Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prace domowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
182 odpowiedzi w tym temacie

#41 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 26 października 2007 - 20:54

Ja też nie lubię bałaganu, ale czasami się wkrada nieproszony....
Nie lubie prasowania, pieczenia i mycia okien. Muszę się zmusić by to robić, najgorzej jest z prasowaniem, bo okna jeszcze jeszcze, pieczywo to mogę iść i kupić ale prasowanie? brrrr....
Natomiast rzeczy, które lubie to Gotowanie, sprzątanie kuchni- wprost uwielbiam, lubię miec ją na błysk. Pozostałe obowiązki są ok.
Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!

#42 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 listopada 2007 - 11:40

Ja na przykład czasami lubię posprzątać i nie jest to dla mnie jakis wielki problem

Lubie wyczyścić meble , umyc podłogę, mogę zmywać naczynia( oprócz garnkow) , wyprać tez mogę

Nienawidze myć okien i prasowania :evil:

tez lubie posprzatac,w ogole lubie miec wszystko na swoim miejscu,tez lubie czyscic meble,myc podloge,lubie zmywac naczynia,ale niecierpie prasowac-chyba zmora wiekszosci kobiet

#43 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 21:40

a ja mam zawsze "ogólny" porządek, ale jak mam natchnienie to sprzątam każdy zakamarek. poprostu uwielbiam gotować, prasować, ścierać kurze, odkurzać, myć podłogi ale nienawidze mycia naczyń! niestety zmywarki sie jeszcze nie dorobiłam ;) aha, nie lubie też prania ręcznego.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#44 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 15 listopada 2007 - 21:29

aha, nie lubie też prania ręcznego.

ach tego tez nie znosze :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:35

podjęłam sie dzis czynności której nie znosze najbardziej........mycie okien ....brrr ale dałam radę ;-) ;-) ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#46 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:47

a ja lubię myć okna :D i mopowanie lubię :D właczam sobie jakąs skoczną muzyczkę i migiem mi idzie :D za to zmywania niecierpię :evil: i prasowania :-P i prania ręcznego tyż nie znosze.... lubię tez ścierać kurze :mrgreen:

#47 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:49

A ja właśnie bede myc okna :-D Tez moge myc, wole to zamiast prasowania :-D

#48 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:50

ja z oknami czekam do świąt :-P jakiś tydzień przed nimi wezmę się za mycie ;-)

#49 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:51

A ja właśnie bede myc okna :-D

ja sie zawsze męcze zeby smug nie było
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:53

calineczka, a ja mam dobry płyn i smug ni ma :-D Ja moge umyc okna za ciebie a ty mi poprasujesz :-P

#51 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 11:54

Moniika, wiesz co a moze naczynia bo z tym prasowaniem to tak srednio :-/ albo kurze albo.......... <hmm></span> podłogi :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 22:38

A ja wrecz nienawidze myc naczyc,zawsze mezus mnie wyreczal a teraz robi to zmywarka :-D nie lubie takze prasowac a ogolnie to bardzo lubie sprzatac mezus mowi,ze juz przesadzam,szczegolnie mam fiola na punkcie lazienki i na ukladaniu rzeczy np.w szafach musi byc wszystko w kosteczke rowniutko na meblach takze poustawiane tak po mojemu i zawsze zauwaze jak nawe milimetr jest przesuniete :-D

#53 sierra

sierra
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 04:15

boże laski, weźcie mi posprzątajcie w domu :lol: :lol: :lol:
ja się tego nie dotykam, chyba, że już przylepiam się do ściany i rzeczywiście trzeba, to generalny porządek robimy ze swoim facetem, ale wtedy to wygląda jak jakaś misja Marins albo coś takiego, trza zakładać gumowe rękawiczki i zatykać nosy szczypkami do prania :mrgreen:

#54 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 08:17

oj sierra sierra...ja tak nigdy mieszkania nie zapuscilam <littledevil></span> ;-)

Lubie sprzatac. Wszystko robie ja. Co mnie motywuje? To, ze sprzatam dla "nas" to, ze pozniej bedzie ladnie i czysto :-) ze przeciez nikt za mnie tego nie zrobi tak samo jak co rano robie sniadanka dla P. i tak samo jak wstaje z nim co dzien o 6. :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#55 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 10:49

Mozecie u mnie tez posprzatac;))) okna umyc (chyba jakos nie przepadam...rodzice w domu mieszkaja i musialam zawsze mase tych okien myc...) na szczescie teraz w mieszkaniu mam 3 tylko, chociaz duze.
Generalnie nie przepadam za sprzataniem, ale...odkad zamieszkalam z moim mezczyzna balaganiarzem sama sie bardziej pilnuje (tez do pedantek nie naleze) przez co nie mam wyrzutow sumienia ze jego gonie a sama nic nie robie...
ale jesli juz sprzatam to.... lubie pranie, rozwieszanie i potem skladanie....odkurzanie
i generalnie ukladanie:)))
Ostatnio uwielbiam wywalac wszystko czego nie uzywamy a nie mozemy sie z tym rozstac:)

#56 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 20:41

oj sierra sierra...ja tak nigdy mieszkania nie zapuscilam <littledevil></span> ;-)

Lubie sprzatac. Wszystko robie ja. Co mnie motywuje? To, ze sprzatam dla "nas" to, ze pozniej bedzie ladnie i czysto :-) ze przeciez nikt za mnie tego nie zrobi

Ja też lubię sprzątać :) Z podobnych powodów - choć na razie nie "dla nas", bo nie mieszkam jeszcze z Piotrkiem ;-) Ale uwielbiam, jak jest ładnie i czysto :)

#57 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 07:09

Ja nie cierpie zmywania :-/ gdy tylko jest okazja to swojego zaganiam do mycia :mrgreen: reszta prac jest mi obojętna byle by tylko nie zmywać :lol:
Dołączona grafika

#58 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 08:48

Mnie czeka mycie okiem ale nie chce mi się, zresztą teraz będę maziaje bo mróz łapie. Chyba za późno się wzięłam.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#59 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 09:27

mowia ze nigdy nie jest za pozno...choc tez wolalbym usprawiedliwienie ze jest juz za zimno na mycie okien.....:)

#60 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 09:28

Jeśli są mrozy to nie ma szans na umycie okien.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"