Urządzamy mieszkanie
Napisano 18 sierpnia 2011 - 16:12
Napisano 18 sierpnia 2011 - 17:24
Stanęło na takich meblachmonik_ka, dywan ladniutki, a ława i meble jakie??
chciałam troszkę większe ale mój A. powiedział że zafunduje mi w róg pokoju drzewko pomarańczowe więc nie oponowałam za bardzo ściany są zielone a pokój spory i bardzo widny (na 5- cio metrowej ścianie jest okno + drzwi balkonowe) więc pozostaje tylko kwestia wyboru firan ale we wtorek jadę z teściową do sklepu gdzie szyją firany i zasłony i jak dzwoniłam to pani powiedziała że są w stanie uszyć wszystko
do tego kupiliśmy taką kanapę w IKEA
plus dywan który wcześniej wrzuciłam
mam nadzieję że jak to wszystko już się znajdzie w pokoju to będzie miało jakiś wygląd, bo póki co takie zdjęcia po prostu to nic nie wnoszą
Napisano 18 sierpnia 2011 - 18:17
my nie bedziemy brac skorkiofa też mi sie bardzoo podoba! Jedynie co to skóra mi sie nie widzi co po jakimś czasie sie drze i to już zbyt pięknie nie wygląda!
to nie wmoim stylu zbytnio. Bez tej bieli byłyby lepsze a kanapa superStanęło na takich meblach
Napisano 19 sierpnia 2011 - 16:43
W meblach nie podobają mi się białe drzwiczki
Dywan,który kupiłaś będzie Ci pasował do pokoju
Kanapa skórzana czy to skóra eko?ciekawe jakiego rodzaju. Mojego Miśka rodzice kupili zestaw i po niedługim czasie z 1 strony skóra popękała. A ja u siebie mam 2 fotele ze skóry eko i są mega wygodne i miękkie.
Napisano 19 sierpnia 2011 - 17:29
kanapa ma pokrycie z tkaninyKanapa skórzana czy to skóra eko?
no właśnie potrzebuję takiego malutkiego stoliczka na którym można by postawić filiżankę kawy i położyć pilot od tv bo w pokoju i tak będzie stół z boku stał więc potrzebuję coś przy kanapieprzemyśl czy nie chcesz czegoś wyższego
Napisano 19 sierpnia 2011 - 19:11
przede wszytkim sprzedac ten zestaw co mamy terazTeraz tylko pozostaje wybrać tkaninę
no to podobnie myslimyW meblach nie podobają mi się białe drzwiczki
Tak sie zastawiam moze podpowiecie kolor tego naroznika do salonu ? czerwien nie
sciany sa pomaraczowe i zielone akcenty ( zasłony, swiece itp) , meble w brazie ...wiec chyba kanapa tez jednak w braz ?
Napisano 30 sierpnia 2011 - 11:55
Napisano 30 sierpnia 2011 - 14:16
nawet mi to przez mysl nie przeszłoTylko nie żółty:)
pewnie bedzie jasny braz, kawa z mlekiem, bez. Cos na ta nute
Napisano 11 czerwca 2012 - 17:55
Napisano 11 czerwca 2012 - 21:26
Ja od jakieś czasu choruję na jakąś fajną misę ozdobną do cukierków na komodę lub stolik i zauważyłam że sporo ludzi również szuka tego typu dodatków.
No i standardowo jakaś oryginalna figurka może stanowić ciekawy dodatek
Żeby było oryginalnie trzeba zrobić spacer po różnych sklepach, nie tylko standardowych z wyposażeniem. Takie małe niepozorne sklepiki często mają dużo ciekawych rzeczy, to samo kwiaciarnie
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 21 czerwca 2012 - 09:35
Napisano 21 czerwca 2012 - 12:39
Myślę, że wszystkie zdjęcia w takiej ramce powinny się jakoś trzymać jednego tematu i wtedy super to wygląda!
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 czerwca 2012 - 17:02
Napisano 16 sierpnia 2012 - 07:47
mały pokój jest koloru brzoskwiniowego i zastanawiam się nad niebieskimi dodatkami bo już mamy w rogach ścian niebieskie dekoracje i przy włączniku na światło też i ładnie się to komponuje
duży pokój jest zielony, dość jasny i mam w nim kilka dodatków brązowo- beżowych. a co jeszcze? pomarańczowy? zupełnie nie wiem
Napisano 20 sierpnia 2012 - 19:45
A koniecznie chcesz dodać jeszcze jakiś kolor? Bo mi się wydaje, że te trzy kolory by wystarczyłyduży pokój jest zielony, dość jasny i mam w nim kilka dodatków brązowo- beżowych. a co jeszcze?
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę!