Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec z gwiazdami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
888 odpowiedzi w tym temacie

#201 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:18

Magdaru, ale jakby popatrzec w każdej prawie edycji nie końca bylo sprawiedliwie bo na przykład taki ten co tańczyl z Szabatin w jedenj edycji i występuje w samych zyciu kurcze nie pamietam nazwiska ale świetnie tańczyl a odpadł w polowie <bezradny></span> albo Damięcki moim zdaniem lepiej tańczył niz Guzik tak więc zawsze popularnosc jednak miała nieco znaczenia taki program po prostu <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#202 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:24

Przemek Sadowski to był ;-) i wtedy też to było cholernie niesprawiedliwe i jak Damięcki odpadł to tak samo <bezradny></span> wrrrr.... jak ja nie lubie tych matołów, którzy głosowali :evil: :evil: :evil:

#203 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:26

Przemek Sadowski to był

no własnie on ....
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#204 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:28

ja nie wiem co to za matoły głosują, że zawsze najlepsi odpadają :evil:

#205 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:33

a ja mam czasami wrażenie , że samo głosowanie to jakas lipa bo chociaz tym razem wynik mnie ucieszyl to faktem jest , że Guzik to wiele programów tvn a to z kolei oznacza wiekosza ogladalnośc
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#206 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 12:38

dokładnie <bezradny></span> i tylko dlatego wygrała :evil:

#207 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 20:21

ale jury przecież oceniało obiektywnie, bo gołym okiem widać było, że Justyna jest rewelacyjna w tańcu a Ania troche mniej :-P

Według mnie wcale nie było takie obiektywne. Od samego początku traktowali Justynę tak, jakby już wygrała, a Ani robili masę przytyków, jak np. to, że przywiozła sobie własną publiczność... Poza tym jawnie mówili, że mają swoich faworytów i kto nimi jest. Wiadomo, że na normalnym konkursie tańca tak się nie robi.

#208 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 08:58

może dlatego mówili dużo o Justynie, bo się przecież znają i widzieli, że ona tańczy najlepiej :roll:
a o publiczności Ani, to przecież żartowali :roll:

#209 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 14:08

Owszem, ale nie każdy żart jest zawsze na miejscu ;-)

#210 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 17:41

ja sie ciesze ze wygrala Ania Guzik moze nie tanczyla tak swietnie jak Justyna Steczkowska.Ludzie glosowali kierujac sie sympatia a nie umiejetnosciami zawodniczek :mrgreen:

#211 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 19:34

ja tej edycji nie ogladalam. nie widzialam ani jednego odcinka. wczesniejsze zawsze gdzies tam "podpatrzylam" ale ta juz mi sie przejadla...skonczylo sie i dobrze...nie ma sie nad czym rozwodzic kto wygral kto przegral ;-) to tylko zabawa zycie toczy sie dalej. sa wazniejsze sprawy... ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#212 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 19:43

ja tej edycji nie ogladalam. nie widzialam ani jednego odcinka. wczesniejsze zawsze gdzies tam "podpatrzylam" ale ta juz mi sie przejadla...skonczylo sie i dobrze...

nie martw się, ma być podobno kolejna edycja :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#213 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 30 listopada 2007 - 22:39

nie ma sie nad czym rozwodzic kto wygral kto przegral ;-) to tylko zabawa zycie toczy sie dalej. sa wazniejsze sprawy... ;-)

Zgadzam się z Tobą :)

#214 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 lutego 2008 - 23:57

no i kolejna edycja-z plotka "Sensacja! W 7. edycji "Tańca z Gwiazdami" zobaczymy jedną z największych rodzimych gwiazd - Katarzynę Figurę. Partnerować tej pięknej aktorce będzie Robert Kochanek - czytamy w "Fakcie". Dziś publikuje nieoficjalną listę uczestników show.
To była i chyba nadal jest najbardziej strzeżona lista gwiazd w Polsce. Niestety, rewelacji nie ma i nie będzie. Największą niespodzianką tej 7. edycji "Tańca z gwiazdami" jest bez wątpienia udział Kasi Figury, która zatańczy z Robertem Kochankiem.

Z Kasią Figurą, będą konkurowały jej koleżanki z branży aktorskiej. Widzowie TVN zobaczą na parkiecie m.in. Tamarę Arciuch znaną z serialu "Niania" i Magda Walach, którą pamiętamy z "Pensjonatu pod Różą". Stacja nie zapomniała też o swoich gwiazdach. Tym razem na parkiecie zatańczy Jolanta Pieńkowska i pogodynka Agnieszka Cegielska.

Pojawią się również, wzorem poprzednich edycji, gwiazdki z importu. A wśród nich Elizabeth Duda znana z programu "Europa da się lubić" i rosyjska piosenkarka Marina Maksimowna, która występuje pod pseudonimem MakSim.

Listę facetów otwiera Mariusz Pudzianowski. Poza "Pudzianem" zobaczymy Tomasza Schimscheinera, gwiazdę "Na Wspólnej", piosenkarza Łukasza Zagrobelnego, prezentera MTV Wojtka Łozowskiego, aktora "M jak miłość" Marka Kaliszuka i Bartka Kasprzykowskiego , którego oglądaliśmy w "Magdzie M." i serialu "Halo Hans".

Jak do tej pory dziennikarzom "Faktu" nie udało się ustalić kto z gwiazdami zatańczy. Ale jak wcześniej Plotek pisał , wśród nazwisk tancerzy przewijają się już dobrze znane twarze m.in. Anety Piotrowskiej oraz Rafała Maserka.

Plotek chciałby w końcu na parkiecie zobaczyć Kubę Wojewódzkiego, to byłoby coś"
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#215 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 12:15

boże ! Pudzian z Tańcu?? :shock:
będą jajca :D :D :D
nie ma mnie tu i nie będzie.

#216 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 13:28

Hehe, no w sumie ciekawie... Choć niektórych tych ludzi to ja w ogóle nie znam :-P

#217 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 14:23

no z Pudziana będzie ubaw :lol: on taki kwadratowy :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#218 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 14:49

A wśród nich Elizabeth Duda znana z programu "Europa da się lubić"

Baaardzo ją lubię :D

Hehe jestem ciekawa jak Pudzian będzie tańczył :lol:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#219 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 29 lutego 2008 - 13:52

oto uczestnicy 7 edycji :)

Załączone miniatury

• g17.jpg
  • g16.jpg
  • g12.jpg
  • g20.jpg
  • g21.jpg
  • g30.jpg
  • g29.jpg
  • g9.jpg
  • g24.jpg
  • g25.jpg

#220 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 29 lutego 2008 - 13:55

Fajnie, że będzie tańczyć Elisabeth Duda bardzo ją lubię :mrgreen:

Robert Janowski i Ania Bosak

proszę jak Ania Bosak się wybiła
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..