Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TOP model- zostań modelka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
997 odpowiedzi w tym temacie

#881 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 23 maja 2013 - 11:35

Szkoda mi troche Justyny z tego względu, że wnosiła cos do tego programu, była taka szalona, wiecznie uśmiechnięta. Czasem tylko mnie denerwowało to, że uważała się za seksowną, ładniejszą od inncyh i w ogole :roll:

Teraz mogłaby odpaść ta Klaudia, jest za bardzo mdła, praktycznie nic sie nie odzywa...

Kibicuje Marceli , myslę , że ona wygra :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#882 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 23 maja 2013 - 15:47

Może i dobrze, że Justyna odpadła, bo na modelkę naprawdę się nie nadawała <bezradny></span>

Zuza już mnie też wczoraj zdenerwowała tym gadaniem o kompleksach :roll:

Za to Marcela mnie zszokowała nieumiejętnością angielskiego, przecież w modelingu to podstawa...
A jej komentarz dotyczący Justyny, że jak schudnie 10 kg to może mieć szanse w modelingu :roll:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#883 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 maja 2013 - 15:31

Mi przykro, że odpadła Justyna mimo, że na modelkę fashion się nie nadawała ;-)

Ale jury krytykowało ją bez sensu <bezradny></span> przecież nie jej wina w co była ubrana :roll: gdyby dziewczyny same do sesji miały się ubierać to ok, ale póki co stylizacje nie należą do nich.

Tamara to blondynka? czy Wy też uważacie, że ona dziwnie chodzi? tak śmiesznie biodra wypina?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#884 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 30 maja 2013 - 12:34

Szkoda że odpadła Tamara, zarzut o brak stylu trochę uważam nie na miejscu bo raczej na wybiegu nie nosi się swoich ubrań. A z czasem mogłaby się wyrobić modowo, bo fakt jej stroje czasem mnie powalają. Ale jak widze co zakłądają jurorzy czasami to nie wiem co jest straszniejsze.

Najlepsze zdjęcie miała uważam Zuza, jest bardzo plastyczna i bardzo fotogeniczna. I może figury modelki nie ma, ale uwazam, że jest najbardziej seksowna jeśli chodzi o ciało. Bo ja nie lubię figur modelek.

Nie mogę znieść Renaty, jakoś mnie denerwuje i szkoda, że ona nie odpadła.

Każdy z nas urodził się ateistą

#885 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 maja 2013 - 12:36

Szkoda że odpadła Tamara,

nie oglądam tego ale widziałam ją dziś w ddtvn :
żółte zęby, sztuczny blond, i stare płaskie buty... 1 wrażenie?
ona chce robić karierę światowej modelki- no chyba nie ;-)

#886 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 30 maja 2013 - 12:54

No jest taka "brzydka" a takie dla mnie są wybiegowe modelki w większości. Ale chuda, wysoka, dośc dobrze chodzi, jest taka chlodna. A tak ja widzę te wybiegowe.

#887 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 maja 2013 - 13:56

Torii1988 a ma mieć białe zęby i markowe ciuchy jak Krupa?
Po pierwsze i najważniejsze- nie ma takiej kasy prawdopodobnie :-P też bym była super laską z świetnymi ciuchami, butami i białymi ząbkami ;-) :lol: jak każda :-P
No i ddtvn to umówmy się nie jakiś wykwintny program, lepiej ubrać się w to co jest niż kupować nowe buty na 8 minut siedzenia na kanapie :lol:
No i lepiej mieć jakiś styl niż żaden- mam tu na myśli jej kreacje z programu.

Na fotografach i przez cały program robiła dobre wrażenie, a argumentacja jury mnie powaliła <bezradny></span>

Nieważne kto wygra- i tak zapewne się nie wybije. Marcelina niech się lepiej angielskiego uczy, bo 'ona sama na pokazie, nie ma dziewczyn' :roll: Nie miała podnóżków do tłumaczenia?
A Renata- na zdjęciach wychodzi dobrze, ale przed jury robi najmniej efektowne wrażenie, a po drugie ma za duże mniemanie o sobie :roll:

Zuza z Klaudią- tyle wzlotów i upadków a tu finał :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#888 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 maja 2013 - 14:17

nie musiała się obkupywać wystarczyło założyć szpilki do tego co miała ubrane -od razu
wyglądała by lepiej.

Majorka^^, fajnie, że na tobie robi pozytywne wrażenie bo na mnie pierwsze wrażenie zrobiła fatalne - proste.

#889 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 maja 2013 - 14:25

I ja sie bardzo uciszyłam, że ona odpadła.
Strasznie nie podobała mi się. Jakaś taka dzieciaczkowa uroda, za słodka...
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#890 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 maja 2013 - 15:42

ja tego nie ogladam i nie rozrozniami , ale jestem ciekawa czy zostały te dziewczyny co wstawilam oto z przecieków ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#891 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 30 maja 2013 - 17:54

Renata Kurczab, Marcela Leszczak, Justyna Pawlicka, Tamara Subbotko i Zuzanna Kołodziejczyk

Magda, te dziewczyny co wymieniłaś prawie się zgadzają, ale zamiast Justyny powinna być Klaudia ;-)

#892 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 31 maja 2013 - 09:45

Po pierwsze i najważniejsze- nie ma takiej kasy prawdopodobnie :-P też bym była super laską z świetnymi ciuchami, butami i białymi ząbkami ;-) :lol: jak każda :-P
Na fotografach i przez cały program robiła dobre wrażenie, a argumentacja jury mnie powaliła <bezradny></span>

Dokałdnie. O Krupę dba nie tylko ona sama, ale też sztab stylistów. Zresztą nie wiadomo jaki poziom modowy prezentowały teraz znane modelki. Po latach pracy po prostu mają już ten styl co może powinny. Ale nie są same.
Ale faktycznie argument że nie ma stylu nie jest trafiony bo to nie styl byl oceniany. Mimo, że jej uroda nie jest moim typem to uważam, że na modelkę się nadaje.

