straszne to byloA piosenka Patrycji i jej występ tu masz rację Olenka parodia tańczącego orangutana.
ja mysleze swiatowej kariery to zadna nie zrobic. Ani renata ani Zuza , Marcela .
Napisano 06 czerwca 2013 - 08:38
straszne to byloA piosenka Patrycji i jej występ tu masz rację Olenka parodia tańczącego orangutana.
Napisano 06 czerwca 2013 - 15:32
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 06 czerwca 2013 - 16:02
Oj tak, miałam takie same wrażenie. Fakt, oglądałam każdy odcinek cpykając a już finał to tlyko końcówkę ale jakoś nie przemawiała do mnie.Najbardziej chciałam, żeby nie wygrała Marcela. Nie dlatego, że się nie nadaje, bo predyspozycje ma bardzo duże. Ale nie chciałam, żeby wygrała dziewczyna, która aż odpycha swoją zadufałością Ona wszystko wygra, ona najlepsza, Justyna powinna 10 kg schudnąć, ona ma wszystko co potrzeba, bla bla bla
Napisano 06 czerwca 2013 - 16:21
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 czerwca 2013 - 21:28
Ale najgorzej wyglądała wczoraj Rubik, za przeproszeniem jak białoruska prostytutka.
mam podobne przypuszczeniaja mysleze swiatowej kariery to zadna nie zrobic. Ani renata ani Zuza , Marcela .
Napisano 06 czerwca 2013 - 22:08
no nie aż tak, ale kontrakt jest - to razzaraz będą walić drzwiami i oknami z super propozycjami
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:30
Napisano 07 czerwca 2013 - 10:38
ale Kasia jest reżyserką pokazów, a modelki wybierają projektancipodejrzewa ze Kasia ta co byla w jury wezmie moze jakies dziewczyny do siebie...
![]()

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:55
Marcela wyszła lepiej niż Zuza, która jak dla mnie wyglądała jak kawałek kłodyI ta ostatnia minutowa sesja - Marcela jak na tak krótki czas świetnie wyszła
bardzo mi sie to zdjecie podobało
Napisano 07 czerwca 2013 - 10:57
aha... to moze ja zle cos zrozumialam gdy mowila ze widzi ja u siebie na wybiegu .ale Kasia jest reżyserką pokazów, a modelki wybierają projektanci
ale pracy im raczej 'nie załatwi'.
Napisano 07 czerwca 2013 - 13:33
Tak. Dla mnie konkurencje wygrała Marcela, a Zuza wyszła słabo na tej fotce. Mimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa?Tilia Tobie chodzi o to zdjecie w platkach roz ?
Mnie też to zastanawia, że dziewczyna, która siebie nie akceptuje etc. startuje w programie Top Model gdzie non stop będzie oceniana i będzie widziała swoje zdjęcia. W ogóle ten jej brak akceptacji prawie na końcu serii...Kompletnie nie rozumiem kompleksow Zuzy ....i tej paniki przed lustrem gdy Pirog uczyl ich tanczyc ...ze ona siebie nie akceptuje . Dziewczyna ma piekna twarz przeciez. No chyba ze to tez bylo pod publiczke..
Napisano 07 czerwca 2013 - 15:42
No nie, tylko bardziej im się podobała Marcela. Tylko Anja była za Zuzą.Mimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa?
// Mission completed
Napisano 07 czerwca 2013 - 20:06
a kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję? zapozowała gorzej i tyle, na dodatek uwydatniła swoja pozą biodra i uda, które wyglądały na większeMarcela miała lepszą pozycję
odcinek finałowyMimo to chyba nikt z jury nie powiedział złego słowa?
![]()

Napisano 07 czerwca 2013 - 22:20
Napisano 08 czerwca 2013 - 06:11
To fakt, ale trzeba zwrócić uwagę na to, ze oprócz tego incydentu w Indiach, gdzie popłakała się przed pokazem, to była zdeterminowana i wszystko jej wychodziło.bo ja miałam wrażenie, że o Marceli pokazali same superlatywy
![]()

Napisano 08 czerwca 2013 - 09:02
No przecież to fotograf kazał jej się tak ustawića kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję?
// Mission completed
Napisano 08 czerwca 2013 - 09:20
No przecież to fotograf kazał jej się tak ustawića kto Zuzie bronił przyjąć taką pozycję?
myślisz, że mogły same sobie wybrać? To jest taki program, że wszystko jest od początku do końca ustalone.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 czerwca 2013 - 09:50
Napisano 08 czerwca 2013 - 10:23
No co Ty. Zuza się sama tak położyła, tak samo jak Marcela.
Ja nie wierzę, że to nie było że tak napiszę 'ustawione'. A wręcz jestem pewna, że za kulisami powiedziano im jak się mają położyć i ustawićZuza sie sama połozyła tak a nie inaczej
// Mission completed
Napisano 08 czerwca 2013 - 14:53
No moim zdaniem taki moment powinien być pokazany w filmiku o niejA skoro o wpadce językowej było powiedziane, to o czym tu jeszcze dyskutować?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jaki dobry balsam na atopowe zapalenie skóry? |
|
|
|
Atopowe zapalenie skóry zaostrzenie |
|
|
|
Jaki top do lakierów hybrydowych |
|