Depilacja Laserowa
Napisano 28 września 2011 - 14:39
Napisano 28 września 2011 - 15:34
Napisano 28 grudnia 2011 - 13:11
Teraz zastanawiam się nad bikini.... tylko trochę się krępuję odsłonić przed kimś włoski w tym miejsu..
Napisano 28 grudnia 2011 - 17:57
ale takie glebokie bikinieraz zastanawiam się nad bikin
robilas badania hormonalne , bo czasem przez hormony wloski rosna nie tam gdzie trzeba.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 grudnia 2011 - 21:27
ale takie glebokie bikinieraz zastanawiam się nad bikin
![]()
robilas badania hormonalne , bo czasem przez hormony wloski rosna nie tam gdzie trzeba.
jak byłam mała to podobno miałam takie badania i podobno wszystko było dobrze tylko wiadomo jak poszła maszynka w ruch to wzmocniła te włoski
tak chciałabym głębokie bikini ale problem w tym, że to dla mnie krępujące
Napisano 28 grudnia 2011 - 21:33
to znaczy mała jak mialas te 13 latjak byłam mała to podobno miałam takie badania i podobno wszystko było dobrze tylko wiadomo jak poszła maszynka w ruch to wzmocniła te włoski
tylko trzeba sie dowiedziec czy gabinet robi, bo np. woskiem w niektórych gabinetach nie robia.ak chciałabym głębokie bikini
ale jaki potem luksuse to dla mnie krępujące
Napisano 29 grudnia 2011 - 08:32
ja się zdecydowałam właśnie na bikini i peirwsza wizyta była krępująca ale potem już oktak chciałabym głębokie bikini ale problem w tym, że to dla mnie krępujące
mam to samowalka z lydkami, idami czy pachami tak mnie nie drazni jak bikini
Napisano 29 grudnia 2011 - 10:43
mam to samowalka z lydkami, idami czy pachami tak mnie nie drazni jak bikini
Dokładnie. W strefie bikini po goleniu po dwóch dniach mam czerwone kropki co jest naprawdę uciążliwe zwłaszcza latem. Tam gdzie chodzę na depilację można ją wykonać na dwa sposoby- na opaloną i nie opaloną skórę. Jeżeli decydujemy się na nie opaloną skórę musimy włoski trochę zapuścić a jeżeli na opaloną skórę przed depilacją musimy te włoski ogolić. Ale słyszałam, że depilacja na nie opaloną skórę jest trochę mocniejsza a przy moich mocnych włoskach wolałabym się na nią zdecydować może bym zdążyła przed latem
Napisano 29 grudnia 2011 - 17:17
Napisano 29 grudnia 2011 - 20:43
truskaweczka a taka jedna wizyta za bikini jest w tej samej cenie co to co juz robisz
moze idz raz , jak sie bedziesz bardzo krepowac to sobie odpuscisz i tyle .
tak dlatego pójdę jak się uporam z tym dopiero bo to będzie też pewnie dużo wizyt zobacze czy te włoski mi w końcu znikną na stałe
Napisano 21 stycznia 2012 - 22:45
W razie pytan piszcie na priv
Napisano 22 stycznia 2012 - 14:56
bo to golenie grrrrr
reszta czyli nogi i paszki to pikuś
Napisano 22 stycznia 2012 - 16:04
Napisano 25 stycznia 2012 - 16:50
Tylko zlikwidowanie przyczyny - a więc nieprawidłowo rosnących włosów jest sposobem na poprawę stanu skóry.
Napisano 26 stycznia 2012 - 13:17
Napisano 26 stycznia 2012 - 13:43
ja mam bardzo bardzo mało, taki mam typ urody, więc mam nadzieję, że liczba zabiegów do 6 nie urośnie. A ile Ty płaciłaś za jeden? Bo nie orientowałam się wczesniej w temacie i nie wiem, czy nie rozejrzeć się za czymś tańszym.mnie też mówiono że wystarczy tylko 2-3 zabiegi bo mam mało włosków...a zrobiłam 6