Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja Laserowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
109 odpowiedzi w tym temacie

#61 Antracea

Antracea
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 września 2011 - 14:39

A czy któraś z Was może używała domowego depilatora laserowego firmy Remington?

#62 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 28 września 2011 - 15:29

nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest <co></span> jak to działa i ile kosztuje? i jaki efekt daje?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#63 Antracea

Antracea
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 września 2011 - 15:34

kosztuje około 1000 zł w Internecie, ale niestety nie wiem jak działa, właśnie się zastanawiam czy sobie nie kupić...

#64 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 28 września 2011 - 20:37

jeśli działa tak samo jak IPL+RF to chyba dużo te 1000zł skoro po całkowitym usunięciu włosków trzeba zabieg powtórzyć jednorazowo po ok. roku <co></span> no chyba że będziesz za odpłatą wypożyczać ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#65 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 13:11

ja się poddałam fotodepilacji (nie wiem czy mogę podać nazwę salonu :-P ) płacę 99 zł za jeden zabieg. Poddałam się fotodepilacji dlatego, że nie wiedziałam już co robić.... jak byłam mała (ok13-14 lat) zaczęłam wyrywać sobie włoski na brzuchu pęsetą bo były dośc duże- tzn taki ciemny meszek ale wtedy dla mnie były duże :-P póżniej bawiłam się maszynką no i sobie narobiłam.... włoski wyrastały czarne i grube latem to była masakra no więc postanowiłam, że sprobuję no i chyba zaczęło działać chociaż efekt zobaczyłam dopiero po 6 zabiegu teraz jestem po 7, troche kasy poszło ale jeżeli będzie skuteczne to na pewno nie będę żałować. Po 6 zabiegu wyrosło mi o połowę włosków mniej i nie tak mocnych :mrgreen: więc mam nadzieję, że do lata będę mieć piękny brzusio :-D

Teraz zastanawiam się nad bikini.... tylko trochę się krępuję odsłonić przed kimś włoski w tym miejsu.. :oops:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#66 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 17:57

eraz zastanawiam się nad bikin

ale takie glebokie bikini :?:
robilas badania hormonalne , bo czasem przez hormony wloski rosna nie tam gdzie trzeba.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#67 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 21:27

eraz zastanawiam się nad bikin

ale takie glebokie bikini :?:
robilas badania hormonalne , bo czasem przez hormony wloski rosna nie tam gdzie trzeba.

jak byłam mała to podobno miałam takie badania i podobno wszystko było dobrze tylko wiadomo jak poszła maszynka w ruch to wzmocniła te włoski

tak chciałabym głębokie bikini ale problem w tym, że to dla mnie krępujące :oops:

#68 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 21:33

jak byłam mała to podobno miałam takie badania i podobno wszystko było dobrze tylko wiadomo jak poszła maszynka w ruch to wzmocniła te włoski

to znaczy mała jak mialas te 13 lat ??? bo warto by moze bylo zrobic po okresie dojrzewania , bo wtedy sie mogły hormony rozregulować :-)

ak chciałabym głębokie bikini

tylko trzeba sie dowiedziec czy gabinet robi, bo np. woskiem w niektórych gabinetach nie robia.

e to dla mnie krępujące

ale jaki potem luksus :) walka z lydkami, idami czy pachami tak mnie nie drazni jak bikini :-/

#69 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 08:32

tak chciałabym głębokie bikini ale problem w tym, że to dla mnie krępujące :oops:

ja się zdecydowałam właśnie na bikini i peirwsza wizyta była krępująca ale potem już ok ;-) gdyby facet to robił to bym pewnie nie poszła ;-)

walka z lydkami, idami czy pachami tak mnie nie drazni jak bikini

mam to samo :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#70 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 10:43

walka z lydkami, idami czy pachami tak mnie nie drazni jak bikini

mam to samo :roll:

