Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakupy do domu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
677 odpowiedzi w tym temacie

#481 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 lipca 2011 - 22:44

Upatrzyłam dziś w Biedronce miski do zup/sałatek/mizerii i tego typu rzeczy za 3 zł :mrgreen:
Kupiłam sobie 4 po 2 z tych samych kolorów, ale mają ich w sumie 6 :mrgreen:
12 zł za komplet miseczek dałam :-P

Załączone miniatury

• IMG_0722.JPG

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#482 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 08:52

Madź, jak ja to mówię takich rzeczy nigdy nie za wiele w domu :mrgreen: a szczególnie miseczek i kubeczków, których ja używać uwielbiam <jezorek11></span>

te maja pozytywne paseczki, takie wesołe - aż chciałoby się z nich jeść :mrgreen:
i oczywiście cena zachęcająca ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#483 szymonkaniewski

szymonkaniewski
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 11:35

my kupiliśmy synkowi superowe łóżko w ...

#484 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 15:18

Madź, bardzo fajne, kolorystycznie i praktycznie, sama mam podobne, idelanie pasują do zupki, czy małej sałatki
Dołączona grafika

#485 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 18:27

dobra nie mam dywanów, nie uzywam odkurzacza , wiec nie kupowałam, ani nie planowałam kupowac, ale byłam ciekawa jak dziala.

Upatrzyłam dziś w Biedronce miski do zup/sałatek/mizerii i tego typu rzeczy za 3 zł

uwielbiam miseczki :) sa super , i jakie barwne.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#486 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 18:42

dobra nie mam dywanów, nie uzywam odkurzacza , wiec nie kupowałam, ani nie planowałam kupowac, ale byłam ciekawa jak dziala.

ja również wszędzie mam panele i terakowe, dwa tylko małe dywaniki ale nie widzę życia bez odkurzacza :-P
Dołączona grafika

#487 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 19:08

Upatrzyłam dziś w Biedronce miski do zup/sałatek/mizerii i tego typu rzeczy za 3 zł

Fajne te miseczki. Chciałam sobie kupić sześć takich samych ale niestety nie udało się bo ludziska rzucili się na nie jak sępy. Udało mi się zdobyć dwie akurat dla mijej dziatwy
Dołączona grafika

#488 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 18:28

Upatrzyłam dziś w Biedronce miski do zup/sałatek/mizerii i tego typu rzeczy za 3 zł :mrgreen:

Uwielbiam takie. Jutro lecę sprawdzić, czy jeszcze jakieś zostały i też kupię. :->
Świetne, wesołe mają kolorki. Akurat żeby umilić jesienne śniadania. :mrgreen:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#489 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 20:06

U mnie ostatnio szaleństwo...

Z rzeczy za śmieszne pieniądze: w Pepco wyczaiłam są pojedyncze naczynia: miski, kubki, łyżki, pojemniki hermetyczne itp itd w cenach... od 2 zł ;-) I wzory i "fasony' świetne. Czekają na wypłatę, na pewno poszerzę kolekcję (póki co mam wielki kubek :P )

W Realu upolowałam kubek termiczny (właśnie się testuje) za 4 czy 5 zł :P
Plus babcia szalała <lol></span> coś czuję, że moją dietę bardzo szybko teraz ^&* trafi :P gdyż jesteśmy szczęsliwymi (lub nie) posiadaczami opiekacza... tym sposobem tosty powracają do mnie w mrocznych węglowodanowych wizjach <umieraam></span>
No i blender (wreszcie!), więc wreszcie sos pomidorowy będzie pomidorowym a nie koncentratowym :mrgreen: I, o ile dotrwa do 3 fazy - będę miała świeżusie soki, bo sokowirówka tez przyszła w komplecie :P

A w Pierdonce wypatrzyłam pojedyncze bambusy, jeżeli ktoś zainteresowany (ceny nie widziałm niestety, ale pewnie też jakieś śmieszne grosze ;-) )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#490 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 20:50

Kupiłam sobie 4 po 2 z tych samych kolorów, ale mają ich w sumie 6
12 zł za komplet miseczek dałam

u nas jest taki sklep 1001 drobiazgów, i co chwil aco s przytacham.Mam fioła na punkcie akcesoriów kuchennych

pojedyncze bambusy

znaczy te maty ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#491 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 20:56

znaczy te maty ??

chwasty, znaczy kwiatki :P za matami polecam udac sie do pepco :P też maja w smiesznych cenach :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#492 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 06:32

nie(d)oceniona, to widzę babcia zrobiła szał ciał :D

a powiedz mi jaki jest koszt takiej sokowirówki? bo wczoraj doszłam do wniosku, że przydałoby mi się takie cudo :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#493 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 08:36

Madź,bardzo ładne i kolorowe te miseczki.Extra sie prezentują.Udany zakup moim zdaniem.

#494 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 16:29

amoramor, stówę z kawałkiem dała, ale były też mniejsze w okolicach 50 - 60 zł. Myślę, że gdybyś popolowała na okazję to i za 30 małą zgrabną można znaleźć :mrgreen:

#495 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 10:48

super :) :) :)

ja bym chciała cos takiego. szukam usilnie w sklepach...

Załączone miniatury

• a.jpg

:)

#496 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 15:38

Kiedyś w warszawie w arkadii był sklep który nazywał się chyba this&that ale go zlikwidowali albo gdzieś przenieśli a były tam właśnie rzeczy tego typu. sama zakupiłam tam szklanki podobne do tych z kolekcji Mucca tylko czarno- białe
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#497 Agnieszka112

Agnieszka112
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 08:43

Moje przyszłe mieszkanko: /link usuniety/ :-D
Nie mogę się doczekać aż będę mogła tam zamieszkać, dlatego już teraz przymiarki robię i jakieś duperele kupuję. Ostatnio kupiłam takie ładne czerwone i czarne poduszki w Home&You. Chciałabym tochę w styl japoński w salonie pójść... Kolorystyka to jedno. A co z resztą? Jakieś meble, dodatki byście poleciły? Może cos jeszcze?

#498 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 10:19

Agnieszka112, na forum nie linkujemy. Zamieszczam obrazek mieszkania:

Załączone miniatury

• mieszkanie.JPG

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#499 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 sierpnia 2011 - 18:12

Agnieszka112 gratuluję zakupu, też sama się właśnie przeprowadziłam na swoje i wiem co to znaczy się urządzać i kupować różne pierdółki do wyposażenia :-) sama przyjemność :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#500 jolina

jolina
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 16 września 2011 - 15:22

ja uwielbiam kupowac rozne rzeczy do mojego mieszkanka :)
od jakiegos czasu jestem fanka - zwariowalam na punkcie ich gadzetow. i przyznam, niedawno kupilam sliczne wieszaki (takie na kurtke czy torbe) wszystkim poprawiaja humor!! :)

[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2011-09-16, 16:39 ]
link zamieniono na zdjęcia

Załączone miniatury

• 0_wieszaki_the_zoo__1.jpg
  • 0_wieszaki_the_zoo__5.jpg
  • 0_wieszaki_the_zoo__3_02_0.jpg