Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TOP model- zostań modelka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
997 odpowiedzi w tym temacie

#21 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 września 2010 - 17:46

dla mnie ten program ... też jest totalnym dnem...wymyślony na siłe... w ogóle co to za ocenianie ludzi... gdzie potrafią byc na prawdę beszczelni to nie jest wina nikogo że tak wygląda a nie inaczej :/ nie mam zamiaru już tego oglądac.. wczoraj obejrzałam raz i mi wystarczy :/

#22 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 września 2010 - 18:07

Oglądałam wczoraj przez pierwsze 15 minut i przełączyłam na Ranczo na jedynce :lol: bardzo sztuczne to wszystko, ja nie wiem czemu amerykańska wersja mi się podobała, a ta nie... jak na razie poziom programu uważam za żenujący, ale dam mu jeszcze jedną szansę i zobaczę jak wychodzą sesje zdjęciowe.

i zgadzam się, że Piróg jest tutaj jak najbardziej ok :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 września 2010 - 18:51

Jak dla mnie dno :-/

Zgadzam się ze zdaniem szanownej koleżanki :-P

Panienki na siłę chcą zrobić "karierę", ale rzadko która świeci tam intelektem.

Jury ... hmmm..... <umieraam></span>

Korwin-Piotrowska wg mnie zeszła na psy biorąc udział w czymś takim. Wolałam ją w bardziej ambitnych projektach.

Pan fotograf-porażka :shock: ma straszną manierę "ą", "ę"

Krupa-ot wielka mi modelka. Bardziej odpowiednia na jej miejsca była by Anja Rubik albo Anna Jagodzińska.

Woliński-bez płciowy w tym programie <bezradny></span>

Obejrzałam raz i więcej nie zamierzam.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#24 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 września 2010 - 19:09

ak dla mnie dno

osmieszaja sie te dzewczyny bardzo :roll:

Oglądałam wczoraj przez pierwsze 15 minut i przełączyłam na Ranczo na jedynce

a ja na W pogoni za rozumem <umieraam></span>

ja nie wiem czemu amerykańska wersja mi się podobała

fakt, była lepsza.lepiej zorganizowana, zabawniejsza.

No a dziewczynki we wczorajsyzm programie takie nijakie, bez wielkiej urody.
Nie wiem co jest takie super w byciu modelka ??
co to za zaszczyt ?? z czego tu byc dumna??
ze cały dzien o jeden bułce?? ciagle na diecie??
że jakies ubranka nosze sławnych projektantów ???
nie wiem czym te dziewczyny sie tak ekscytują... <bezradny></span>
do tego jeszcze wciskaja co drugiej że jest za gruba :shock: a one takie chudziny...
zacznie sie takie dziewcze po takim ochrzanie od komisji bardizej odchudzać i anoreksja gotowa...
:roll:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#25 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 września 2010 - 21:03

Oglądałam wczoraj kawałek i przeraziła mnie dziewczyna, która po zdjęciu sukienki wyglądała jak prawdziwy kościotrup. Sama skóra i naprawdę mocno wystające kości, najbardziej obojczyki, biodra i miednica - nie była już szczupła, tylko naprawdę strasznie chuda. Weszła na wybieg, Krupa i Korwin - Piotrowska patrzyły na nią z taką samą miną, jak ja, ale panowie byli za to - o zgrozo - zachwyceni. Któryś z nich, już nie pamiętam, który powiedział, że właśnie tak powinna wyglądać prawdziwa modelka, bo tylko na takiej figurze dobrze będą się prezentować ciuchy.
Ja rozumiem, żeby promować zdrową, szczupłą sylwetę, ale anoreksję?!

#26 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 września 2010 - 08:05

Oglądałam ostatni odcinek.Widzę,że to zwykłe nabijanie się z dziewczyn.Jakieś chamskie docinki,wcale nie na poziomie.Moim zdaniem nikt z jurorów nie [potrafił sensownie i i z wyczuciem wytłumaczyć niektórym dziewczynom,dlaczego nie nadają się do tego programu.Dno i tyle.

