Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TOP model- zostań modelka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
997 odpowiedzi w tym temacie

#861 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 kwietnia 2013 - 16:00

I chyba tylko po to była w programie, żeby firma mogła się zareklamować :roll:

Firma Szczyta ma własny program w tvn więc takie mignięcie w Top Model to dla nich pewnie pryszcz ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#862 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 26 kwietnia 2013 - 15:22

Firma Szczyta ma własny program w tvn więc takie mignięcie w Top Model to dla nich pewnie pryszcz

Pewnie tak ;-)

Zresztą w Top Model reklama robiona jest co odcinek, niby mignięcie kamerą na wkładki Discreet, potem na pastę Blend-a-med, te spotkania z ekspertem od pięknego uśmiechu itp :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#863 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 maja 2013 - 21:25

Uwielbiam oglądać w programie Justynę :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#864 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 01 maja 2013 - 21:34

Tilia, dokładnie! Żadnego użalania się, taka pozytywna i energetyczna <ookk></span> tylko szkoda, że włosy jej skrócili, bo moim zdaniem lepiej wyglądała w długich ;-)

Dołączona grafika
Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#865 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 maja 2013 - 22:11

Uwielbiam oglądać w programie Justynę

Ja też. Nie dość, że ładna, to wnosi trochę energii i życia między dziewczyny. Pozytywna na maksa. :mrgreen:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#866 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 maja 2013 - 06:45

Nadal kibicuje Zuzi bo jest sliczna. Poza tym Marcela i Renata. Ale nafajniej patrzy sie na Justynke - niesamowita energia :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#867 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 03 maja 2013 - 14:58

Oo tak, Justyna w tym programie to wulkan energii. Fajnie, bo nie smęci, nie kłóci się z nikim. Lubię ją <ookk></span>

Na ostatniej sesji rzeczywiście Zuza wyszła nie za ciekawie, ale nadal jej kibicuję. Cieszę się natomiast, że odpadła Marta, bo nie pasowała do tego programu :->

#868 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 10 maja 2013 - 07:58

Ja po obejrzeniu ostatniego odcinka utwierdzam się tylko w tym, ze mimo iż nie znam Rubik to jej nie mogę znieść. Nie wiem czemu, ale wkurza mnie wszystkim.

W sumie dobrze, że odpadła Aśka, bo taka była jakaś wredna. Nie pamiętam która to tak panikuje przed wszystkim ale też mnie wkurza.

Coraz bardziej podoba mi się Tamara. I nadal kibicuję Zuzce i Marceli.

Każdy z nas urodził się ateistą

#869 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 10 maja 2013 - 09:10

Zgadzam się, dobrze że odpadała Aśka bo mi już na nerwy działała :roll:
No i Ola tez odpadła i też dobrze :lol:

Nieźle dziewczynom dała popalić Anja Rubik, ale dobrze, zabawa już się skończyła. Jest ich coraz mniej, muszą walczyć o przetrwanie w tym programie :->

I cieszę się, że w końcu ktoś utarł nosa Marceli i była na przedostatnim miejscu.

Kibicuję Zuzce i Tamarze ;-)

#870 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 maja 2013 - 13:01

Nadal kibcuje Zuzi. Swietna jest Justyna. Wiec w sumie mam teraz dwie dziewczyny za ktorymi jestem. Plus Marcela moze i Klaudia. Fajnie ze odpadła Ola i Aska.;)
Riia, ja tez Anki nie lubie. Takie olewajaca ze sposobu bycia ;)

#871 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 maja 2013 - 16:45

Nadrabiam ostatnie dwa odcinki i oglądając ciągle mam uśmiech na twarzy widząc Justynę. Po prostu rewelacyjna jest :-)

Drażni mnie Marcela :-P

JkIEp1.png

#872 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 maja 2013 - 18:04

U mnie bez zmian - w fianle widze Justyne Zuze i Marcele. ;)
Tamara wogole nie przemawia do mnie.
Stynka zgarnia same nagrody :-P

#873 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 maja 2013 - 19:07

Po prostu rewelacyjna jest :-)

Zgadzam się, wprowadza taką atmosferę, że aż chce się oglądać odcinek <ookk></span>

Drażni mnie Marcela :-P

Mnie ona już od początku drażniła :roll: a tak naprawdę ma duże szanse na wygranie tego programu :roll:

Stynka zgarnia same nagrody :-P

I dobrze, bo zasługuje ;-)

Ciekawe jak teraz będzie w tych Indiach.
Dobrze, że Anka odpadła.

