Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[18.01.2010] senny poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 16:41

Wypluskałam się i zrobiłam ze sobą porządek ;)
Czekam na Miśka bo niedługo pewnie się zjawi.
Zjadłam obiadek.
Nic mi się nie chce.
Jutro do szkoły :-/

#22 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 17:05

No to ja juz po szkole ;-) zjadłam obiados i teraz trzeba się złapać za fizykę na jutro... ehhh a jutrooo od 8 do 16 koszmar :-/
mam ochotę na coś słodkiego :-P a nic nie ma w domciu <bezradny></span>
B. dzisiaj nie przyjedzie bo się edukuje :-P a na zdrowie mu ;-)
nie chce mi się tej szkoły... najgorsza jest ta pogoda ! :-|
byle do wiosny :-P
pocieszam się, że za ponad 3 tygodnie ferie :mrgreen:
Dołączona grafika

#23 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 17:06

Właściwie to mój pierwszy dzień pracy jako niania
zakochałam się w tym maleństwie

Poza tym nic ciekawego w moim życiu, miałam dobry humor puki nie myślałam a teraz nachodzą mnie dziwne myśli i jest coraz gorzej :(

Życzę miłego wieczorku :->

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#24 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 17:12

byłam na poczcie i w bibliotece , wysłałam kartke ale nie wiem czy dojdzie bo sie koperta rozklejała , ale najwyzej w czwartek zadzwonie <sadd1></span>
miłam nic nie pozyczac z biblioteki bo mam dwie ksiazki do przeczytania ale znów lezała jakas na wierzchu to wziełam ;-)
Snieg sobie popaduje, strasznie slisko jest :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#25 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 17:17

byle do wiosny :-P

hia hia powtarzam sobie to co dzień patrząc za okno :-D

dzień minął sennie i niec nie robiąco :roll:
powygłupialiśmy się z miśkiem troche i pojechał do domu bo od soboty u mnie siedzial :-P
teraz babski a wieczorkiem filmika sobie obejrzę
czyli relax, take it easy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#26 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 17:30

Ale mam nawet wenę naukowa,

Daj mi trochę bo mi jej dziś brak zupełnie <bezradny></span>
Ogarnęłam dom, w piecu napaliłam czekam tylko żeby zamknąć i chyba się wykąpię i może potem uda mi się zasiąść do książek no nie wiem co za dzień nic mi się nie chce zupełnie nic. Dobrze, że jak pisałam pracę to trochę książkę przejrzałam więc 1/3 materiału mniej więcej rozumiem. No nic teraz popijam herbatkę, leń ze mnie straszny, ale zajrzę do tego dziś jak powiedziałam tak zrobię do północy mnóstwo czasu :mrgreen: :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#27 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 19:27

<witeczka></span>
Wielkopolska górą ferie rządzą :mrgreen: he he
amoramor ja też ostatnio cierpię na bezsennośc :evil:
wczoraj położyłam sie wcześnie a spałam od 3 jakoś :roll:
ale wiem co może byc tego powodem :-/
rano przyszła babka i przyniosła mi mięcho i sałatkę :mrgreen:
poźniej herbata z przyjaciółką, zaraz po niej sąsiadka
przyszła mnie czesac i dopiero teraz do was zlądowałam :-P
dobra wiadomośc na jutro jest taka że ide zobaczyc jak tam moja sukienka
a zła że musze wcześnie wstac <bezradny></span>

miłego wieczoru ;*
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#28 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 20:26

witam... senna jestem jak nie wiem co , zaraz idę spać.
dzisiaj miałam jazdy nawet ok było ale ciężko bo dużo aut jezdziło i warunki na drodze są lipne :/
jutro na 7 praktyki a potem znów 2 godziny jazdy :)

#29 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 20:30

to ja tez sie przyłączam do tych sennych forumek ;-)
cały dzien mi się ziewa i ziewa.
taki nudnawy ten dzień, choć w pracy młyn jak zawsze ostatnio :-|
wpadłam sie przywitać tylko i już się zegnam, papap ;-) :-P

#30 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 20:33

Dziś w radiu słyszałam, że naukowcy stwierdzili, że dziś jest bardzo depresyjny dzień, stąd pewnie ta nasza senność :-)
Ja już wykąpana i wciąż pozbawiona weny a na dodatek strasznie mi zimno, chyba dziś znów nie zajrzę do książek, weźcie pobijacie mnie albo zabijcie potrzebuję silnej mobilizacji no cóż może jutro będzie lepiej bo dziś to jakiś lipny dzień aż zła na siebie jestem :evil:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#31 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 20:38

Witam z wieczora ;)

