to fakt ale tylko jeśli mu pasuję taka łysinkaNiektórzy nawet sexowanie wyglądają
![]()
mnie osobiście drażniło by trochę to jak by mój facet łysiał w młodym wieku.
Napisano 12 maja 2010 - 11:05
to fakt ale tylko jeśli mu pasuję taka łysinkaNiektórzy nawet sexowanie wyglądają
![]()
Napisano 12 maja 2010 - 11:13
O matyldo,przecież specjalnie by nie łysiał.Różne są przyczyny utraty włosów.Po za tym jakbyś naprawdę kochała faceta ,to nie przeszkadzałoby ci to,że łysieje nieco wcześniej.Pamiętaj,uroda przemija.Ja tam bym kochała mojego miśka nawet jakby tracił włosy(może nawet jeszcze bardziej) i całowałabym go po główce.mnie osobiście drażniło by trochę to jak by mój facet łysiał w młodym wieku
Napisano 12 maja 2010 - 11:19
Napisano 12 maja 2010 - 12:28
Napisano 12 maja 2010 - 12:46
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 maja 2010 - 23:10
Napisano 08 sierpnia 2011 - 11:19
Napisano 08 sierpnia 2011 - 11:33
Mój facet miał z tym kiedyś wielki problem, jednak wszystko by było dobrze gdyby nie fakt, że miał z tego powodu strasznego doła
Napisano 09 sierpnia 2011 - 11:53
Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:11
Wystarczy mi, że P. siwieje już.Mnie łatwiej byłoby chyba przyzwyczaić się do od początku, stopniowo łysiejącego faceta, niż do faktu, że mój, mający do tej pory bujną czuprynę facet nagle zaczyna gubić włosy.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:18
M. też, ale taki już urok brunetów, że u nich jest to bardziej widoczne i chyba zaczyna się wcześniej, ale na to na razie nie zwracam jakiejś większej uwagi.Wystarczy mi, że P. siwieje już.
Napisano 11 sierpnia 2011 - 13:09
A moim zdaniem to nie jest regułą,że pierwsi łysieja bruneci i ze bardziej widać u nich ubytek włosów.ale taki już urok brunetów, że u nich jest to bardziej widoczne i chyba zaczyna się wcześniej, ale na to na razie nie zwracam jakiejś większej uwagi.
Napisano 11 sierpnia 2011 - 13:18
ale karate chodziło chyba o siwienieA moim zdaniem to nie jest regułą,że pierwsi łysieja bruneci
też znam takie przypadkimam w rodzinie i w śród znajomych blondynów wiek około trzydziestki a juz mają łyse placki na głowie lub zakola.
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 11 sierpnia 2011 - 13:24
o rzeczywiścieale karate chodziło chyba o siwienie
Napisano 29 stycznia 2012 - 00:53
Napisano 18 lutego 2016 - 08:00
Mi nie przeszkadza ale mój mąż ciągle na to narzeka.... Podbijam temat bo może znacie dziewczyny jakieś skuteczne terapie łysienia u mężczyzn? Chciałabym go wreszcie wysłać do dermatologa bo fortunę wydaje na te wszystkie wcierki, kosmetyki itp..... Wierzy,że mu to pomoże .
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 18 lutego 2016 - 19:04
To waszym zdaniem duży mankament?
Napisano 19 lutego 2016 - 08:28
Ale gdzie konkretnie łysieje? Na czubku? Robia mu się zakola czy są plamy na głowie? Myślę,ze na poczaku powinien sobie zrobić badania ogólne Krew, mocz. Moze sobie przebadać żelazo albo hormony tarczycy. Potem jeśl nic mu nie wykaże skieruj go do dermatologa albo najlepiej trichologa. Skąd jesteście?
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 22 lutego 2016 - 11:21
Gdynia ale w razie czego to mogę dojechać również i do Gdańska albo do Sopotul Nie ma problemu. Mąż zawsze miał spore zakola ale od jakiegoś czasu zaczał łysieć równiez i na czubku głowy. Nawet sobie nie wyobrażasz jaki to jest dla niego problem. Dosłownie codziennie staje przed lustrem oraz ogląda się w nim. Porównuje sobie zdjęcia w sieci. Te sprzed roku i te aktualne żeby zobaczyć ile mu włosów wyleciało. Może to i trochę śmieszne ale u niego powoli widzę coraz powazniejsze przerażenie
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 23 lutego 2016 - 11:43
Widzę,że moje rejony. Na Skłodowskiej jest Clinica Cosmetologica.Jest to centrum medyczne doktora Michajłowskiego. Specjalizują się tam w takich problemach ( łysienie i te sprawy). Ja jakiś czas temu zauwazyłam u siebie wypadanie wlosow i zrobilam tam trichogram i biopsje skory glowy Na szczescie okazalo sie ze cebulki były żywe tak wiec terapia po której jestem ( konkretnie dermapenem) daje dobre efekty. Jestem w miesiac po terapii oraz wlosy zaczynaja powoli odrastac. Wiem jednak ze u mezczyzn terapia moze byc inna bo z tego co mowil mi lekarz przyczyny wypadania wlosow sa inne u kazdej strony. Musielibysce sie sami dopytac.
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Co pomaga Wam wyciszyć łuszczycę skóry głowy w naturalny sposób? |
|
|
|
Co Wam pomaga na łuszczyce skóry głowy |
|
|
|
Ile miesięcznie idzie Wam na jedzenie? |
|