Ja dziś wstałam o 7, pojechałam na pogrzeb cioci, z pogrzebu prosto na zakupy, na dzisiejszą wizytę księdza i na jutrzejszego Sylwestra. Nie wiem jak jest u was ale u mnie na wsi to jak ksiądz chodzi to zawsze u jakiejś rodziny je obiad, no i odkąd pamiętam jadał zawsze u nas...po śmierci mamy ciocie przejęły pałeczkę ale w tym roku żadna nie miała jak i kiedy więc ja gościłam dziś księdza, od rana gotowałam, nawet sprawnie mi poszło no i nasz nowy wikary jest całkiem spoko się pośmiałam trochę
[30.12.2009] Środaaaaaaa
Rozpoczęty przez monia66, 30 gru 2009 00:39
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 grudnia 2009 - 17:39
Hej dziewuchy!
Ja dziś wstałam o 7, pojechałam na pogrzeb cioci, z pogrzebu prosto na zakupy, na dzisiejszą wizytę księdza i na jutrzejszego Sylwestra. Nie wiem jak jest u was ale u mnie na wsi to jak ksiądz chodzi to zawsze u jakiejś rodziny je obiad, no i odkąd pamiętam jadał zawsze u nas...po śmierci mamy ciocie przejęły pałeczkę ale w tym roku żadna nie miała jak i kiedy więc ja gościłam dziś księdza, od rana gotowałam, nawet sprawnie mi poszło no i nasz nowy wikary jest całkiem spoko się pośmiałam trochę
a teraz leżę i odpoczywam sobie i chyba zaraz zasnę bo w nocy podobnie jak magdaaa nie mogłam zasnąć, zasnęłam po 3 wstałam o 7 i strasznie mi się oczy kleją. Popatrzę co u was i chyba się zdrzemnę troszkę
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Napisano 30 grudnia 2009 - 17:41
To znowu ja.Musze sie komus wyzalic.Wlasnie dopiero sie poplakalam.Otworzylam szafe i normalnie co nie przymierze to mi tluszcz na brzuchu widac.Spaslam sie jak maciora.Nie mam co na siebie wlozyc na Sylwestra.Jejku,latwo przytyc a potem to zgubic trudno.Mialam rozmiar40,a teraz napewno ze 42.Totalnie sie zalamalam.Synek stanal nade mna i mnie pocieszal-Nie placz mamo.
Napisano 30 grudnia 2009 - 18:42
viola głowa do góry , moze jaks koszula biła i czarna spodnica , albo jakies spodni ze strechem , albo jakas tunika . a jak nie to masz jscze jutro okazje jaks tunike sobie kupic , teraz sa wyprzedaze , synek miła racje , nie ma co plakac 
ta woda plynaca ulicami mnie wkurza
, Oliwka dzis na kazdy snieg jaki pozostał na chodniku wchodziła , ona lubi tylko biały snieg
, dzis była marudna wiec nie wiem czy ja cos nie łapie
ta woda plynaca ulicami mnie wkurza
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:15
najlepiej by było jak byś włozyła tunike pod piersiami spiętą jakims paskiem to bardzo wyszczupla a boczkow ani brzucha nie widac
pasek podkresla talie a reszta wisi luzno
szczęście ma smak truskawek
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:17
Dziewczyny, to nie temat "porady ciuszkowe"
Bez OT
Napisano 30 grudnia 2009 - 21:38
Witam 
z pracu pół godzinki temu wróciłam
szybko nawet te 12 godzin zleciało 
dostałam kwiaty od naszego stałego gościa i kolega wpadsł z czekoladą
no milutko 
jutro wolne
szkoda tylko ze planów na sylwka nie mam 
teraz troche relaksu przed pc i do spania
miłego wieczorka
z pracu pół godzinki temu wróciłam
dostałam kwiaty od naszego stałego gościa i kolega wpadsł z czekoladą
jutro wolne
teraz troche relaksu przed pc i do spania
miłego wieczorka
Napisano 30 grudnia 2009 - 21:51
Ja wpadam się jeszcze pożegnać.
Jutro rano wyjazd więc zajrzę do Was dopiero w poniedziałek albo w niedziele wieczorem późnym...
Chciałam Wam życzyć UdAnEgO SyLwEsTrA i SzCzęŚlIwEgO NoWeGo RoKu
Buziaczki
Jutro rano wyjazd więc zajrzę do Was dopiero w poniedziałek albo w niedziele wieczorem późnym...
Chciałam Wam życzyć UdAnEgO SyLwEsTrA i SzCzęŚlIwEgO NoWeGo RoKu
Buziaczki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty