Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak długo byłyście same??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ile czasu byłyście same międzyz związkami?? (82 użytkowników oddało głos)

Ile czasu byłyście same międzyz związkami??

1. 1 tygodnia do 2 miesięcy (23 głosów [27.06%])

Procent z głosów: 27.06%

2. od 3 miesięcy do 6 miesięcy (14 głosów [16.47%])

Procent z głosów: 16.47%

3. około roku (13 głosów [15.29%])

Procent z głosów: 15.29%

4. dłużej (35 głosów [41.18%])

Procent z głosów: 41.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 31 października 2008 - 16:39

nie wiem czy jestem w stanie na dzisiejszą chwilę zaufać ponownie jakiemuś facetowi!

a wiesz,że ja tez mam ostatnio ten problem? niby zaczełam sobie układać życie na nowo,na początku zapowiadało się fajnie ale ostatnio mam oraz więkrze wątpliwości czy to oby nie za szybki przeskok z jednego związku na drugi? Boję się zaangażować a to źle wróży temu w co zaczełam się powoli pakować...
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#42 Iloock

Iloock
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 31 października 2008 - 16:51

Maddie napisał/a:
nie wiem czy jestem w stanie na dzisiejszą chwilę zaufać ponownie jakiemuś facetowi!

ja mam to samo... :-|

#43 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:08

Iloock, i ja też, zwłaszcza, że oprócz moich doświadczeń, przez ostatnie 3 miesiące poznałam ten naród od gorszej strony.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#44 Iloock

Iloock
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:21

mmm... cieżkie to nasze życie....
ciekawe czy "oni"tez tak pozniej cierpią

#45 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:23

trzymać sie tematu ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#46 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 31 października 2008 - 19:25

Ja jestem sama już prawie dwa latka, ale nie przejmuje sie tym bo powiem szczerze że ja nie szukam czekam aż miłośc przyjdzie sama, byłam z M... i zerwałam bo nieczułam się w tym związku zbyt spełnona, dlatego teraz oczekuje coś zupełnie innego :-D daje sobie czas, nigdy niewiem kiedy napotka nas ta prawdziwa miłość :-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#47 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 16:27

masz racje nie ma co szukać, bo jak się szuka to się napotyka czasem kretynów...
Mam dopiero 19 lat i nie wiem co oznacza stały związek ... bo nie byłam z chłopakiem nawet 6 miesięcy. .. trochę to przykre ale cóż...
Miedzy moim ostatnim związkiem a teraźniejszym minęło 3 miesiące.

#48 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 20:01

Mam dopiero 19 lat

Miedzy moim ostatnim związkiem a teraźniejszym minęło 3 miesiące

głowa do góry , masz całe zycie przed sobą . nie ważne jak długo , ważne JAK. Jak to sie mówi niewazna ilośc tylko jakość.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#49 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 21:18

też tak uwazam.. teraz probuje stworzyć cos pieknego :)) mam nadzieje ze bedzie trwało...

#50 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 19:31

Ja w zasadzie mam teraz pierwszego chlopaka, tak na powaznie, wczesniej to takie moje zauroczenia bez przyszlosci, jeden koles zrobil ze mnie kretynke, kiedy mialam z 13 lat i sie zrazilam, dopiero z Tomkiem sie zwiazalam, wczesniej twierdzilam ze po co mi facet, nie jestem jakos zwiazana, odpowiadam sama za swoje czyny, nikt mi nic nie zabranial... ale teraz majac porownanie - chce miec te zakazy i byc szczesliwa ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#51 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 20:28

Ja w zasadzie mam teraz pierwszego chlopaka

ja mam tak samo;) wcześniej był jeszcze jeden taki... ale jak teraz na to patrze całkowity niewypał i w sumie to było bardzo szczenięce... Więc przez 15 lat mojego życia a w zasadzie to 16 byłam sama:P:P
Dołączona grafika

#52 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 20:52

Lolka000, dokladnie:P w pasku na dole mam podane, od kiedy mam zajete serducho:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#53 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 21:30

No ja tak samo;) i wiesz wcześniejsze życie temu obecnemu nie dorasta do pięt:D:D:D
Dołączona grafika

#54 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 22:16

Ja w zasadzie mam teraz pierwszego chlopaka, tak na powaznie, wczesniej to takie moje zauroczenia bez przyszlosci

maartekkk, u mnie tak samo. mój obecny chłopak to mój pierwszy poważny :mrgreen: więc chyb trudno mi mówić jak długo byłam sama. chyba ze mogę do tego zaliczyć 5 tyg kiedy byłam bez misia bo wyjechał... najgorsze 5 tyg mojego życia, już nigdy nie chce być sama :!:

#55 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 20:26

Ale poprostu wyjechal, bez rozstawania sie?...
No bo jezeli tak, to w takim razie ja non stop jestem sama i raz na miesiac przez tydzien jestem z Moim Kociakiem...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 19:46

Z moim Kotkiem jestem 3 lata, ale zanim go poznałam byłam w 2 poważnych związkach. a przerwy miedzy nimi nie trwały dłużej jak 1,5 miesiąca... jakoś tak wyszło :)
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#57 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 19:54

Mozna powiedziec, ze pol roku.

Zanim poznalam mojego W, spotykalam sie z takim jednym. Oficjalnie para nie bylismy, ale wygladalo jakbysmy byli ;-) czesto sie spotykalismy, wspolne wieczory, imprezy itp. Trwalo to 5 miesiacy. Ja sie zakochalam, a ja dla niego bylam lekarstwem na bol po nieodwzajemnionej milosci do kolezanki :roll: 3 miesiace po zakonczeniu tego wszystkiego byly okropne.... potem przyszla wiosna i wrocilam do siebie ;-) minal kolejny miesiac i poznalam W.... :-)

#58 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 10:06

Ale poprostu wyjechal, bez rozstawania sie?...
.

chodzi mi o to, że musiał wyjechać na miesiąc za granice i wtedy zostałam sama :-(
nadal byliśmy razem ale było ciężko

#59 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 18:57

Torii1988, no to raczej nie mozesz powiedziec, ze bylas sama, w koncu byl napewno przy Tobie mentalnie:) ja mam tak na codzien, jak przyjedzie Tomcio do mnie to traktuje to jak swieto...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#60 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 08:42

No tak porównując to faktycznie nie miałam źle. Pewnie ciężko tak spotykać się raz w miesiącu :-/ my widujemy się prawie co 2 dzień. kiedyś codziennie ale odkąd oboje pracujemy nie jest to już możliwe :-(