Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 sierpnia 2007 - 20:02

coś pójdzie nie tak, a ja wybuchnę śmiechem i co wtedy??

i wtedy oboje się będziecie śmiać :D ja się kuruję, żeby w weekend móc coś zdziałać w tej materii, zobaczymy czy się uda ;>

#22 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 23:19

No, no ciekawy wątek. :mrgreen: Macie może jeszcze jakieś tytuły piosenek?A justify my love idealnie się nadaje do tego. :mrgreen:

#23 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 06:41

A justify my love idealnie się nadaje do tego.

chociaż ja wolne troszke szybsze, bo przy tej piosence to usnac mozna hehehehehe :-o :-P

a ja powiem jakie ja wytrzasnełam piosenki do showa ale coś z nowszych :-)

1. kelly_rowland-ghetto_(feat._snoop_dogg)
2. brandy_-_another_day_in_paradise
3. Rihanna - We ride
4. kelly_rowland-better_without_you
5. kelly_rowland-every_thought_is_you
6. jay-z-beach_chair_(feat_chris_martin)_(produced_by_chris_martin)
7. Rihanna - If its lovin that you want-part 2 (feat corey gunz)
8. beyonce- Me, Myself, & I (Remix)

według mnie też się nadają :roll:
Dołączona grafika

#24 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 09:09

chociaż ja wolne troszke szybsze, bo przy tej piosence to usnac mozna hehehehehe :-o :-P

a ja powiem jakie ja wytrzasnełam piosenki do showa ale coś z nowszych :-)

1. kelly_rowland-ghetto_(feat._snoop_dogg)
2. brandy_-_another_day_in_paradise
3. Rihanna - We ride
4. kelly_rowland-better_without_you
5. kelly_rowland-every_thought_is_you
6. jay-z-beach_chair_(feat_chris_martin)_(produced_by_chris_martin)
7. Rihanna - If its lovin that you want-part 2 (feat corey gunz)
8. beyonce- Me, Myself, & I (Remix)

według mnie też się nadają :roll:

Nie wszystkie kojarzę, dzisiaj sobie posłucham. :-)

#25 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 sierpnia 2007 - 09:45

posadzić faceta na krzesełku związać mu ręce, żeby nie dotykał i tanczyć wokół tego krzesełka ocierając sie i niego, no i przy tym rozbierać sie.

w sumie mnie zainspirowałaś i mam zamiar to dziś przetestować :P tylko muszę kupić jakąś wstążkę, żeby mieć czym zawiązać no i może czerwoną żarówkę, żeby fajny nastrój zrobić :D Piosenki już wybrane :D Są trzy:

1. Pussycat Dolls - Button
2. En vogue - giving him something he can feel ( bardzo fajny kawałek na striptiz)
3. Madonna - Justify my love

Będą lecieć w podanej kolejności, przy czym na pierwszej to tylko sobie będę kręcić przed nim tyłkiem :D przy drugiej będzie striptiz właściwy a przy trzeciej to już takie typowe ocieranie się i kuszenie

Ale mam plan :D

#26 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 09:52

Będą lecieć w podanej kolejności, przy czym na pierwszej to tylko sobie będę kręcić przed nim tyłkiem :D przy drugiej będzie striptiz właściwy a przy trzeciej to już takie typowe ocieranie się i kuszenie

Ale mam plan :D

Noo, plan świetny. :mrgreen:

#27 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 12:14

trzymamy kciuki chociaz mysle Kociak , że doskonale dasz radę i bez tych kciuków 8-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 sierpnia 2007 - 15:05

a i nie wiem, czy zrealizuję to dzisiaj, bo się ciut na ukochanego zdenerwowałam i stwierdziłam, że nie zasługuje ;P więc będzie musiał poczekać na to kilka dni <trele></span>

#29 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 15:08

Będą lecieć w podanej kolejności, przy czym na pierwszej to tylko sobie będę kręcić przed nim tyłkiem przy drugiej będzie striptiz właściwy a przy trzeciej to już takie typowe ocieranie się i kuszenie

mam takie pytanko, czy to nie będzie nudne i za długie jak przez jedna piosenke czyli ok 3 min będzie sie robic to samo -> krecic tyłkiem. powiedzmy ze 3-5 ruchow z krecem tylka bedzie ale czy to nie bedzie za dlugo na jedna rzecz :?: :roll:
Dołączona grafika

