Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przeszkadza wam łysienie u facetów?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#1 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 14:50

To waszym zdaniem duży mankament?

#2 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 15:48

To zależy. Mój na łyso wyglądałby okropnie, a wielu facetom łysinka pasuje. Co oczywiście nie oznacza, że bym go rzuciła z tego powodu, bez przesady :-D po prostu wiem, że wyglądałby niekorzystnie. Mam dwóch kolegów, którzy łysieją od czoła i szczerze mówiąc nadal są bardzo atrakcyjni ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 16:28

też mam łysego kolegę i pasuje mu to :) dodaje uroku, i nie wyobrażam go sobie we włosach.
hmm a samo łysienie, to chyba nie wina faceta, niestety geny, stres itp więc na pewno nie zaważyło by to na moim związku

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#4 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 16:59

Mojego K łysienie na szczescie nie dotyczy. Ma piekne i geste wlosy :-D natomiast moj kuzyn ma 28 lat i juz zaczynaja robic mu sie zakola. Mysle jednak, ze lysienie by na naszym zwiazku w zaden sposob nie zawazylo. Jak sie kocha druga osoba to sie na takie rzeczy nie patrzy jak to czy jest lysy czy nie.W pewnym wieku faceci zaczynaja lysiec. Nie mowie ze wszyscy ale wiekszosc i tak jak napisala anka1705

łysienie, to chyba nie wina faceta, niestety geny, stres itp

201407101662.png

#5 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 17:16

Jak ma 28 lat i dopiero mu się zakola zaczynają robić to włosami zdążył się nacieszyć. Gorzej jak ktoś ma już zakola jako nastolatek

#6 arfa

arfa
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 10:09

Co prawda to postarza facetów, ale nie uważam, żeby to przeszkadzało... No taką już maja naturę, że łysieją... Zwracam na to uwagę, ale nie określam tego jako wada lub atut... po prostu albo ma włosy albo nie :D i tyle... Mój szef łysieje i może nie wygląda to najlepiej, ale ma już swoje lata więc to normalne. Ostatnio przyniósł mi zdjęcia kiedy był młodszy... jeszcze w pełnym owłosieniu... Wyglądał wtedy lepiej, ale to, że zobaczyłam te zdjęcia wpłynęło na to, że jest on teraz w moich oczach atrakcyjniejszy :)
girls just wanna have fun! :)

#7 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 10:59

Łysienie to naturalny proces u faceta i mimo, że mój Ł. jeszcze nie łysieje nie uważam, by miałoby to w czymś przeszkadzać.... Ja też nie będę zawsze piękna i jędrna, więc nie mam prawa wymagac, by mój facet cały czas był taki jak teraz :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 11:42

Mój mąż też ma zakola i wygląda z wiekiem coraz lepiej ;-) ale to tylko moje prywatne zdanie ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 14:16

Ja mam nadzieję, że moje wcięcia w linii włosów to nie są zakola od łysienia, ale po prostu tzw. męska linia włosów i nie dojdzie do mnie to etapu wianka jak u Rokity

#10 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 15:58

w sumie to nie,rany przeciez to nie jest zależne od nikogo <bezradny></span>
ale jesli facet odpowiednio tuszuje to i owo,a jest to możliwe np.dobierając odpowiednią długośc włosów to w czym problem? ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#11 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 19:03

Mi nie przeszkadzałoby łysienie u mojego miska.Nie chciałabym,aby w jakikolwiek sposób to tuszował,bo to jeszcze gorzej.Żadnego zaczesywania lub tupecików bym nie zniosła. ;-)

#12 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 19:04

W Internecie często czytam, że kobiety wręcz nienawidzą zakoli albo łysienia u facetów. A tutaj widzę, że nie jest tak źle

#13 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 19:23

ale jesli facet odpowiednio tuszuje to i owo

ale po co tuszować ;-) żeby wyglądać jak majdan :lol: znam kilku osobników którzy na prawdę bardzo dobrze wyglądają, pomimo ubytków na głowie :P z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić, jak ze zmarszczkami, ze starzeniem się, tak i z łysinką ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#14 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 19:27

Zawsze można ogolić głowę całkiem na łyso, jakimś Gillettem i wtedy łysienie się nie będzie rzucać w oczy

#15 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 21:28

Ja też uważam, że niektórym facetom do twarzy z łysą głowa ;) Mój wujek jest łysy, nosi do tego słoneczne czarne okulary, skóra i komóra i wygląda super :D
Jakby mojemu Miśkowi sie to zdarzyło, to trudno. To tak jakby u mnie pojawił sie rozstępy. Trzeba to zaakceptować i już :) i kochać się jakim się jest :)
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#16 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 marca 2010 - 12:23

Tylko jeśli chłopak zaczyna np. łysieć w wieku 18 lat to może mieć z tego powodu kompleksy, które odbiją się na całym jego życiu

#17 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 marca 2010 - 12:40

Tylko jeśli chłopak zaczyna np. łysieć w wieku 18 lat to może mieć z tego powodu kompleksy, które odbiją się na całym jego życiu

bez przesady... :roll:

zacznie łysieć to zgoli głowę całkiem albo na bardzo krótko.
ja w ogóle nie zwracam na to uwagi.. ;-) poza tym nie spotkałam chyba żadnego młodego chłopaka który łysieje.. albo jak mówię nie zwróciłam na to uwagi.
jak się kogoś kocha to raczej nie ma to znaczenia :mrgreen:

#18 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 marca 2010 - 12:48

A ja widzę, że mnóstwo młodych chłopaków ma zakola, a jak jeszcze idą ze swoim ojcem, który jest łysy to łatwo można przewidzieć ich przyszłość. U mnie pojawienie się zakoli było jednym z powodów niskiej samooceny i kiedyś nawet dołowania się i obsesji na tym punkcie, a na wszelkie uwagi o zakolach jestem wręcz nadwrażliwy

#19 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 01 marca 2010 - 13:00

moje wcięcia w linii włosów to nie są zakola od łysienia, ale po prostu tzw. męska linia włosów

U mnie pojawienie się zakoli było jednym z powodów niskiej samooceny i kiedyś nawet dołowania się i obsesji na tym punkcie, a na wszelkie uwagi o zakolach jestem wręcz nadwrażliwy

:?: :?: <bezradny></span>

to trzymaj się tej pierwszej wersji :) i zauważ, że póki co, każda z nas powiedziała ze jej łysienie nie przeszkadza :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#20 Aiszaxy

Aiszaxy
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 01 marca 2010 - 13:19

Dla mnie nie przeszkadza ,mojemu mężusiowi pojawia się kółeczko rzadszych włosów na głowie ;-) hi hi i tak go kocham :oops:
Chwytaj dzień, ciesz się chwilą.