Dokładnie. W strefie bikini po goleniu po dwóch dniach mam czerwone kropki co jest naprawdę uciążliwe zwłaszcza latem. Tam gdzie chodzę na depilację można ją wykonać na dwa sposoby- na opaloną i nie opaloną skórę. Jeżeli decydujemy się na nie opaloną skórę musimy włoski trochę zapuścić a jeżeli na opaloną skórę przed depilacją musimy te włoski ogolić. Ale słyszałam, że depilacja na nie opaloną skórę jest trochę mocniejsza a przy moich mocnych włoskach wolałabym się na nią zdecydować może bym zdążyła przed latem :-P tylko nie wiem czy się przemogę :-P

#71 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 12:19

tylko nie wiem czy się przemogę

na prawdę nie jest tak źle ;-) a do tego warto więc przemyśl sprawę ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#72 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 17:17

truskaweczka a taka jedna wizyta za bikini jest w tej samej cenie co to co juz robisz ??? moze idz raz , jak sie bedziesz bardzo krepowac to sobie odpuscisz i tyle .

#73 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 20:43

truskaweczka a taka jedna wizyta za bikini jest w tej samej cenie co to co juz robisz ??? moze idz raz , jak sie bedziesz bardzo krepowac to sobie odpuscisz i tyle .

tak dlatego pójdę jak się uporam z tym dopiero bo to będzie też pewnie dużo wizyt zobacze czy te włoski mi w końcu znikną na stałe

#74 marcza

marcza
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 22:45

Drogie moje, mam sprawę. Na warszawskim Ursynowie jest salon pięknosci, który uruchomił coś w rodzaju zakupów grupowych. Chodzi o założenie grupy i zebranie co najmniej 10 osób - wtedy wszyscy maja wybrany zabieg (np. depilacji czy zamykania naczynek) za 8 zł, a najbardziej liczne grupy jeszcze taniej. Nie umieszczam linka, ale uważam, że jeśli macie ochotę to forum jest dobrym miejscem, żeby taka grupę zebrać. Kod mojej grupy to: /treść reklamowa usunięta/
W razie pytan piszcie na priv

#75 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 stycznia 2012 - 14:56

Właśnie od jakiegoś czasu myślę o depilacji bikini (głębokie)
bo to golenie grrrrr :-x

reszta czyli nogi i paszki to pikuś ;)

#76 marcza

marcza
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 22 stycznia 2012 - 16:04

Ja się napaliłam <hura></span> Niewielkim wysilkiem można sporo oszczędzić. No a;le potrzebna jest grupa

#77 apc-Cosmetics

apc-Cosmetics
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 16:50

Niektórzy mają skłonność do wrastania włosów, tworzenia stanów zapalnych- grudek i krostek a w konsekwencji do powstawania przebarwień a nawet blizenek. U tych osób depilacja laserowa nie tylko usuwa włosy, ale również leczy skórę.
Tylko zlikwidowanie przyczyny - a więc nieprawidłowo rosnących włosów jest sposobem na poprawę stanu skóry.

#78 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 26 stycznia 2012 - 13:17

wybieram się w przyszłym tygodniu za pierwszy zabieg depilacji laserowej bikini, ponieważ mam już dość podrażnień po goleniu. Jeden zabieg jest w cenie 360zł, ale mam zniżkę studencką 20% ;-) Należy wykonać 3 zabiegi.

#79 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 26 stycznia 2012 - 13:19

Należy wykonać 3 zabiegi.

mnie też mówiono że wystarczy tylko 2-3 zabiegi bo mam mało włosków...a zrobiłam 6 :-/
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#80 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 26 stycznia 2012 - 13:43

mnie też mówiono że wystarczy tylko 2-3 zabiegi bo mam mało włosków...a zrobiłam 6 :-/

ja mam bardzo bardzo mało, taki mam typ urody, więc mam nadzieję, że liczba zabiegów do 6 nie urośnie. A ile Ty płaciłaś za jeden? Bo nie orientowałam się wczesniej w temacie i nie wiem, czy nie rozejrzeć się za czymś tańszym.