#30 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 sierpnia 2007 - 15:21

czy to nie będzie nudne i za długie jak przez jedna piosenke czyli ok 3 min będzie sie robic to samo -> krecic tyłkiem.

hehe, napisałam to trochę z przymrużeniem oka ;) chodziło mi o to, że przy pierwszej piosence nie będę z siebie ściągać łaszków tylko tańczyć po prostu ;D

#31 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 15:39

hehe, napisałam to trochę z przymrużeniem oka chodziło mi o to, że przy pierwszej piosence nie będę z siebie ściągać łaszków tylko tańczyć po prostu

hehehe aha i juz wszsytko jasne. bo az sie przeraziłam :shock: jak to napisalas ze tylko krecic tylkiem :-P :-D
Dołączona grafika

#32 paulledda

paulledda
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 12 sierpnia 2007 - 15:22

bardzo fajna zabawa... od czasu do czasu przygotowuje dla mojego misiaczka takie pokazy... chociaz przyznam szczerze ze bardzo lubie kiedy on mnie zaskakuje taka niespodzianka
Dołączona grafika

#33 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 sierpnia 2007 - 21:51

bardzo lubie kiedy on mnie zaskakuje taka niespodzianka

Twój mężuś robi striptiz przed Tobą? Ja nawet nie śmiem prosić mojego o taki pokaz, bo chyba bym umarła ze śmiechu, jak ja umieram, jak on zaczyna tańczyć swoje wygibasy na imprezie, to co dopiero jakby miał striptiz odstawić przede mną <umieraam></span>

#34 paulledda

paulledda
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 12 sierpnia 2007 - 22:19

widocznie mam zdolnego mezusia :mrgreen:
Dołączona grafika

#35 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 13 sierpnia 2007 - 06:40

o tak, żeby faceta przekaonać do striptizu, wielka sztuka :-) ja sobie moijego nawet nie moge wyobrazić, bo zaraz śmiech mnie ogarnia :mrgreen:

#36 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 sierpnia 2007 - 07:15

bo zaraz śmiech mnie ogarnia

próbowałam sobie to wyobrazić ....z marnym skutkiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 09:09

Loooool :D Nie nie nie .. to jednak pasuje tylko do wybranców :D no i do kobiet :D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#38 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 22:58

ja sobie moijego nawet nie moge wyobrazić, bo zaraz śmiech mnie ogarnia :mrgreen:

i ja mam tak samo :) zdecydowanie mężowskiemu striptizowi mówię NIE :!: ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#39 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 13:48

Przyznam szczerze , ze tak dlugie zycie na odleglosc spowodowalo, ze w realu brak mi odwagi. Jak zylismy oddaleni od siebie 1700km, to ciagle wpadaly mi do glowy pomysly jak podgrzac nasz zwiazek - wysylalam ukochanemu rozne fotki i filmiki , a teraz - po prostu brak mi odwagi. To ma zwiazek z tym, iz nie czuje sie wystarczajaco atrakcyjna. Oczywiscie luby zapewnia mnie, ze na moj widok szaleje i jestem dla niego najpiekniejsza, ale chyba wiekszosc kobiet zgodzi sie ze mna, ze jak sobie cos uroimy w glowie, to nic i nikt nie jest w stanie nas przekonac. Poza tym , moj ukochany ma specyficzne podejscie do zycia :> potrafi byc cyniczny i nie opuszcza go poczucie humoru , ma ciety dowcip , i to troche mnie zniecheca. Obawiam sie , ze jak cos nie wyjdzie, to on moze z tego zazartowac, a mnie nie bedzie wcale do smiechu. Innymi slowy - mam wysoko postawiona poprzeczke i obawiam sie, ze moge nie sprostac. Mimo to , intensywnie mysle o tym, by zrobic mu takie malutkie show w intymnej atmosferze, ale chyba jeszcze musze dojrzec do tego, by teorie "wylozyc" w praktyce. ;)
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#40 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 20:50

Hmmm, a mój kochany wiele razy już mnie o to prosił, ale ja jakoś jeszcze nie umiem się zdecydować... choć faktycznie coraz łatwiej mi to sobie wyobrazić ;) On z kolei czasem na żarty zaczyna robić "striptiz", ale rzeczywiście bardziej mnie to bawi niż podnieca :D a jemu w sumie właśnie o to chodzi ;)