Humor mi kompletnie padl. Najpierw mialam koło z angielskiego, z tym to pol biedy, bo jakos nazbieralam punkciorow i sie nie przejmowałam. Wpadlam po zajeciach z bratowa na kawke na dwie godzinki. Aaa rano Misiek zaszedl na sniadanie po pracy, ale musial sie wracac, bo zapomnial plecaka i kluczy do domu :lol: Noo a wracajac do tematu, wrocilam na egzamin...i co.... i jedna wielka d***. Oczywiscie znienawidzony przez mnie dzial nauki, czyli biologia. A Kasia+biologia= katastrofa <bezradny></span> Pytania z kosmosu, sciagnac sie nie dalo wogole, bo lazila.... Niby ponad 70 lat ma, a ani na chwile nie usiadzie. To ona nie wie, ze w jej wieku nie mozna sie przemeczac? :lol: Jedna dziewczyna oddala kartke, to ta na caly glos sie na nia wydarla, wiec musialam czekac, az wiekszosc osob podejdzie na raz, zeby nie zdazyla przejrzec moich wypocin :mrgreen: Ale juz wiem, ze nie zaliczylam, bez szans. No trudno. Za to teraz skonczylam jedna prace <jupi></span> i mam juz chociaz to z glowy. Jutro kolejne kolokwium, wiec poczytam co nieco, chociaz nie bedze teorii ale rozwiazywanie problemow w praktyce.

Rano z kolezanka jeszcze skocze na ryneczek i na zajecia bede musiala jechac. A po poludniu prowadze zajecia w internacie. Wkurzona jestem, bo w piatek z grupa omawialismy te zajecia, a mnie nie bylo, i wymyslili takie g** , ze az wstyd mi tam isc. No, ale na szczescie ja bede tylko od robienia zdjec :mrgreen: A jak wroce? Znow nauka, oby do srody i reszta tygodnia haj lajf ;-)

No, to tyle mojego wieczornego narzekania, nadrabiam posty i ide na randke z notatkami :mrgreen:

Milego wieczoru i nocy ;)

P.S. A Tobie amoramor zycze szybkiego zasniecia ;* Znam ten bol, ja sie kiedys przez miesiac meczylam, przez co lazilam jak zombi.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#32 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 20:52

grrrr na fizykę umie już jako tako... czytanie mnie jeszcze czeka a tak mi się nie chce! :-/ śpiąca jestem...
chce weekend już!
matkooo... dobra nie marudzę :-P

tęsknię za B... byle do jutra ;-)
Dołączona grafika

#33 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 21:16

dobry wieczór!
udało mi się w ciągu dnia zdrzemnąć na półtorej godzinki zaledwie :-? bo a to budził mnie dzwoniący telefon taty, a to szczekający pies, a to głośne rozmowy taty z sąsiadem <bezradny></span>
no ale jak już się zwlekłam z łóżka to pojechałyśmy z mamą do sklepów i kupiłam sobie garnek do gotowania na parze - wreszcie :) także jest jakiś pozytyw dzisiejszego dnia ;-)

dziękuję Wszystkim za troskę i dobre słowa :* kochane jesteście i dzięki Wam jakoś lepiej przetrwałam ten okropny poniedziałek

posiedziałam teraz chwilkę przy komputerze, bo musiałam niestety, wiec i przy okazji odwiedziłam BS :P
ale zmykam za chwilkę do łóżka - może z tego zmęczenia całym dniem uda mi się dzisiaj po ludzku zasnąć, obyy :-?

słodkiej nocki piękne :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#34 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 21:26

witam się wieczorkiem :)
Padnięta jestem, niedawno skończyłam zajęcia i teraz czas na naukę 8-)
Mam nadzieję, że nie zejdzie mi strasznie długo i w końcu się wyśpię jak należy, ale póki co się nie zanosi <bezradny></span>

Miłego wieczoru
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#35 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 21:28

może z tego zmęczenia całym dniem uda mi się dzisiaj po ludzku zasnąć, obyy :-?

to kolorowych snów życzę :*

ja już na szczęscie w domeczku od dłuższej chwili, cieplutko, po kolacji :mrgreen: ale tak jak przeczuwałam lenistwo od progu mnie opętało, nawet nie chce mi się filmu żadnego włączać :-P
pewnie się też niedługo do spania udam, więc miłej nocki spiochom i nocnym markom <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#36 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 21:44

Misiek pojechał...
Oglądnęliśmy kolejny film, obcięłam mu włoski, powygłupialiśmy się i tak nam minęło...
Marzyliśmy dziś o lodach...
Jutro sobie kupimy tak jak kiedyś to bywało codziennie takie litrowe i zjemy :mrgreen:

I znów zakupy dla Mundzisława :roll: :-P
Ale jutro już mnie szkoła czeka.
Na szczęście nie długo ;)
Do 12:20 chyba :mrgreen:
Ja też się zaliczam do tych sennych ludków.
Przespałam się 2 godzinki w dzień, ale mało mi...
Przy tej chorobie to spałam całymi dniami i tak mi zostało... 8-)
Zmykam spać ;)
Miłej nocki ;*

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych