Depilacja Laserowa
Napisano 13 marca 2013 - 09:41
Napisano 28 marca 2013 - 19:18
Napisano 10 listopada 2014 - 19:28
Ja chodzę do gabinetu depilacji laserowej w Łodzi, i wątpię w depilatory laserowe użytku domowego, ponieważ złe użytkowanie potrafi wywołać poparzenie skóry czy alergie. Do tego mam pewność, że jestem pod opieką specjalisty, a osobiście mogę sobie krzywdę zrobić.
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 10 listopada 2014 - 20:09
Napisano 09 września 2015 - 08:36
A czy znacie może jakiś dobry gabinet w Gdańsku?
Napisano 10 września 2015 - 09:56
Jest ich wiele ale obecnie najnowoczesniejszy laser jest w Clinica Dermatologica. Znajduje się w centrum medycznym LIfemedica na piętrze na Marii Curie Skłodowskiej.Obecnie mają tam laser Palomar Vectus, który bije na główę inne ( jest to najlepszy laser w Polsce, jak do tej pory jest jedynie w tych wiekszych miastach, z tego co wiem to w Gdańsku jedynie w tym miejscu).
Jestem obecnie po serii zabiegów. Konkretnie na pachy i jestem bardzo zadowolona. Laser skanuje Ci miejsce a potem nadaje wiązkę dokładnie tam gdzie są włosy .Tak więc nie jest to bolesne oraz daje dobre efekty. Pamiętam,ze bardzo bałam się bólu ale nie było tak źle . Na pewno nie tak jak niektórzy piszą na forach.
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 23 października 2015 - 11:22
mojej koleżance strasznie poparzyli skórę podczas depilacji laserowej i teraz się boję iść
Napisano 11 grudnia 2015 - 00:34
mojej koleżance strasznie poparzyli skórę podczas depilacji laserowej i teraz się boję iść
Może robiła sobie w jakimś nieodpowiednim miejscu, wiadomo że najlepiej iść tam gdzie jest sprawdzone... A na jak długo taki zabieg starcza (chodzi mi o te kilka serii), po jakim czasie włoski odrastają z powrotem?
Napisano 11 grudnia 2015 - 07:16
Ja chodziłam tylko nazwy zapomniałam, mieli gabinet w Oliwie na Polankach ale przenieśli sie teraz na Przymorze nowy gabinet...jak znajdę nazwę to napisze ![]()
Napisano 23 czerwca 2019 - 09:59
Ja się zdecydowałam na zabieg i było to najlepsze co mogłam zrobić
Romantycznie
Napisano 12 maja 2021 - 07:44
Ja mam depilator tego typu, tylko z Brauna. Używam już prawie 3 miesiące i na nogach odrasta mi z 10-15% włosków. A jeśli chodzi o bikini to dalej walczę. Na pewno jest o wiele lepiej niż było, odrasta z 30-40%, włoski o wiele słabsze i delikatniejsze. Ale jeszcze to nie są pełne efekty. Najgorzej pachy. Tutaj prawie zero efektów. Więc zależy też czasem od partii ciała. Ale generalnie baaardzo polecam, jeśli ma się problem z wrastającymi włoskami
Przed kupnem polecam zajrzeć sobie jednak tutaj https://coupondojo.pl/ I poszukać dla siebie promocji w sklepach z agd.
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.