Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[30.12.2009] Środaaaaaaa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 00:39

Nikt nie zalozyl tematu wiec postanowilam uczynic to ja :-D
Nie dawno wrocilam z moim K. z kina.
Zaraz zmykam do spania
<byebye></span>

201407101662.png

#2 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 08:21

ciao Dziewczykni <hellooo1></span>

ja już od 7 na nogach, w końcu zaczelam sie pakować ( a tu sylwestrowy wyjazd juz o 11) nie chce mi sie jak diabli, nie lubię ani znima, ani gór w zimie, ani śniegu, mam złe przeczucia co do tego wyjazdu, ale mam cichą nadzieje ze żadna katastrofa się nie wydarzy :-P

no nic, zmykam kończyć zbierać ciuchy po całym domu, życzę miłęgo dnia wszystkim i radosnego sylwestra, bo wracam dopiero 2 :-D trzymajcie sie cieplutko :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#3 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 09:36

wstałam dosz szybciutko , choc wczoraj znów nie mogłam zasnąc <bezradny></span>
weszłam na net sparwdzic sobie konto w banku i na chwile tu wesząm zobaczyc co nabazgrałyscie od wczoraj , nawet tego troszke jest.
teraz ide bratowej kupic dywanik. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#4 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:05

dzień dobry :) dzisiaj wcześnie wstałam bo na 10:30 do lekarza... dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie tabletek...
miałam iść jeszcze na 9:30 na badania krwi itp ale już nie miałam siły wstać , jutro tam pójdę... ;) na 13 na praktyki... masakra :/
ale pocieszam się tym jeszcze że idę dzisiaj na solarke <jupi></span>
miłego dnia :*

#5 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:09

Hejka ;)

Mam dzis pracowity dzien, musze posprzatac caaaly domek, przygotowac pokoj na wizytye ksiedza i troche jedzenia zrobic na Sylwestra. Tak wiec bede miala co robic. Przynajmniej sie nie bede nudzic :) Dalej nie wiem co wlozyc na Sylwestra :evil: moze jutro cos kupie, a jak nie, to bede kombinowac :-/ Wieczorem pewnie Misiek do mnie przyjdzie i tak cly dzien przeleci raz dwa.

mam złe przeczucia co do tego wyjazdu,

wypluj to :!: ;-)

Tak wiec Milego dnia ;-) ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#6 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:21

Witam!!!
ja mam ambitny plan wyjśc z łóżka i udac się pod prysznic...
a potem książki! :-?
ehhhh trudno jak mus to mus...
śniegu nasypało że hohoho... <zimnoo></span>

już jutro dziewczynki balujemy :mrgreen: ale się cieszę :-o :-P :-D
taaaanczyć mi się chce :!: :lol:

życzę wszystkim tak dobrego humorku jak mój <huraaaaa></span>
Dołączona grafika

#7 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:25

Dzień dobry ;)

Ja w podłym nastroju :/ Przeziębienie się nasila, jestem w fazie nie czucia smaku, swędzenia gardła i poranionej okolicy nosa :( Kuracja antybiotykowa trwa, więc pewnie jutro na sywlestra soczek popije :roll: skazana na siedzenie w domu, a już od x czasu miałam iść na miasto, żeby się za ciuszkami porozglądać. Mamuśka jedzie dzisiaj do Wrocka, zapewne już do końca tygodnia, nawet się nie cieszę, że znowu będę panią domu. Odechciewa mi się wszystkiego, jak widzę co się ze mną dzieje :-?

#8 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:28

dzień dobry :)
wstałam niedawno i właśnie szamę sobie śniadanko :D
przyznam szczerzę, że troszkę się nie wyspałam bo wczoraj za długo posiedziałam na filmem i takie są później skutki jak się zasypia po 2 :P
plan na dzisiejszy dzień identyczny jak na wczorajszy .. i taki sam jak Lolka :P

książki!

:-? no cóż.. wczoraj mi nawet nawet sprawnie poszło to może dziś również tak będzie :D
śniegu trochę u mnie napadało ;-) na szczęście ja nie muszę wychodzić z domu, więc ten fakt bardzo mnie nie przeraża :P

miłego dnia :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#9 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 11:07

Dzień dobry :-)

