Depilacja Laserowa
Napisano 24 kwietnia 2011 - 14:23
Napisano 26 kwietnia 2011 - 10:45
Zabieg fotodepilacji na jedną partię ciała kosztuje 100zł. Wole tą kwestię pozostawić ekspertom w salonie.
Napisano 29 kwietnia 2011 - 21:50
Urządzenie do domowej foto-depilacji? Pierwsze słyszę. Chyba bym się obawiała że to nie będzie skuteczne i że wyrzucę pieniądze.
Zabieg fotodepilacji na jedną partię ciała kosztuje 100zł. Wole tą kwestię pozostawić ekspertom w salonie.
kupujesz urządzenie podobne do salonowych i używasz w domu, tym się różni, ale kto jak woli, salony dla bardziej leniwych
Napisano 07 września 2011 - 19:27
jak dokładnie wygląda ten zabieg?fotodepilacji
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 08 września 2011 - 08:48
ja akurat chodzę na bikinijak dokładnie wygląda ten zabieg?
Napisano 12 września 2011 - 18:53
Napisano 13 września 2011 - 15:22
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 września 2011 - 15:26
To ile trwa taki zabieg depilacji okolic bikini?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 13 września 2011 - 16:21
tego jest chyba 4 czy 5 zabiegów , ale masz to z glowy na lata.o ile trwa taki zabieg depilacji okolic bikini?
kazda cebulka musi zginac.Każdy włosek z osobna trzeba tym laserem potraktować?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 września 2011 - 18:10
Napisano 14 września 2011 - 08:00
takmonik_kaa robisz takie calkowite zero wlosków
każdy, ale nie każdy z osobnaKażdy włosek z osobna trzeba tym laserem potraktować?
kosmetyczka mi powiedziała że 4 to takie minimum, że zależy to od właściwości włosa, jego koloru...tego jest chyba 4 czy 5 zabiegów , ale masz to z glowy na lata
mnie kazano na 3 dni przed zabiegiem ogolić się maszynką żeby odrastające włoski uchwycić w fazie ich wzrostu, myślę że wszędzie jest tak samoczy włoski muszą być widoczne
z grubsza opisałam to w którymś poście, ale pisarka ze mnie marna więc może po prostu w necie poszukajczy ktoś może tak krok po kroku opowiedzieć jak to wygląda?
Napisano 14 września 2011 - 08:15
-nie wolno się opalac na kilka tygodni przed i po zabiegu, ani podczas wykonywania serii wiec najlepiej zaczac na jesieni i zrezygnowac z solarium
-depilacje depilatorem, woskiem i peseta równiez nalezy odstawic na 4 tygodnie przed zabiegioem
-krem do depilacji mozna zastoswac na tydzien przed
-w kazdym dobrym salonie depilacje powinna byc przeprowadzona całkowicie darmowa próba oraz zanim ona zostanie wykonana to jeszcze kosmetolog powinna przeprowadzic dokladny wywiad na temat zdrowia z osoba chetną na zabieh
-co do powiklań po zabiegu to jak ktoś jest zdrowy i nie bedzie kłamał przy wywiadzie nie ma o co sie martwić, bo laser chortób nie wywołuje!!!! Nie może doprowadzić też do bezplodności! bez przesady wiązka lasera nie wnika az tak głeboko w skorę żeby móc uszkodzić narządy!
Ja sama depilowałam sobie okolice bikini i chociaz w ciąży nie jest ani jeszcze nie byłam to jak pytałam swojego ginekologa to nie ma zadnego wpływu. Polecam gabinet ... ja tam robilam zabiegi i wiem że tam jest bezpiecznie i profesjonalnie.
Napisano 14 września 2011 - 14:10
[ Dodano: 2011-09-21, 11:14 ]
Lucinne dziękuje :] Jestem mega zadowolona !! W poniedziałek byłam na tej depilacji bikini ... :] Najpierw Pani, która tam pracuje wypytała mnie o wszystkie ewentualnie przciwwskazania do zabiegu ... podpisalam zgode na wykonanie go ... :] Sam zabieg hmm.. do bezbolesnych nie należał ... ale ból był do wytrzymania :] Zapisałam sie na kolejny zabieg :] Pani która tam pracuje bardzo miła, dzieki czemu nie czułam sie skrępowana :] Polecam :] Jest to salon w centrum Łodzi :] V..I..V..i...E...A...N :]
Napisano 27 września 2011 - 19:07
Jeśli chodzi o USG to do końca do tej pory nie wiadomo czy nie jest szkodliwe... nie ma takich badan.