Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Urządzamy mieszkanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
195 odpowiedzi w tym temacie

#161 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 16:11

Moja nowa szafa i kupiłam jeszcze komode ale pokażę ją jak przyjdzie do mnie za 3 tyg :)

Ciekawa, nie widziałam jeszcze takiej. A to ciemne to są szybki?

#162 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 21:18

Riia, tak szkło :) czarne elementy szklane :)

Szafa już poskładana i wygląda ślicznie a tyyyle ma miejsca :mrgreen:

#163 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 11:32

Już trzecia znajoma osoba ma tą szafę. Robi się popularny ten kolor i czarne szkło. Niestety nie w moim guście. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#164 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 13:20

Niestety nie w moim guście.

mnie też się nie podoba.
kolor brzydki

#165 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 13:43

krowka17, moze by u mnie jeszcze jakos uszlo bez tych czarnych szyb. A tak, ladna jest ok, ale nie powala i nie dla mnie.

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#166 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 14:36

krowka17, bardzo mi sie podoba twoja szafa i te czarne elementy szkła fajnie wyglądają :)

#167 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 15:00

Zdecydowanie za ciemna dla mnie. Osobiście lubię jasne meble. W drugą stronę też nie przeginam i sterylna biel odpada. Według mnie trochę te ciemne kolory będfą przytłaczać wnętrze
Dołączona grafika

#168 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 17:52

krowka super. :) Podoba mi sie . Fajny kolorek
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#169 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 18:59

Mnie się szafa podoba. Kolor fajny i jeśli będzie dobrze "grał" z resztą pokoju to super. ;-)
A najbardziej to zazdroszczę miejsca w niej. :->
Marzy mi się taka wielka szafa. Na razie nie kupimy, bo szkoda kasy ładować w mieszkanie, z którego się wyprowadzimy. Urządzimy wszystko dopiero "na swoim". Ale pomarzyć można. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#170 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 20:51

krowka17, to jest drewno, jakas sklejka czy z czego to jest wykonane :?:
Dla mnie np wazne jest z czego meble sa wykonane. Zeby nie bylo to byle 'co' z byle 'czego'.

Jakos mi sie nie podoba 8-) moze na "zywo" lepiej sie prezentuje, ale co do zdj to jakos tak nie bardzo.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#171 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 23:14

Aspirynkaaa, mnie też było bardzo długo mega szkoda pieniędzy na szafę... biorąc pod uwagę że kosztowała 999zł plus do tego komoda...ale marzyła mi się od dawna szafa porządna i w końcu ją mam za własne pieniądze i jestem z tego dumna :) taka szafa mi posłuży bardzo długo :) a ja ją kupiłam z myślą o późniejszym czasie :) nie sklejałam jej bo będę ją zabierała przy np. przeprowadzce :)

katti, to są płyty meblowe.

#172 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 lutego 2013 - 19:13

taka szafa mi posłuży bardzo długo :)

katti, to są płyty meblowe.

W takim razie nie liczyłabym, że ta szafa przetrwa lata. Teraz te płyty robią jak papier normalnie :roll:

Ja osobiście jestem zdania, że musi być drewno i koniec! I tak podobają mi się szafy klasyczne, najlepiej nawet niepolakierowane albo stylizowane na naturalne :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#173 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 lutego 2013 - 19:20

W takim razie nie liczyłabym, że ta szafa przetrwa lata

e tam, wytrzymają ;)

Ja mam mebelki z płyty w saloonie, przetrwały przeprowadzkę (gdzie musiałam meble przez okno wynosić i spuszczać na dół po drabinie, bo na schodach by nie przeszły) i przetrwały moje przemeblowania, a jeżdżę z meblami w koło, bo nie lubię jak za długo stają w jednym miejscu.
Mają już z 7 lat, a wyglądają na funkiel nówki, także spooooko :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#174 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 12 lutego 2013 - 22:50

W takim razie nie liczyłabym, że ta szafa przetrwa lata

trochę na pewno wytrzyma jak pisze Kahela ;-) kto kiedyś nie miał meblościanki z płyty? :lol: :lol: :lol:
posłużyć posłuży, ale z czasem żadna renowacja jej nie uratuje, a z drewnem można pokombinować ;-)

Ale fakt, drewno to drewno. Wizualnie dużo lepiej, o trwałości nie wspomnę, ale wiadomo.... koszty ;-)

krówka nie jest brzydka, ale nie mój styl ;-) ja w sumie nie jestem fanką jakichkolwiek dużych szaf- wolałabym zmniejszyć pokój na rzecz garderoby i mieć tylko komodę + jakiś stolik, ale wiadomo, każdy lubi co innego ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#175 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lutego 2013 - 09:46

pokażę zdjęcia jak wygląda w pokoju :)

Załączone miniatury

• Obraz 013.jpg
  • Obraz 012.jpg

#176 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 lutego 2013 - 09:54

+ za to że ma sporo miejsca :)
z mojej się wysypuje jak otworzę :-P

#177 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lutego 2013 - 09:57

Torii1988, no z mojej poprzedniej się też wysypywało a teraz jest konkret :) jestem mega zadowolona bo nie dość że wszystko mam popakowane to jeszcze mam bardzo dużo wolnego miejsca :D nie zapominajmy że jeszcze komoda dojdzie :D i coś "ala" biurko ale bardziej nad toaletką myślę :) więc będzie jeszcze więcej miejsca :D

#178 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 marca 2013 - 18:55

wracajac do koloru scian w moim salonie, dla przypomnienia...dodatki sa turkus , mebelki jabłoń, naroznik popiel... i tak mysle co by sciany wymalowac na fiolek alpejski a sufit na wrzosowy swit...co myslicie ? tu paletka kolorow
myslałam tez o kolorze amarant ladnie wyglada z popiela i turkusem tyle ze chyba byloby za ciemno bo ogolnie salon nie nalezy do jasnych ...

[ Dodano: 2013-06-02, 12:51 ]
Salon wymalowałam na kolor jagodowo -liliowy jest slicznie. Teraz tylko dodatki... mysle o jasnym zielonym lub bananowym . Ktory wedlug Was bedzie wygladał lepiej? Wiem ze popiel, bez tez by fajnie wygladaly ale te kolory odpadaja

Załączone miniatury

• paletaee1.JPG

#179 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 02 czerwca 2013 - 18:37

Salon wymalowałam na kolor jagodowo -liliowy jest slicznie. Teraz tylko dodatki... mysle o jasnym zielonym lub bananowym .

To świetny trop :-D Podoba mi się połączenie fioletu z jaskrawymi kolorami typu zieleń i pomarańcz co widać na dołączonych zdjęciach. Ciekawie ożywiają wnętrze, salon nie byłby taki chłody według mnie. Jasne meble również ładnie się komponują z fioletem.

Załączone miniatury

• mlodziezowy_nowoczesny_fioletowy_zielony_5640820.jpg
  • kolor-scian-do-salonu.jpg
  • z11196173Q,MIESZKANIE--W-sypialni-wzrok-przyciaga-sciana-o-or.jpg
  • dekoral_mus_jagodowy.jpg

#180 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 czerwca 2013 - 19:54

malwitka, ten pomarancz jest boski...tyle ze ja mam juz sypialnie wkolorach pomarancz turkus.. wiec w duzym chce odmiany... bedzie bananowy lub zielen....juto przymiarki zrobie zobaczymy.
Ale jak przegladam neta to jednak do jagodowego przewazaja dodatki w zielen , popiel, bez