Firma Szczyta ma własny program w tvn więc takie mignięcie w Top Model to dla nich pewnie pryszczI chyba tylko po to była w programie, żeby firma mogła się zareklamować
TOP model- zostań modelka
Napisano 25 kwietnia 2013 - 16:00
Napisano 26 kwietnia 2013 - 15:22
Pewnie takFirma Szczyta ma własny program w tvn więc takie mignięcie w Top Model to dla nich pewnie pryszcz
Zresztą w Top Model reklama robiona jest co odcinek, niby mignięcie kamerą na wkładki Discreet, potem na pastę Blend-a-med, te spotkania z ekspertem od pięknego uśmiechu itp :->
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 01 maja 2013 - 21:34
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 01 maja 2013 - 22:11
Ja też. Nie dość, że ładna, to wnosi trochę energii i życia między dziewczyny. Pozytywna na maksa.Uwielbiam oglądać w programie Justynę
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 02 maja 2013 - 06:45
Napisano 03 maja 2013 - 14:58
Na ostatniej sesji rzeczywiście Zuza wyszła nie za ciekawie, ale nadal jej kibicuję. Cieszę się natomiast, że odpadła Marta, bo nie pasowała do tego programu :->
// Mission completed
Napisano 10 maja 2013 - 07:58
W sumie dobrze, że odpadła Aśka, bo taka była jakaś wredna. Nie pamiętam która to tak panikuje przed wszystkim ale też mnie wkurza.
Coraz bardziej podoba mi się Tamara. I nadal kibicuję Zuzce i Marceli.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 10 maja 2013 - 09:10
No i Ola tez odpadła i też dobrze
Nieźle dziewczynom dała popalić Anja Rubik, ale dobrze, zabawa już się skończyła. Jest ich coraz mniej, muszą walczyć o przetrwanie w tym programie :->
I cieszę się, że w końcu ktoś utarł nosa Marceli i była na przedostatnim miejscu.
Kibicuję Zuzce i Tamarze
// Mission completed
Napisano 10 maja 2013 - 13:01
Riia, ja tez Anki nie lubie. Takie olewajaca ze sposobu bycia
Napisano 17 maja 2013 - 18:04
Tamara wogole nie przemawia do mnie.
Stynka zgarnia same nagrody
Napisano 17 maja 2013 - 19:07
Zgadzam się, wprowadza taką atmosferę, że aż chce się oglądać odcinekPo prostu rewelacyjna jest
Mnie ona już od początku drażniłaDrażni mnie Marcela
I dobrze, bo zasługujeStynka zgarnia same nagrody
Ciekawe jak teraz będzie w tych Indiach.
Dobrze, że Anka odpadła.
// Mission completed
Napisano 18 maja 2013 - 09:29
Justyna jest rewelacyjna, ma świetną energię, wszystko jej wychodzi, jest niesamowicie fotogeniczna, ale faktycznie figury nie ma na top modelkę. Wygrać program może, bo widzowie głosują, ale zrobi światowej kariery.
![]()

Napisano 23 maja 2013 - 06:37
Zuza Marcela jak zawsze super i im kibicuje. Tamara mnie irytuje i jakos jej tam nie widze, Klaudia tez fajna i sympatyczna. Noi Renata tez jest swietna. Ja w finale widze Zuze Marcele i Renate ale cos czuje ze Tamara bedzie...
Napisano 23 maja 2013 - 07:35
Nie przepadam za Renatą, bo jej teksty, że każdy jej zazdrości są żałosne. Tamara ma predyspozycje, ale obawiam się że jest za spokojna. Marcela jest ładna, a na wczorajszym zdjęciu wyszła rewelacyjnie. Klaudia ładna, ale czuję że odpadnie następnym razem.
Najbardziej lubię Zuzuę, chociaż zadziwia mnie jedno. Po co iść do takiego programu skoro co chwila się płacze, bo się nie akceptuje.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 23 maja 2013 - 08:08
Odcinka wczorajszego nie oglądałam, ale nawet mnie nie ciągnie
Kibicuje Marceli albo Zuzie
Napisano 23 maja 2013 - 09:30
![]()

Napisano 23 maja 2013 - 10:41
Też się cieszę, że odpadła. Od samego początku jej nie lubiłam, drażniła mnie jak nikt inny. Taka słodka głupiutka dziewczynka, która nic a nic nie nadawała się na modelkę.Ja się cieszę, że odpadła Justyna, bo była tak słodka, że aż mi się chciało czasem od tej jej "kobiecości"
No, ale masz przykład w pierwszej edycji Top Model, wiecznie płacząca i użalająca się nad sobą dziewczyna wygrała. Także Zuza ma spore szanse na wygranąNajbardziej lubię Zuzę, chociaż zadziwia mnie jedno. Po co iść do takiego programu skoro co chwila się płacze, bo się nie akceptuje.
Wczoraj najbardziej podobała mi się Marcela i mimo, że słabiutko po angielsku jej szło to była rozchwytywana. Moja faworytka od wczoraj
Napisano 23 maja 2013 - 10:59
Jeśli przepuszczą ją do finału i jeśli wygrana nie jest ukartowana, to ma bardzo duże szanse, bo gimnazjum i podstawówka ją kochająZuza ma spore szanse na wygraną
Obiektywnie patrząc w finale powinny być Marcela, Tamara i Renata - idzie im dobrze przez cały program, mają świetne sylwetki i raczej wystarczająco centymetrów. Marcela chyba odrobinę za niska, ale
Klaudia też ma warunki, ale faktycznie jest przezroczysta i nawet, jeśli dostanie się do finału, to chyba wśród publiczności nie wzbudza żadnych emocji.była rozchwytywana
![]()