Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

weekendowe wypady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
133 odpowiedzi w tym temacie

#81 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 września 2013 - 12:56

My przeważnie weekendy gdzies blisko jakieś parki, albo góry Wisła, Żywiec, Ustroń, albo czasami odwiedzamy Kraków, lubię tam wracać :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#82 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 17 września 2013 - 13:00

My Beskid Niski jak w zeszłym roku.
A jeśli chodzi o inne wypady weekendowe to czasem do jakiegoś parku krajobrazowego,
z moim tatą na zamki, albo do Krakowa :)

#83 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:44

My też lubimy weekendowe wypady, w zeszłym roku usutecznialiśmy Wrocław, w tym Kraków i Częstochowę ;-)

<ookk>

#84 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 września 2013 - 18:25

Ja mieszkam w innym zakątku Polski, jak widzę :P U mnie na weekendowe wypady najbliżej na Mazury :) i w sumie często się jeździło na 2-3 dni, bo to rzut beretem :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#85 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 września 2013 - 19:00

Weekendowe wypady? Uwielbiam :mrgreen: Wyrwać się na 2-3 dni ahh ;-)
Bardzo miło wspominam nasz ostatni wypad do Warszawy. Zupełne oderwanie, czas tylko dla siebie...

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#86 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 września 2013 - 12:59

89kasienka89, A dla mnie weekendowy wypad to najlepiej Białystok :lol: :lol: Najpierw ten wasz park Branickich , później galeria , oszołam i w ogóle szwendaczka pa mieście :lol: :lol: :lol:

Love Love Love

#87 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 18 września 2013 - 18:24

A ja się w weekend wybieram do Berlina. :-D
Wyjazd był planowany daaaaawno temu, potem zrobiło się na ten temat cicho i jeszcze dzisiaj rano nie wiedziałam, że się gdzieś wybieram. :lol:
Ale potem jeden telefon, wyskoczyłam z piżamy w dżinsy i już o 9.00 ściskałam w ręce bilety. :mrgreen:
Mam nadzieję, że będzie fajnie. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#88 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 19 września 2013 - 09:03

Aspirynkaaa, z pewnoscia bedzie ;-) Bylismy z mezem 2 lata temu w Berlinie i jest co zwiedzac. Mi sie bardzo podobalo, ale chyba mieszkac bym tam nie chciala ;-)
Eh pamietam te zwiedzanie z brzuszkiem :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#89 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2013 - 10:22

Nie praktykujemy, właściwie sama nie wiem dlaczego ;-)

Myślałam o wycieczce do Torunia. Już od dawna chciałam bardzo tam pojechać. W lipcu nie było czasu, w sierpniu podobnie, a we wrześniu pogoda jest jaka jest. W październiku siedzę na tyłku i nigdzie się już nie wybieram (chyba, że na Stare Miasto w Warszawie :-P )
Może na wiosnę pojedziemy razem ze Smykiem ;-)

Aspirynkaaa udanej wycieczki :-)

#90 Sarna

Sarna
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 19 września 2013 - 11:52

Polecam Toruń, bardzo ładne i klimatyczne miasto. Ja miesiąc temu byłam we Wrocławiu i bardzo mi się podobało. A w planach mamy w październiku mamy w planach odwiedzić Bielsko-Białą, znajomi ostatnio bardzo zachwalali. Trochę daleko, ale ponoć warto :)
A gdy znów zapragniesz tam być, na starym strychu odrodzą się marzenia...

#91 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:48

Ciągle przekładam mój wymarzony weekendowy wypad do Wrocławia. Tak bardzo chciałabym tam pojechać a ciągle coś. :( Jak nie brak kasy, to brak czasu.. Już miałam jechać ale niestety, kompan mi się rozchorował. :(
Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#92 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 września 2013 - 10:26

Ciągle przekładam mój wymarzony weekendowy wypad do Wrocławia. Tak bardzo chciałabym tam pojechać a ciągle coś.

Ja mam dokładnie tak samo... tak długo mam go w planach, a ciągle wypada... <bezradny></span>

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#93 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 06 października 2013 - 16:41

Myślicie, że teraz jest dobra pora, żeby pojechać jeszcze na weekend pod namiot? Przyszły weekend ma być ciepły.

#94 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 października 2013 - 17:13

Myślicie, że teraz jest dobra pora, żeby pojechać jeszcze na weekend pod namiot?

Myślę, że na namiot jest już trochę za późno. Ziemia już jest chłodna i noce wcale nie takie ciepłe, ja bym się na pewno już nie wybrała ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#95 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 08 października 2013 - 14:20

Ah taką mam ochotę, tyle nowego sprzętu do wypróbowania na przyszłe wakacje...

#96 liquni

liquni
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 08 października 2013 - 18:18

Jak się dobrze opatulisz to czemu nie. Tylko najlepiej jakąś folie rozłóż pod spód namiotu, żeby ci od ziemi nie przesiąkł wilgocią. No i sprawdź sobie do jakich temperatur masz sprzęt - namiot, śpiwór, no i ciuchy. ;)
Dopijam zimną herbatę, idę porzucać granatem

#97 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 10 października 2013 - 20:26

Myślę, że właśnie z ciuchami może być największy problem. W czym spać? <bezradny></span>

#98 liquni

liquni
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 11 października 2013 - 11:50

W czymś w czym się nie zapocisz a jednocześnie nie zamarzniesz.
Dopijam zimną herbatę, idę porzucać granatem

#99 diamanda

diamanda
  • Użytkownik
  • 71 postów

Napisano 11 października 2013 - 20:38

ja zrobiłam błąd, pojechaliśmy pod koniec sierpnia pod namiot z chłopakiem w dzień było super ciepło ale w nocy wcale nie spaliśmy na materacu dmuchanym i 3 kocach miałam na sobie grubą piżamę (dres) grube skarpety, na to sweter śpiwór i dwa koce i było zimno! nie mówiąc że jak miałam iść do wc i się z tego wszystkiego wyplątać to chciało mi się płakać

#100 tetyda

tetyda
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 12 października 2013 - 22:46

brak odpowiedniego wyposazenia, odpowiedniego przygotowania, ekwipunku i odziezy moze wlasnie przysporzyc takich niespodzianek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych