Ból przy palcówce
Napisano 05 lipca 2010 - 21:28
Napisano 05 lipca 2010 - 21:31
poza tym do takich spraw trzeba dojrzeć wtedy nie boli
Napisano 05 lipca 2010 - 21:43
właśnie! Rozdziewiczenie może boleć. To nic dziwnegojeśli jesteś dziewica to nic dziwnego ze cie bolało...
ten jeden raz trzeba zacisnąć zębyJakieś rady?
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 06 lipca 2010 - 06:47
ten jeden raz trzeba zacisnąć zęby
syrenka25, uważam, że, albo nie miałaś ochoty, a zmuszasz się do tego, albo powinnaś odwiedzić lekarza i z nim porozmawiać, o swoim problemie- my Ci na odległość nic nie poradzimy- możemy jedynie wysnuwać wnioski, które i tak prawdopodobnie nie będą do końca trafione.
Napisano 06 lipca 2010 - 18:48
syrenka25 a jeśli jesteś dziewica to nic dziwnego ze cie bolało...
no dziewczyny bez przesady...echh...w trakcie seksu boli, bo rozciągają się mieśnie..a nie dlatego, bo błona pęka..bo ona tak na serio jest cienka. Myslę, że to przez stres
Napisano 20 sierpnia 2010 - 12:48
Napisano 21 sierpnia 2010 - 20:00
ból może też być spowodowany jakąś infekcją
ja tak miałam, trzeba stosować płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym!
Nie,to po prostu dlatego, że nie byłam podniecona.Pózniej chłopak mnie tam dotykał ,to już mnie nie bolało,tak jak wtedy.I najlepiej ,jak mnie tam pieści na stojąco
Napisano 24 sierpnia 2010 - 09:55
głupotapoza tym do takich spraw trzeba dojrzeć wtedy nie boli
znam wiele osob ktore dawno juz dojrzały czytaj po 26-27 lat , dawno rozdziewiczone a bolało przy sexie.
ten jeden raz trzeba zacisnąć zęby
no własnie...Nie,to po prostu dlatego, że nie byłam podniecona.
bo musisz byc wowczas bedziesz tam odpowednio nawliżona
i bedzie mniej bolało
Napisano 24 sierpnia 2010 - 14:53
Napisano 30 września 2012 - 16:41
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-09-30, 18:36 ]
skoro piszesz na ten sam temat, co ostatnio, to po co zakładasz nowy temat? a jeśli już to robisz, to nazwij go tak, żeby było jasne czego dotyczy!
Napisano 30 września 2012 - 19:57
nie zawsze się pojawiaWydaję mi się, że powinna pojawić się krew, a tu nic.O co chodzi?
skoro wiesz to czemu pytasz ?Nie,to po prostu dlatego, że nie byłam podniecona.Pózniej chłopak mnie tam dotykał ,to już mnie nie bolało,tak jak wtedy.I najlepiej ,jak mnie tam pieści na stojąco
Napisano 30 września 2012 - 21:09
gdyby plec rozdziewiczył to by dziewice do gina nie chodziły bo by cnote w gabinecie zostawiały
syrenka moze poprostu na takie czary mary gotowa nie byłas a jak kobieta nie podniecona to wiadomo ze sucho i tym samym boli
Napisano 01 października 2012 - 22:40
zalezy od rozmiaru i nie mam na mysli paluszkówdo obwodu członka no chyba troche brakuje co
dokladnie , moze ty z tych co nie beda krwawićnie zawsze się pojawia
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 października 2012 - 18:00
a co ma piernik do wiatraka ? Przecież błona jest niemal przy wlocie do pochwy.to jaki długi to był palec jak rozdziewiczył hm
No i jesteś w błędzie, bo jeśli dziewczyna ma specyficzną błonę to lekarz nie może jej badać przez pochwę, żeby nie uszkodzić błony. Tylko robi to przez odbyt.gdyby plec rozdziewiczył to by dziewice do gina nie chodziły bo by cnote w gabinecie zostawiały
Napisano 06 października 2012 - 22:02
tylko pochwa jako apartamentowiec tez ma chyba przedsionek co?a co ma piernik do wiatraka ? Przecież błona jest niemal przy wlocie do pochwy.
ta, ale zanim oceni jej specyficzność to bada palcami chyba nie i wziernikiem małym dla dziewic...badanie przez odbyt to sporadycznie sie zdarza...No i jesteś w błędzie, bo jeśli dziewczyna ma specyficzną błonę to lekarz nie może jej badać przez pochwę, żeby nie uszkodzić błony. Tylko robi to przez odbyt.
wisieńkowa a Ciebie przez odbyt badali? tak z ciekawosci spytam
Napisano 07 października 2012 - 11:54
Przedsionek to eliptyczne zagłębienie między wargami mniejszymi. Raczej badanie przedsionka to żadne badanie, bo to jest prawie na wierzchu, a żeby zbadać Pan Ginek wkłada palec głębiej do środka.Cytat:
a co ma piernik do wiatraka ? Przecież błona jest niemal przy wlocie do pochwy.
tylko pochwa jako apartamentowiec tez ma chyba przedsionek co?
nie, nie badali.wisieńkowa a Ciebie przez odbyt badali? tak z ciekawosci spytam
Moje zdanie jest takie, że długość palca nie ma nic do rzeczy, raczej jego grubość mogłaby wpłynąć na rozdziewiczenie.
Napisano 07 października 2012 - 17:06
pamietam ze jak tak mialam.badanie przez odbyt to sporadycznie sie zdarza...
Napisano 07 października 2012 - 21:44
wisieńka powiem Ci,że jak na dziewice to Twa wiedza w takich tematach ogromna
Napisano 07 października 2012 - 23:20
Tak naprawę to błona dziewicza pęka całkowicie podczas porodu.
A jeśli chodzi o początkujących, to zarówno palcami jak i penisem można ją przebić. Jeśli facet ma długie palce
A co do krwawienia to różnie bywa, jedne kobiety krwawią, drugie nie, zleży od organizmu.
Napisano 08 października 2012 - 12:31
Tak naprawę to błona dziewicza pęka całkowicie podczas porodu.
A co w takim razie z kobietami, które rodzą poprzez cesarskie cięcie?