#27 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 17 września 2010 - 08:12

Wychodzę z tego samego założenia. Tak naprawdę niewiele dziewczyn wiedziało, dlaczego nie przeszło dalej. Poza tym cała rozmowa z dziewczyną to: "Idź zdejmij ubranie". Program bardzo kiepski, w ogóle między jury a "modelkami" nie ma kontaktu, Krupa potrafi powiedzieć tylko "Przechodzisz dalej", dziennikarka zamiast patrzeć prosto w oczy, to świdruje oczami wszystko inne dookoła. A fotograf i pan projektant utwierdzają w przekonaniu, że nie ma czegoś takiego, jak fajnie wyglądająca modelka, tylko same kościotrupy. Ta Ania była naprawdę chuda, zero kobiecości, takie dziecko niedojrzałe pod względem figury... Ale modelka z niej idealna... Szkoda gadać.

#28 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 września 2010 - 08:46

Nie będę inna. Ten program był beznadziejny. Odniosłam takie samo wrażenie jak Tilia, że jury chce na siłe być fajne- chcą chyba tak dogadywać, jak Kuba wOjewódzki. Poza tym nudny show, myślałam, że może jakieś zadania będą im dawać, a tu tylko chodzą po wybiegu. Zero rozmowy, nie ma czego oglądać.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#29 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 17 września 2010 - 11:12

Ale w Amerykańskiej wersji np. wybrali pulchną dziewczynę, bo uznali, że może ona być modelką dla puszystych. W ogóle jakieś zdrowsze dziewczyny wybierali. Wiecie co dla mnie jest jeszcze żenujące? Te opowieści tych dziewczyn... co druga ze wsi, co drugiej zmarła matka, była wychowywana przez babcie, nie ma za co żyć... przykro mi że miały ciężkie życie ale to nie rozmowy w toku. A branie na litość to dla mnie lekki żen <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#30 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 września 2010 - 14:11

Ja rozumiem, żeby promować zdrową, szczupłą sylwetę, ale anoreksję?!

ale to robia..promuja ;/
niby zapytali sie jej czy sie odchudza itp z troska (akurat)
ale i tak ja wzieli

takie dziecko niedojrzałe pod względem figury

no..
i pozniej takie modleki chodza po wybiegu a do sklepów trafia odziez dla DZIECi
bo sory ale jak nieraz patrze na te bluzki, spodnie to one sa na dzieci a nie na kobieta ktora ma kobiece kształty
i nagle sobie dziewcze mysl że skoro te ciuchy wejsc na mnie nie chca to znaczy że ze mna cos nie tak?? trzeba sie odchudzać.

Zero rozmowy, nie ma czego oglądać.

niby to teraz jest tylko casting.
A od nasptenego ?? odcinka ?? nie wiem ale ma być ich 13,i beda miec mase zadan.
Tak niby mowili....
narazie to jest nudne. I żałosne.

Ale w Amerykańskiej wersji np. wybrali pulchną dziewczynę, bo uznali, że może ona być modelką dla puszystych.

przeciez do np. fotomodelki trzeba miec ładna buzie. Tez by mogli wziąść.
Ale oni szukaja CHUDYCH
zreszta ...chyba ten fotograf poweidział
" o ta jest chuda, bedzie dla ubrań Dawida" podejrzewam że jakiegoś projektanta... :roll:

szukaja wiec wieszaków.
:evil:

#31 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 września 2010 - 14:18

Dawid to ten blondyn z jury - projektant ;)

#32 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 września 2010 - 08:14

Ogladałam wczorajszy odcinek.Zaczyna się wyścig szczurów.A ta tleniona z Lublina bardzo mnie denerwuje.Nie wiem dlaczego przeszła dalej,wcale nie jest taka urodziwa.Chociaż osobowość może ma silną,albo tylko się zgrywa.A te wojskowe konkurencje to jakiś obciach i tandeta dla mnie rzecz jasna.Sesja zdjęciowa owszem,nawet pomyslowo zorganizowane.

#33 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 września 2010 - 08:34

każda pisze, że program beznadziejny ale każda ogląda ;-)
mi wystarczyła reklama i wiedziałam , ze oglądać nie będę.

#34 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 września 2010 - 08:48

każda pisze, że program beznadziejny ale każda ogląda ;-)

bo to sie oglada z ciekawości i porównuje z zagraniczną edycją.Jednak nie ma o czym mówić.Program do bani.A mnie zawsze córka zaciągnie przed ekran by oglądać ten program,a planowałam Ratowników,jednak już początek filmu mnie znudził.I gapiłam się na modelki rad nie rad. ;-)

#35 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:30

I po raz kolejny w odcinku dziewczyny odpadają, a ja nie wiem za co <bezradny></span> W ogóle byłam wzburzona jak wyrzucili jedną dziewczynę, która bodajże była w grupie tych lekarek, a zostawili jedną, która miała małe, bezkształtne oczy i zero urody na top modelkę.

Jestem wstrząśnieta tym, co dziewczyny mogą zrobić, żeby zdobyć ten zaszczytny tytuł. Odwaga a głupota to dwie różne sprawy oddzielone cienką granica, niektórę ją przekraczają. Poza tym ta Zuza (Zula) - włazidup totalny, po dziewczynach jedzie i zgrywa twardą, a przed jury by sobie palce w tyłek wsadziła, gdyby musiała :roll:

#36 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:49

tleniona z Lublina

Poza tym ta Zuza (Zula)

ja byłam w 100% pewna, że one zostaną. Żeby przez swoje kłótnie podnieść oglądalność.
Wyrzucili najładniejszą dziewczynę bo niby się schowała (ta która była lekarką), a tak na prawdę wyrzucili ją bo nie była kłótliwa. Tą dziewczynę którą na początku Piróg wyrzucił, zostawili bo wiedzieli, że będzie z nią ciekawie (czyt.będzie się kłóciła), bynajmniej nie ze względu na urodę.... Zresztą jak ta Zuza cała przeszła, sam ten projektant powiedział, że to nie była jego decyzja.... najprawdopodobniej producentów, bo nikt z jury nie miał zadowolonej miny... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#37 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 września 2010 - 12:28

Ogladałam wczorajszy odcinek.Zaczyna się wyścig szczurów

juz nie ma castingu..
ja nie ogladałam, olałam :lol:

każda pisze, że program beznadziejny ale każda ogląda

o tym samym pomyslałam
kobieta zmienna jest :mrgreen:
widocznie jestem mało ineligenta- taki moj urok

planowałam Ratowników

i co głupi?? kolejny serial do bani :lol:

żeby zdobyć ten zaszczytny tytuł.

jaki tam zaszczytny :-P

viola napisał/a:
tleniona z Lublina

Elodi napisał/a:
Poza tym ta Zuza (Zula)

ja byłam w 100% pewna, że one zostaną. Żeby przez swoje kłótnie podnieść oglądalność.
Wyrzucili najładniejszą dziewczynę bo niby się schowała (ta która była lekarką), a tak na prawdę wyrzucili ją bo nie była kłótliwa. Tą dziewczynę którą na początku Piróg wyrzucił, zostawili bo wiedzieli, że będzie z nią ciekawie (czyt.będzie się kłóciła), bynajmniej nie ze względu na urodę.... Zresztą jak ta Zuza cała przeszła, sam ten projektant powiedział, że to nie była jego decyzja.... najprawdopodobniej producentów, bo nikt z jury nie miał zadowolonej miny

ja bym sie nie nadawała do czegos takiego
ani nie kreci mnie modeling ani takie kłotnie

[ Dodano: 2010-09-27, 10:33 ]
ogladalam wczoraj powtorke..
ta Zuza :evil: :roll:
czemu ja wzieli :?:

#38 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 29 września 2010 - 16:57

Bo jest pyskata. Ot dlaczego. A czytałyście już że ten program to kolejna lipa? Ha ha ha.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#39 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 29 września 2010 - 19:25

mi się ten program podoba..jest dosyć ciekawy..pokazuję jaka ciężką drogę trzeba przejść by zostać sławną modelka.. ;-)
ja sama nie wiem czy dałabym rade przejść przez to wszystko..podziwiam je..jest im pewnie bardzo ciężko...
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#40 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 września 2010 - 07:29

Wczoraj ogladałam
i juz ten odcinek był ciut lepszy
może dlatego że pokazali metamorfoze modelek , nowe fryzury
były fajne zdjecia - pozowały z wezami, pajakami..
No i..i odpadła Zuza :mrgreen: