Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[18.01.2010] senny poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
35 odpowiedzi w tym temacie

#1 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 02:05

jako że właśnie odstawiłam socjologię, melduję się że idę spać, wyjątkowo wcześnie <umieraam></span> niby spać się nie chce, ale jutro i tak będę jak zombie chodziła :mrgreen:

o dziwo złapałam na wieczór dobry humor, tak więc idę spać z bananem na twarzy ooo takim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

po drodze mało nie dostałam palpitacji serca :P gdzieś koło 19 cosik się podziało z routerem :shock: a pamiętam że przy identycznej akcji w PT, router poleciał na złom, a carlos zaopatrzyl sie w nowy. no ale troche to by było nie halo, bo w sumie nasz grat wcale stary nie jest. ze 2 miesiące może ma. posiedzieliśmy, podumaliśmy, pokombinowaliśmy, po czym stwierdziliśmy że jutro się nim zajmiemy. pół godziny później nastąpiło zmartwychwstanie <umieraam></span>

jako że włączyło mi się pisanie i mogłabym tak długo pisaći nadużywać waszej cierpliwości ... kończę życzę dobrej nocy i chyba od razu dzień dobry wypadałoby, no nie <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 08:45

Hej.
Ja dziś jeszcze do szkoły nie poszłam.
Ale po 3 dniach głodówki zjadłam śniadanie ;)
Jest lepiej.
Oby już było wszystko dobrze bo siły na chorobę nie mam <bezradny></span>
Nie sprzątane ohoho muszę coś z tym dziś zrobić ;-)
Miłego poniedziałku :lol:

#3 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 08:47

Witam również ;)

Mnie zwlekli o 7 rano z wyra, bo o 8 przyszła już ekipa remontowa, która zakrywa pęknięcia na ścianach. Koszmar! :/ Oczu nie mogłam otworzyć, tak dobrze mi się spało, a teraz jestem skazana na 8 h siedzienia przed komputerem :P
Ale pocieszam sie,że wieczorem sobie wszystko odbiję :) Idę z bratem przed 22 do kina i mam zamiar nawpieprzać się popocornu :mrgreen:

Ferie są cudne :D

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 08:48

A jako jako ranny ptaszek witam sie o :)

Niestety, znow poniedzialek, znow tydzien zaczyna sie. Przypomniala mi sie teraz piosenka disco-polo jak o tym poniedzialku pisalam :mrgreen: Na podworku pewnie panuje siarczysty mroz, a biedna Kasia musi wyjsc z domu i narazic sie na odmrozenie :lol: Ale jak czeba, to czeba. Mam dzis 4 godziny okienka :shock: Niby moge wrocic do domu....ale bez sensu, musze cos wymyslec :mrgreen: Dzis do 20 max na zajeciach, nieludzka pora :-/

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 08:49

hejka!
kawka i babski- tak zaczynam dzisiejszy poranek :mrgreen:
misiek jeszcze spi :roll:
bede dzis nadrabiac posty , poza tym poki co zadnych planów
miłego dzionka :lol:

#6 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 08:54

<hello></span> W pochmurny,senny poniedzialek.Dzieci na swoich zajeciach zerowkowo-szkolnych a ja zas popijam pachnącą caffe i przegladam forum.Z samego rana juz nastawilam praleczke,ciemne kolory,niech sie piorą,potem rozwiesze <wiesza6></span> i powarczę odkurzaczem <sprzatac></span> .Na dzien babci i dziadka synek zrobil sliczną laurkę,zostaly mu jeszcze drobne poprawki,ale będę musiala mu w tym pomoc.Niedlugo idę po zakupki,skonczyła mi się czerwona herbata.Córka wykula biologie na blaszke,trzymam kciuki,bedzie dobrze.Miłego dzionka,trzymajcie sie cieplutko. :-D

#7 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 09:42

witam w chyba nie najlepszym stanie.. :-?
za mną nieprzespana noc :-|
nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje ale mam problemy z zasypianiem i udaje mi się to po ciężkich katorgach i kilku godzinach.. jednak dzisiaj przeszłam samą siebie - nie zmrużyłam oka nawet na minutę :-?
czuje się potwornie zblazowana, zmęczona z workami pod oczami :(
a przede mną dzień nauki <bezradny></span>
zjadłam już jakieś śniadanie ale powiem szczerze, że zrobiło mi się po nim niedobrze na żołądku i szybciutko napiłam się melisy - troszkę mi ulżyło
no jednym słowem zapowiada się dzień masakra :-?

oby Wasz poniedziałek był sto razy lepszy niż mój :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#8 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 10:42

nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje ale mam problemy z zasypianiem

Ja tak zazwyczaj mam gdy siedze za dlugo na komputerze.Ale wracam juz do tematu.Wlasnie odkurzylam i rozwiesilam pranko.Jeszcze wyskocze potem po zakupy.Ale macie duzo nauki dziewczyny.Trzymam za was kciuki. ;-)

#9 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 10:46

witam :)

nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje ale mam problemy z zasypianie

współczuję :-/ ja dziś od 2.00 do 5.00 nie mogłam zasnąć.. :(
a jak mi się udało to o 8.00 mnie obudzili i już za kierowce robiłam :roll:
teraz chwile posiedzę a potem nie wiem co będę robić <bezradny></span> trafia mnie juz cos w tym domu :-/

może się położę jeszcze na chwile :->

#10 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 11:01

A ja w końcu zebrałam siły żeby pokój odświeżyć.
Po tej chorobie itd...
Świeżutko fajowsko ;)
W planach na dziś...
Może jakiś film.
Szkoda że sama bo Misiek pewnie koło 18 będzie.
Cały weekend nam minął na oglądaniu filmów.
Po 3 - 4 dziennie oglądaliśmy.
Fajne ;)
Idę jeszcze napić się z mamcią herbatki zanim do pracy pójdzie ;)

#11 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 11:05

<hellooo1></span> <hellooo1></span>
ja się witam z pracy, dzis później nadzwyczaj, bo z rana sieć padła, a kiedy juz ozstała nparawiona to nie nmam nawet jak coś napisać :-P
generalnie humorek na 5+ na razie, mam nadzieję że utrzyma się do wieczorka :mrgreen: dzielnie czytam o poezji greckiej (boszzz jakie to nuuuudne :-P :-P ), mam jakąs wenę naukową , więc jej nie marnotrawie :-P :-P

za mną nieprzespana noc

to może jakaś drzemka? mniezazwyczaj pomaga w takich sytuacjach i trochę odżywam, też czasem miewam problemy z zasypianiem, zazwyczaj jednak jak się czymś denerwuję :-/ mam nadzieje że dziś padniesz zmęczona jak dziecko <pocieszacz></span> :*

Miłego dzionka wszystkim <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#12 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 11:14

mam nadzieje że dziś padniesz zmęczona jak dziecko

też mam kochana taka nadzieję :)
już pomału czuje jak mnie dopada zmęczenie ale dzielnie staram się czegoś nauczyć z tej nieszczęsnej parazytologii :-?
jak na taki niewyspany mózg to nawet nieźle idzie, także póki jeszcze daje rade to wykorzystam ten czas..
zaraz chyba odgrzeję sobie ryż z warzywami z wczoraj bo zaczynam odczuwać lekki głód :)
a myślałam sobie, że może dziś wyciągnę mamę na małe zakupy bo chciałabym bardzo kupić urządzenie do gotowanie na parze.. ale nie wiem co z tego dziś wyjdzie.. <bezradny></span>
może skorzystam z tej rady

może jakaś drzemka?

zaraz po nauce i zanim mamcia wróci z pracy będę jak nowo narodzona :D

Cały weekend nam minął na oglądaniu filmów.

oj jak ja dawno sobie takiego seansu domowego nie robiłam :D ostatnio wciągnęły mnie tylko książki, a jeszcze jakiś czas temu uwielbiałam zasiadać na łóżku i oglądać kilka filmów pod rząd ;-)
dziś w trakcie tej niemożności zaśnięcia czytałam właśnie, bo przy tym jakoś czas szybciej leci no i przyjemniej

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#13 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 12:32

jednak dzisiaj przeszłam samą siebie - nie zmrużyłam oka nawet na minutę :-?

Ojjj <przytul></span> Może wybierz się do lekarza zrób sobie jakieś badania, bo na dłuższą mete to chyba troche niewygodne tak się nie wysypiać ;-)

Witam się już po zajęciach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale za to dziś mnóssssssstwo nauki mnie czeka, nie wiem jak to przezyje. Najgorsze jest to ze wszytsko zwaliło mi się na dwa dni - jutro i środa. Ale damy raaade ;-)

Zaraz śniadanko i ahooooj <emc></span> do książkow.

Miłego poniedziałku :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#14 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 12:36

Hej dziewczyny!
Ja poszłam dziś spać o godzinie 3 nie nie dlatego, że się uczyłam tylko komputer naprawiałam i udało mi się udało jestem z siebie taka dumna :mrgreen:
Ale przez to wstałam dopiero pół godzinki temu, dobrze że mam wczorajszy obiad.
Dziś w planach mam naukę i to ostre zakuwanie bo wczoraj z urodzin wróciliśmy po 20 i jak się wzięłam za kompa tak mi do 3 zeszło :-/
Poczytam co u was i lecę odgrzewać obiad bo tata zaraz wpadnie głodny, śniadania już jadła nie będę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amoramor może ta bezsenność to przez stres jakis śilny :?:
Miłego poniedziałku :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#15 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 12:51

<hello></span>

rzeczywiście senny ten poniedziałek, nie mam dzisiaj zajęć, powinnam się z tego cieszyć, ale to już mój trzeci dzień, że nie wychodzę z domu, a ja uwielbiam, kiedy coś się dzieje, a jak na złość nic się nie dzieje, więc siedzę w domu i ślęczę przed laptopem zamiast gdziekolwiek się ruszyć. <bezradny></span> Pogoda za oknem mroźna, pada śnieg, to i nawet na spacer nie mam ochoty. Chyba też jestem jakaś niedospana, wszystko przez to, że w domu jest za bardzo napalone i jest strasznie gorąco, więc nie mogę usnąć. I jak tu się uczyć kiedy nic się nie chce... muszę się jakoś zebrać w sobie i zabrać się do nauki, bo w tym tygodniu mam mega koło. Wolałabym je zaliczyć i nie męczyć się z poprawą :-P

Miłego poniedziałku wszystkim :-D

<byebye></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#16 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 15:03

Oj senny, senny :->
Ja już po pracy i po obiadku :-)
Teraz troszku pocwiczę i potem przyjeżdza Ł. :-) Wybieramy sie dzis do znajomych, ktorych slub odbedzie sie w sobote, Ł. jest świadkiem i chce się dogadac co do szczegółów :->
A jutro idę na tipsiki do sąsiadki Ł. ;-)
Miłego dzionka życzę :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 15:25

Ehh nie dość że senny to i leniwy, zagadałam się z koleżanką na gadu a teraz zamiast się uczyć siedzę na babskim, ale już już sobie idę :-D
Tylko pranie na strych wyniosę i naczynia pomyję i biorę się witaj Teorio i filozofio prawa :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#18 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 15:38

witam i ja :mrgreen:
nie tak dawno wrocilam do domu z zajec dzisiaj jest moj szczesliwy dzien wszystko uklada sie po mojej mysli same pozytywne rzeczy <bravoo></span> ale dowiedzialam sie tez innej rzeczy ze do tej srody mamy oddac gosciowi przetlumaczona umowa handlowa na jezyk angielski :-x <sadd1></span> i tutaj juz z tego powodu nie jestem szczesliwa, ale dodam ze nawet ten fakt nie jest mi w w stanie zepsuc dobrego humoru. Siedze nad ta nieszczesna umowa i probuja ja przetlumaczyc ale idzie mi to tak ociezale :cry: :-? :-/ moze ktoras z was jest dobra z anglika i przetlumaczy mi umowe handlowa na angielski hehehe <jezorek11></span> <hoho2></span> ehhh porazka ja to tak zawsze mam. No nic zaraz siade do tej umowy i bede sie meczyc nad nia. Chyba , ze ktoras z was bedzie taka mila i mi pomoze <olaboga></span>

amoramor oby juz wiecej takich nocy nie przespanych nie bylo. Oby to byla pierwsza i ostatnia taka twoja noc.
Do zobaczyska <buzki></span>

201407101662.png

#19 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 15:42

Oj senny, senny

własnie kolejna kawke sobiezmontowałam, mam nadzieje że odpędzi troche senność... Dziwna podoga dziś panuje chyba wszędzie :-/

Ale mam nawet wenę naukowa, więc juz powoli wracam do uczenia sie żeby nie marnowac takiej okazji :mrgreen: :mrgreen:
W końcu jeszcze "tylko" 3 godzinki z hakiem w pracy, i wróce do cieplutkiego domku i jak znam siebie to sie od razu rozleniwie i nie będziemi sie nic chciało :-P :-P :-P

więc miłego popołudnia Laseczki <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#20 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 16:00

własnie kolejna kawke sobiezmontowałam,

ooo narobiłaś mi smaka :)
nie wiem co robić... czy zadzwonić do cioci żeby mi paznokcie zrobiła bo robiłam przed sylwestrem i nadal mi sie trzymają ale są już mega długie i są odrosty czy jechać do kumpeli na ploty.
pierwsza wersja nie muszę się "robić" i zostaje w domu :-> druga muszę jechać 18 km i sie "robić do wyjścia" hehe dylemat :P

na razie ide robić kawę :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych