Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec z gwiazdami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
888 odpowiedzi w tym temacie

#161 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 21 listopada 2007 - 09:10

a tam! zakochana w sobie.. sztuczna... bleeee

Jakoś tego nie zauważyłam.

a się zastanawiam dlaczego ludzie tak Steczkowskiej nie lubią

Dla mnie zgrywa taką mimozę i ma coś takiego w sobie, że można jej nie lubić.

ie lubie Steczkowskiej, ale chyba bardziej sprawiedliwe będzie jeśli to jednak ona wygra

To prawda. Guzikowa nie ma wcale figury ani nie potrafi się tak zwiewnie ruszać.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#162 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 21 listopada 2007 - 09:48

ja tam do niej nic nie mam :) tańczy rewelacyjnie, jej śpiewanie też mi się zawsze podobało, a to jakim jest człowiekiem nie nam oceniać, bo nie znamy jej osobiście, a nie można wierzyć we wszystko co w gazetach napiszą <bezradny></span>

#163 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 listopada 2007 - 19:11

a tam! zakochana w sobie.. sztuczna... bleeee

Jakoś tego nie zauważyłam.

to osobiste odczucie ;-)

jakoś tak mi się ona widzi i tyle, przesłodzona itd...

[ Dodano: 2007-11-25, 22:12 ]
JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

:-) :-D :-P :mrgreen: :lol: 8-) <buzki></span> <hura></span> <hura></span> <hura></span> <zawstydzony></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <przytul></span> <przytul></span> <tuptup></span> <tuptup></span> <tuptup></span> <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span> <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <ookk></span> <ookk></span> <ookk></span> <rozee></span> <rozee></span> <rozee></span> <trele></span> <trele></span> <trele></span> <opalanko></span> <opalanko></span> <opalanko></span> <ojejkuu></span> <ojejkuu></span> <ojejkuu></span>

Guziczkowa wygrała!!!! :)

[ Dodano: 2007-11-25, 22:13 ]
o oł .. rozwaliłam temat na całą szerokość.... :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#164 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 08:50

No i jednak wygrała Anna Guzik <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> i bardzo sie ciesze mimo iz nie wierzyłam bo ich ostatni kawałek wymiatal <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span> bomba rewelacja zasłuzyła na zwycięstwo brawo.....
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#165 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 09:08

a według mnie wcale nie zasłuzyła :evil: bo nie wygrał taniec tylko jej popularność w durnowatych serialach, nie o to w tym programie przecież chodziło :evil: skoro oceniany był taniec, to miał wygrać ten, kto najlepiej tańczy, a nie ten, kto gra w jakieś heli w opałach :evil: :evil: :evil:

#166 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 09:13

Magdaru, nie moge sie z Toba zgodzić bo mnie na przykład bardzo sie podobal zwłaszcza ten frystyle czy jakos tak sie to nazywa ;-) chociaz na tańcu az tak sie nie znam oceniałam to jak wizualnie wygladało i tyle
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#167 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 09:18

freestyle mieli ok, ale reszta ? :-/ mi się nie widziało, dużo bardziej Justyna zasługiwała na wygraną, no ale trudno, ludzie się nie znają, to głosują tak jak głosują <bezradny></span> to samo było w YCD, jak Natalia odpadła, tańczyła nieziemsko, a wywalili ją, bo pewnie się facetom nie podobała i głosowali po prostu na ładniejsze laski :evil: dziwna jest mentalność głosujących :evil:

#168 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 09:24

JEJEJEJE <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>
Super, że wygrała Ania :D strasznie mi się podobał jej freestyle <ookk></span> <ookk></span> <dziekujee></span>
Gdy pokazali wyniki i jak było 51% dla Ani i 49% dla Justyny to wysłałam sms by pomóc Ani 8-) <zespol></span>
Super :D
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#169 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 13:04

A ja się cieszę, że Ania wygrała, mimo że Justyna tańczyła lepiej. A to dlatego, że jury tak beznadziejnie faworyzowało Justynę... Od początku traktowali ją tak, jakby już wygrała. Dlatego ludzie głosowali trochę "na złość" i wcale się im nie dziwię. I cieszy mnie wynik :D :D ;D

#170 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 15:22

ja tez oglądnęlam z ciekawosci wczorajszy odcinek :P ( Madziaru mnie troszkę podkusiła piszac ze to finał :P) mi sie wydaje ze ta Ania wydawała sie bardziej sympatyczna od Justyny :D noo i Justyna ma nieziemską figure a u Ani widać gołym okiem kilka niedoskonałosci :P wiec dziewczyny oglądające program mogły sie z nia lepiej utozsamic istwierdzic ze wymagało to od niej np troche wiecejwysiłku niz od Justyny :D mi sie podobały wszystkie tance :D Freestyle był naprawde fajowy :D a tak po 1 odc nie umiem sama stwierdzic ktora tanczyła lepiej a ktora gorzej :P kazdy ma dni lepsze i gorsze :D a ja z calej serii ogladnełam tylko ten finał :P

#171 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 16:30

lubie Anie ale wygrac powinna Justa-bo to jednak nie konkurs na najbardziej lubianą.Chociaż może :?: ;-) Ania jest sympatyczna,a Justa w tańcu była niesamowita.Jeżeli chodzi o umiejętności to wygrac powinna ona.

#172 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 17:14

Super, że wygrała Ania :D

Ja też się cieszę :-D
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#173 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 26 listopada 2007 - 17:31

ja sie ciesze, ze ania wygrała, może nie tańczyła super, ale była sobą i była naturalnie miła. drażniły mnie już wszelkie docinki dotyczące jej figury ze strony jury i prowadzacych program- jakby była nie wiadomo jakim grubasem. na kazdym kroku też podkreslali, ze powinna wygrac Justyna. justyna swietnie tańczy, ale gwiazda okazała się Ania

#174 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 17:34

Magdaru, zgadzam się w 100% z Tobą, to miał być konkurs tańca, a nie osobowości.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#175 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 17:40

ja również bardzo sie cieszę, ze jednak wygrała Ania :-) pomimo tego. ze wszyscy byli pewni, ze to Justyna wygra

#176 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 19:19

hehe ja też się cieszę ;)
Ania też dobrze tańczyła moim zdaniem, ale po niej to w sumie może mniej widać bo jest bardziej masywna od kurduplowatej Justynki ;)

i myślę, że nie wygrała jej popularność tylko naturalność! :)

JEEEEEEE! :mrgreen:

#177 lusena

lusena
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 00:35

i myślę, że nie wygrała jej popularność tylko naturalność!

zgadzam sie w stu procentach :mrgreen:

Skoro Garliński powiedział, że Ania nie dostała się do finału przypadkowo, to chyba jednak potrafi tańczyć :-D

Strasznie się cieszę, że Ania wygrała ten progragram, ale tvn mógłby się trochę bardziej postarać i Justynie chociaż bukiet kwiatów kupić na pożegnanie ;>

#178 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 08:21

lubie Anie ale wygrac powinna Justa-bo to jednak nie konkurs na najbardziej lubianą

Ja myślę, że Ania wygrała troszkę niesłusznie. Po pierwsze Justyna ruszała się rewelacyjnie natomiast Ania miałam takie wrażenie, że troszkę za ciężko. Freestyle Ani wcale mi się nie podobał jeszcze dodali do tego walca. Myślałam, że coś dadzą co ludzi rozrusza a nie taki smęt.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#179 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 09:21

widzę, że jednak zdania podzielone są i kilka osób zgadza się ze mną :mrgreen: Ania nie zasłużyła na wygraną :evil: i ja się będę przy tym upierać cały czas, za bardzo słoniowata była :-P

#180 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 19:23

kilka osób zgadza się ze mną

mniejszość ;)

Ania nie zasłużyła na wygraną :evil: i ja się będę przy tym upierać cały czas, za bardzo słoniowata była :-P

boli co nie? :P :P

wiedziałam, że Guziczkowa wygra :mrgreen:
fajna babka z niej ;)