Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kompleksy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
195 odpowiedzi w tym temacie

#41 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 17:27

sińce pod oczami jakby mnie ktoś bił ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#42 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 17:29

a ja mam tylko jeden kompleks.. nie aparat.. bo to mi nie przeszkadza.. ale szerokie biodra! :oops: :oops:

#43 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 21:16

Zielonooka i tak byc powinno.bo zawsze sie można czegoś uczepic ale po co.lepiej we wszystkim sie doszukiwac pozytywów :mrgreen: Agula faceci takie lubią :-D a ja mam duży tyłek ale kooocham go i już,przynajmniej miękko mi sie siedzi :-P :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#44 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 07:35

jedyne co bym zmienila w sobie to piersi :P na troszke wieksze ale ogolnie nie mam jakich wielkich kompleksow Popieram Anuska :)trzeba umiec siebie zaakceptowac

#45 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 07:39

Jestem dużo za dużó za gruba. To mój jedyny kompleks.
Dołączona grafika

#46 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 15:48

A ja mam za dłuuuuuuuuuuugi nos :P fajnie by było mieć taki króciutki zadarty nosek ;D
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#47 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:30

A ja mam za dłuuuuuuuuuuugi nos

a ja mam lekko garbaty, ale to mi akurat nie przeszkadza! bo jeszcze tego człowieka przypominam.. :-D :mrgreen:

#48 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:31

spoko, ja mam zadartą pyrkę i daję radę, ot taka moja uroda. lubię oglądać ludzkie nosy, że każdy inny

#49 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:33

lubię oglądać ludzkie nosy

a ja damskie brwi :P to wariactwo :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#50 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:35

a ja damskie brwi to wariactwo

kazdy ma jakiegoś bzika...to co dla nas jest wadą, dla innych patrząc na nas może być zaletą, czymś szczególnym, znakiem rozpoznawczym. ludzie z Wadami ( w swoim mniemaniu) są ciekawsi

#51 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 03:10

- za gruba wg mnie
- za duze piersi :/
- mam za duzo znamion - pieprzyki itp :/
- stopy :/

ojojoj czy ty jestes moja siostra blizniaczka <umieraam></span> :) ??

#52 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 06:55

Black_Angel, no chyba :D
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#53 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:14

waga

#54 kasianr123

kasianr123
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 22:12

jestem mało bliskotliwa:( i odrobinkę za głupiutka czasem- ale pracuję nad tym:)

#55 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 05:50

waga

u mnie tez, jest troche ponad norme :-|
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#56 ines

ines
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 10:41

mam troche za duży brzuszek, mimo ze nie mam nadwagi :cry:

#57 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 20:56

to ja Wam powiem babeczki, ze nie mam kompleksow :). powaznie.
kiedys to juz odkladalam pieniadze na operacje powiekszenia piersi [rozmiar 65E - dla niewstajemniczonych cos na wzor 75B].

ale udalo mi sie osiagnac taki etap w rozwoju wlasnej osobowosci, a co za tym idzie tozsamosci, ze pokochalam siebie. :)
bo aby kochac innych ludzi, musimy nauczyc sie kochac siebie. a kompleksy tylko sprawiaja, ze zanizamy poczucie wlasnej wartosci w swoich oczach, a co za tym idzie - nasze otoczenie zaczyna reagowac na nas w ten sam sposob.

wazne jest, aby byc niezachwianym emocjonalnie, umiec zachowac harmonie w duszy i na ciele. dlatego zamiast kwekac, ze mam duzy brzuszek [bo mam :D], to sobie cwicze. ale bez jakichs mysli typu "musze, bo jak nie bede miala plaskiego brzucha, to bede gorsza". nie bede. na pewno nie :).

a tak juz na koniec... to ostatnio moj znajomy powiedzial mi o swoich kompleksach. chlopak baardzo przystojny. naprawde :oops: ;). i wstydzi sie swojego nosa, bo ma troche krzywy, ale naprawde to nie przeszkadza. i ze ma cyt. "wystajaca brode". pomyslalam wtedy "o kirje elejson, ale wymysliles :D". ma tak meski wyraz twarzy, ze hoho :>. a broda nie wystaje mu w najmniejszym stopniu <bezradny></span>

nasze kompleksy to czesto wytwor naszych mysli, nad krotymi kontroli warto i nawet trzeba sie nauczyc. same pomyslcie... czy sa w Waszym otoczeniu chude, bezcycate dziewczyny, ktore sa baardzo lubiane, towarzyskie, nieskrepowane? albo pulchne kobitki, ktore rozbrajaja wszystkich, mile i kontaktowe?
to zasluga pozytywnego myslenia i akceptacji.

uff.. no i kolejna litania dzisiejszego wieczoru.. :oops:

#58 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 16:35

nic orginalnego - waga i brzuszek

#59 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 22:01

u mnie rzadkie wlosy, i (chyba) krzywe nogi :-D <bezradny></span>

#60 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 12:02

u mnie dużo tego by się znalazło :cry: po pierwsze biust kiedyś miałam ładne jędrne 70 C/D a teraz mam jakieś 70/B i do tego mam bardzo obwisły nawet moja matka co dwoje dzieci wykarmiał ma ładniejszy a na operacje mnie nie stać :cry: po drugie brzuch mam odstający z powodu nadmiaru skóry niema w nim za dużo tłuszczu ale skóra mi wisi taka jest naciągnięta i nic na to nie pomaga nawet na basen nie mogę iść..... Przestałam użalać sie mad różnicą w wielkości moich piersi bo tego nie widać w dobrym staniku no i nad wzrostem kocham być taka malutka :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych