji prawie na końcu serii... :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#912 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 15:42

Mimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa?

No nie, tylko bardziej im się podobała Marcela. Tylko Anja była za Zuzą.

Co do sesji to ja też uważam, że Marcela była lepsza z tą tylko różnicą, że Marcela miała lepszą pozycję. Pewnie lepiej się pozuje na wpół siedząco niż na leżąco, jest mniej opcji ułożenia ciała. I to, że patrzyła góry też zaplusowało, bo miała większe oczy. Myślę, że Zuza w tej pozycji co Marcela też by wyglądała olśniewająco. ;-)

#913 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 20:06

Marcela miała lepszą pozycję

a kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję? zapozowała gorzej i tyle, na dodatek uwydatniła swoja pozą biodra i uda, które wyglądały na większe

Mimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa? <hmm></span>

odcinek finałowy <bezradny></span> nie mówią chyba nic złego, żeby miały równe szanse co do smsów, chociaż pamiętam w zeszłorocznym finale Anja chyba krytykowała <hmm></span>

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#914 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 22:20

A jak podobały Wam się filmiki o dziewczynach? bo ja miałam wrażenie, że o Marceli pokazali same superlatywy. O jej wpadce językowej mówiła jedynie Dżoana, a w filmiku tego nie pokazali.

JkIEp1.png

#915 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 06:11

bo ja miałam wrażenie, że o Marceli pokazali same superlatywy

To fakt, ale trzeba zwrócić uwagę na to, ze oprócz tego incydentu w Indiach, gdzie popłakała się przed pokazem, to była zdeterminowana i wszystko jej wychodziło.
A skoro o wpadce językowej było powiedziane, to o czym tu jeszcze dyskutować?
Filmik o Marceli był ok.
Za to nie podobał mi sie filmik o Zuzie, bo mogli go zrobić pozytywnie, a nie taką łzawą bajeczkę. Dla mnie to jest nienormalne, że kobieta startująca w takim programi nie akceptuje swojego ciała. No sory, ale nie uwierzę. Moim zdaniem wszystkie te dziewczyny myślą dobrze o swoim ciele, ale to sie nie sprzedaje :P Każda idąca do takiego programu powinnam o swoim ciele wypowiadać sie tak jak Aśka, Olka Krysiak czy Marcela.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#916 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 09:02

a kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję?

No przecież to fotograf kazał jej się tak ustawić ;-) myślisz, że mogły same sobie wybrać? To jest taki program, że wszystko jest od początku do końca ustalone.

#917 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 09:20

a kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję?

No przecież to fotograf kazał jej się tak ustawić ;-) myślisz, że mogły same sobie wybrać? To jest taki program, że wszystko jest od początku do końca ustalone.

No co Ty. Zuza się sama tak położyła, tak samo jak Marcela. Fotograf tylko pstrykał i mówił :o tak patrz, ta ręka była dobra. Ale nie powiedział wyjściowej pozycji. One same sie położyły.

Każdy z nas urodził się ateistą

#918 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 09:50

inqaa, Ria ma racje. Zuza sie sama połozyła tak a nie inaczej. A fotograf tylko mowil " o tak dobrze, wyzej podbrodek, reka troszke w lewo " itp

Zuza zanim trafiła do top model miala za soba wiele wiele sesji foto. Jest nawet taka stronka dla modelek na ktorej sa jej zdjecia. Poza tym siostra jej tez robiła.Nie uwierze ze tyle pozujac majac tyle zdjec taka urode nie akceptowała siebie. gdybym np. ja była wysoka szczupla nadawała sie na modelke itp nie majac wiary w siebie nie odwazyłabym sie isc do takiego programu

#919 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 10:23

No co Ty. Zuza się sama tak położyła, tak samo jak Marcela.

Zuza sie sama połozyła tak a nie inaczej

Ja nie wierzę, że to nie było że tak napiszę 'ustawione'. A wręcz jestem pewna, że za kulisami powiedziano im jak się mają położyć i ustawić ;-)

#920 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 14:53

A skoro o wpadce językowej było powiedziane, to o czym tu jeszcze dyskutować?

No moim zdaniem taki moment powinien być pokazany w filmiku o niej :-)

JkIEp1.png