#874 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 maja 2013 - 09:29

Marcela od 2 odcinków naprawdę mnie zawodzi <bezradny></span>

Justyna jest rewelacyjna, ma świetną energię, wszystko jej wychodzi, jest niesamowicie fotogeniczna, ale faktycznie figury nie ma na top modelkę. Wygrać program może, bo widzowie głosują, ale zrobi światowej kariery.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#875 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 maja 2013 - 06:37

Szkoda Justyny ale faktycznie figury na modelke nie miala. Mam nadzieje ze jednak propozycji bedzie miec duzo.
Zuza Marcela jak zawsze super i im kibicuje. Tamara mnie irytuje i jakos jej tam nie widze, Klaudia tez fajna i sympatyczna. Noi Renata tez jest swietna. Ja w finale widze Zuze Marcele i Renate ale cos czuje ze Tamara bedzie...

#876 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 23 maja 2013 - 07:35

Ja się cieszę, że odpadła Justyna, bo była tak słodka, że aż mi się chciało czasem od tej jej "kobiecości" <bleee></span>

Nie przepadam za Renatą, bo jej teksty, że każdy jej zazdrości są żałosne. Tamara ma predyspozycje, ale obawiam się że jest za spokojna. Marcela jest ładna, a na wczorajszym zdjęciu wyszła rewelacyjnie. Klaudia ładna, ale czuję że odpadnie następnym razem.
Najbardziej lubię Zuzuę, chociaż zadziwia mnie jedno. Po co iść do takiego programu skoro co chwila się płacze, bo się nie akceptuje.

Każdy z nas urodził się ateistą

#877 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 maja 2013 - 08:08

Ja się strasznie dziwiłam jak tu wszystkie pisałyście, że ona taka fajna, bo mi strasznie na nerwy dziewczyna działała :lol: :lol:
Odcinka wczorajszego nie oglądałam, ale nawet mnie nie ciągnie ;-)
Kibicuje Marceli albo Zuzie :-D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#878 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 maja 2013 - 09:30

Mam ogromną nadzieję, że w kolejnym odcinku odpadnie Zuza - już nie trawię jej tekstów o kompleksach i ciagłego tłumaczenia się czemu jej nie poszło. Castingu żadnego nie wygrała (jedynie na koniec programu jeden dostała, ale to i tak najgorzej z dziewczyn), ma za dużo w biodrach, więc nie widzę jej tu.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#879 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 23 maja 2013 - 10:41

Ja się cieszę, że odpadła Justyna, bo była tak słodka, że aż mi się chciało czasem od tej jej "kobiecości" <bleee></span>

Też się cieszę, że odpadła. Od samego początku jej nie lubiłam, drażniła mnie jak nikt inny. Taka słodka głupiutka dziewczynka, która nic a nic nie nadawała się na modelkę.

Najbardziej lubię Zuzę, chociaż zadziwia mnie jedno. Po co iść do takiego programu skoro co chwila się płacze, bo się nie akceptuje.

No, ale masz przykład w pierwszej edycji Top Model, wiecznie płacząca i użalająca się nad sobą dziewczyna wygrała. Także Zuza ma spore szanse na wygraną :lol:

Wczoraj najbardziej podobała mi się Marcela i mimo, że słabiutko po angielsku jej szło to była rozchwytywana. Moja faworytka od wczoraj ;-)

er3mjw4zst9mivdb.png

#880 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 maja 2013 - 10:59

Zuza ma spore szanse na wygraną

Jeśli przepuszczą ją do finału i jeśli wygrana nie jest ukartowana, to ma bardzo duże szanse, bo gimnazjum i podstawówka ją kochają :P

Obiektywnie patrząc w finale powinny być Marcela, Tamara i Renata - idzie im dobrze przez cały program, mają świetne sylwetki i raczej wystarczająco centymetrów. Marcela chyba odrobinę za niska, ale

była rozchwytywana

Klaudia też ma warunki, ale faktycznie jest przezroczysta i nawet, jeśli dostanie się do finału, to chyba wśród publiczności nie wzbudza żadnych emocji.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png