Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja Laserowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
109 odpowiedzi w tym temacie

#101 blumarine

blumarine
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 13 marca 2013 - 09:41

A co sądzicie o depilatorze laserowym do użytku domowego? Gdzieś natknęłam się na reklamę i przyznam że mnie to zaciekawiło. Nie pamiętam już ile to kosztowało, ale z tego co sobie wyliczałam kiedyś to wyszło znacznie taniej niż cała seria w salonie.

#102 kobietka1234

kobietka1234
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 28 marca 2013 - 19:18

bardzo chcialabyum miec depilacje laserowa jednakze strasznie sie boje ! podobno to taki bol, to prawda dziewczyny?

#103 Repn

Repn
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 listopada 2014 - 19:28

@blumarine

Ja chodzę do gabinetu depilacji laserowej w Łodzi, i wątpię w depilatory laserowe użytku domowego, ponieważ złe użytkowanie potrafi wywołać poparzenie skóry czy alergie. Do tego mam pewność, że jestem pod opieką specjalisty, a osobiście mogę sobie krzywdę zrobić. 

Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 10 listopada 2014 - 20:09

#104 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 09 września 2015 - 08:36

A czy znacie może jakiś dobry gabinet w Gdańsku? 

#105 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 10 września 2015 - 09:56

Jest ich wiele ale obecnie najnowoczesniejszy laser jest w Clinica Dermatologica. Znajduje się w centrum medycznym LIfemedica na piętrze na Marii Curie Skłodowskiej.Obecnie mają tam laser Palomar Vectus, który bije na główę inne ( jest to najlepszy laser w Polsce, jak do tej pory jest jedynie w tych wiekszych miastach, z tego co wiem to w Gdańsku jedynie w tym miejscu).

Jestem obecnie po serii zabiegów. Konkretnie na pachy i jestem bardzo zadowolona. Laser skanuje Ci miejsce a potem nadaje wiązkę dokładnie tam gdzie są włosy .Tak więc nie jest to bolesne oraz daje dobre efekty. Pamiętam,ze bardzo bałam się bólu ale nie było tak źle . Na pewno nie tak jak niektórzy piszą na forach. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#106 aniouek

aniouek
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 23 października 2015 - 11:22

mojej koleżance strasznie poparzyli skórę podczas depilacji laserowej i teraz się boję iść

#107 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 11 grudnia 2015 - 00:34

mojej koleżance strasznie poparzyli skórę podczas depilacji laserowej i teraz się boję iść

Może robiła sobie w jakimś nieodpowiednim miejscu, wiadomo że najlepiej iść tam gdzie jest sprawdzone... A na jak długo taki zabieg starcza (chodzi mi o te kilka serii), po jakim czasie włoski odrastają z powrotem?

#108 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 11 grudnia 2015 - 07:16

Ja chodziłam tylko nazwy zapomniałam, mieli gabinet w Oliwie na Polankach ale przenieśli sie teraz na Przymorze nowy gabinet...jak znajdę nazwę to napisze ;)

#109 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 23 czerwca 2019 - 09:59

Ja się zdecydowałam na zabieg i było to najlepsze co mogłam zrobić

Romantycznie

#110 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 12 maja 2021 - 07:44

Ja mam depilator tego typu, tylko z Brauna. Używam już prawie 3 miesiące i na nogach odrasta mi z 10-15% włosków. A jeśli chodzi o bikini to dalej walczę. Na pewno jest o wiele lepiej niż było, odrasta z 30-40%, włoski o wiele słabsze i delikatniejsze. Ale jeszcze to nie są pełne efekty. Najgorzej pachy. Tutaj prawie zero efektów. Więc zależy też czasem od partii ciała. Ale generalnie baaardzo polecam, jeśli ma się problem z wrastającymi włoskami 

Przed kupnem polecam zajrzeć sobie jednak tutaj https://coupondojo.pl/ I poszukać dla siebie promocji w sklepach z agd. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.