#893 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 31 maja 2013 - 11:23

że na modelkę się nadaje.

Moje zdanie jest podobne.

Żal mi się trochę zrobiło Tamary, kiedy wypowiadała sie do kamery a za nią laski z jurorami śmiały się i pukały kieliszkami z szampanem ...
Krupa powiedziała jej jeszcze, że zrobiła najmniejszy progres z dziewczyn, bo już zaczęła jak profesjonalistka... no ale kurcze, czyż w tym programie nie szukają TOP MODELKI, która musi być profesjonalistką? <bezradny></span>

#894 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 31 maja 2013 - 11:29

Tyszka słusznie się wypowiedział w Dzień Dobry TVN - Top Model to program telewizyjny, musi być oglądalność, więc rządzi się swoimi prawami <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#895 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 22:05

I niestety wygrała najbardziej popularna <bezradny></span> a Renata i Marcela o wiele bardziej nadają się na modelkę.
Nie sądzę, żeby Zuza zrobiła wielką karierę.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#896 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 22:22

elizabeth, zgadzam się z Tobą :) Zuza wygrała tylko dzięki sympatii widzów :) Renata z Marcelą mimo, że charakter miały okropny o 100% bardziej zasługiwały na tytuł Top Model. I uważam, że w finale zamiast Klaudii powinna być Tamara.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#897 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 22:25

Renata i Marcela o wiele bardziej nadają się na modelkę.

Jak dla mnie Marcela :)
Kibicowałam i Zuzie i Marceli, ale w osttaecznym momencie byłam za tą drugą. No ale trudno. Myślę, że i tak i tak sobie poradzi :D Dużo dziewczyn z Top Model, które nie wygrały, robią dużą karierę :D

Występ Kazadi to jakaś parodia tańczącego orangutana :lol: :lol: Naśmiałam się.

I odświeżam najlepszą przeróbkę :mrgreen: Zawsze umieram ze śmiechu.
http://www.youtube.com/watch?v=2Pz5Rg9un8A
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#898 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 06:58

Renata z Marcelą mimo, że charakter miały okropny

czy ja wiem...poprostu pewne siebie dziewczyny. Moze Renata miala czasem zachowania nie fajne ale Marcelka super dziewczyna.

Co do wygranej ja sie ciesze ze wygrała Zuza choc fakt....bardziej kwestia popularnosci, ale na zdjeciach wychodzi super.
Poza tym nie rozumiem tego ze niestety wygrała.....pamietajmy o tym ze tak naprawde nie wygrana sie liczy w tym kto jak daleko zajdzie. To ze marcela czy renata ne wygrała nie znaczy ze nic nie osiagnie. Bo Zuza wygrała a moze i tak o niej juz nie usłyszymy. ( Kto wygrał poprzednie edycje ? Ania i Paulina ? jakos o nich cicho...) Choc licze na to ze pokaz ena co ja stac. To samo Marcela.Bo swietna jest i trudno byloby mi wybrac miedzy nimi.

Super ze Klaudia zaszła tak daleko. Swietna dziewczyna, lepsza niz Tamara ktora byla nijaka.
Kibcuje tez Justynce mam nadzieje ze bedzie miec duzo propozycji jako fotomodelka ;)
No i fajnie w pokazach chodzi Ania :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#899 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 07:55

No Zuzę lubiłam, ale fakt, że na ten tytuł lepiej nadawały się inne. Ale na zdjęciach wychodzi bosko, jest bardzo plastyczna. Ma śliczny uśmiech i mam nadzieję, że jeszcze zobaczę nie raz jej zdjęcia na okładkach.

Kibicowałam bardziej Marceli, ale myślę, że sobie dziewczyna poradzi w tym świecie. Fajnie, że Klaudia była w trójce, ładnie wczoraj wyglądała.

Mi się z kolei nie podobała Renata, nie mój typ, jakaś za twarda z twarzy, brakowało mi kobiecości. Zresztą jej zadufanie było tak duże, że aż żałosne.

Justyna mnie wczoraj ubawiła chodząc na pokazach, kołysała się tak strasznie, że nie mogłam śmiechu powstrzymać.

A piosenka Patrycji i jej występ tu masz rację Olenka parodia tańczącego orangutana.

Ale najgorzej wyglądała wczoraj Rubik, za przeproszeniem jak białoruska prostytutka.

#900 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 08:20

Mi się z kolei nie podobała Renata

W programie nie przepadałam za Renatą, ale nie miałabym nic przeciwko, żeby wygrała, bo zapracowała sobie na to.

Ale na zdjęciach wychodzi bosko

Ja nawet nie mogę uwagi zwrócić na nic oprócz ciągle tych samych oczu <bezradny></span> to spojrzenie jest świetne, ale czemu ciągle tylko tak pozuje do zdjęć?

Jak odpadła Renata, to szczęki z podłogi zebrać nie mogłam :lol:

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png