Muszę zacząc wstawac wcześniej niż o 10, bo potem jestem rozlazła i nie do życia. Ale co ja poradzę na to, że moje dziecko ostatnio tak długo śpi i nie mam motywacji na wcześniejsze zrywanie się z łóżka :-P
Chwilkę poczytam coście tu nawypisywały, bo co prawda miałam to zrobic wczoraj, ale poszłam poprzytulac P. i już mi się nie chciało nawet z łóżka wychodzic, żeby komputer wyłączyc :mrgreen:
W pracy bezruch, nuda i czas strasznie się wlecze. Gdzie Ci wszyscy ludzie? Pewnie jak zwykle szwendają się po marketach a mnie już łokcie zaczynają bolec od podpierania się na ladzie :-P
Sylwestra spędzamy z P. w domu, więc małe zakupy zrobiłam wczoraj- trochę chipsów i martini Asti, bo słyszałam, że jest bardzo dobre i bedzie okazja, aby się o tym przekonac na własnej skórze :mrgreen: Jeszcze tylko zakupie truskawki i bita śmietanę <diabelek></span> Może nawet będziemy mieli całkowiecie wolne mieszkanie, bo jak się uda to moja mama pojedzie na sylwestrowy bal z teściem. A ja nawet zadowolona jestem, że w tym roku nigdzie nie idziemy- przynajmniej nie będe się martwic, że mój luby przesadzi i narobi mi wstydu... albo co gorsza sobie problemów :->
A wczoraj wreszcie odpaliłam gg, bo chyba strasznie się już"zakurzyło". Prawie rok czasu było wyłączone. Z tym, że zainstalowałam to stare, bo nowe mi ani trochę nie odpowiada. Od razu odezwał się mój eks :roll: Straszne miał pretensje, że tyle razy mnie zagadywał na gadu a ja nie odpisuję. Że już o nim zapomniałam i nawet nie przyjdę, żeby pokazac córkę i pogadac. Pretensje miał jak jakiś 5-latek :roll: Kiedyś byłam u nich częstym gościem, bo dodatkowo przyjaźniłam się z jego siostrą, ale ostatnio już tam nie bywam, bo i po co? Ostatni raz odwiedziłam ich w lipcu, bo córka Magdy miała urodziny. Przez jakiś czas czekałam na to, że teraz, tak jak obiecała, to ona wpadnie do mnie, ale się nie doczekałam. Zresztą na telefon czy smsa też nie. Najśmieszniejsze jest to, że mieszkamy od siebie całe 400m :-/
A zaraz zabieram się za gotowanie obiadu <smazy22></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#10 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 11:32

Nie dawno sie obudzilam. Zaraz mam zamiar wstac i cos zjesc trzeba w kocu ruszyc tylek :-? Moje plany na dzisiaj to nauka , nauka. Trzeba sie pomalu przygotowywac na powrot na uczelnie i zwiazane z tym egzaminy i zalicenie. Az mnie to wszystko przeraza. Nie wiem jeszcze czy spotkam sie dzisiaj z moim K. <bezradny></span> ma sie dopiero dzisiaj do mnie w tej sprawie odzywac. Powiedzial ze zadzwoni. Mial dorwac kumpla u ktorego bedzie sylwek i wypytac go o wszystko odnosnie sylwka.
jakos jeszcze nic nie myslalam o sylwku. czuje sie tak jakby sylwester w tym roku mnie w ogole nie dotyczyl. Nie wiem nawet w co sie ubiore. Nie mam zadnej koncepcji.

Przeziębienie się nasila

Elodi wspolczuje. To nic fajnego byc chorym na sylwka.

Dobra ja zmykam. Na razie

201407101662.png

#11 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 12:16

Dzień dobry :),

Straszny dzień. W nocy napadało sniegu ..
Jutro sylwester, oczywiście będzie tak jak zawsze : w domku ^^ , a przez kogo ?? Przez Mojego Kochanego Faceta .. Boże jak ja go nienawidze .. wrrrr
Staram się o nim nie myśleć i jakoś poprawić humor :)

Miłego dnia
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#12 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 12:52

Dzień dobry.
Ja się z Wami witam w wyśmienitym humorku :)
Ostatnie porządki robię żeby mama miała czysto na Nowy Rok bo gości przyjmuje a ja jutro rano jadę na tego sylwestra!
Ale się cieszę.
Mam nadzieje że to moje przeziębienie mi zaraz przejdzie (tzn do jutra) :lol:
Już prawie spakowana jestem. Jeszcze dziś malutkie zakupki i jadę spakować Miśka i wszystko gotowe :-D
Ale się cieszę na ten wyjazd!
Ale mam i złą wiadomość zdechła moja Gloria :cry:

#13 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 12:55

Witam ;-)
ja od rana siedziałam w książkach.. w końcu się zmusiłam do tego żeby trochę się pouczyć ;-)
jakoś humoru w ogólne nie mam :-( smutno mi jakoś :-(
poczytam Was troche..
nie wiecie co się dzieje z cerratą? dawno jej na forum nie było <bezradny></span>
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#14 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 13:02

<witeczka></span>
dziś nareszcie sie wyspałam, o 11 zwlekłam się z wyrka ;-)
Dziś w planach spotkanie u kumpeli, takie w 4 z naszymi połówkami
jakieś winko, byle by mi sie znowu film nie urwał :-P

Sylwestra spędzamy z P. w domu

ja też w domku z będe z moim, tylko jeszcze nie wim u kogo :-P
za rok przysięgam sobie że idziemy na jakąś kulturalną zabawę :mrgreen:

zjadłam byle co, muszę umyc włoski
posiedzę i trzeba sie będzie szykowac na wyjście ;-)

buziakii <buzki></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#15 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 13:39

Witam się i ja!w końcu postanowiłam,że jadę na sylwka do moich dziewczyn-strasznie się ucieszyły :)
Więc wracam do domku nr 2 i w końcu zobaczę Misiaka <tanczy7></span> tak ogromnie tęsknie za nim,a widzieliśmy się ostatnio w 1 dzień świąt....ale ja w nim zakochana...jak nastolatka :-D
Wczoraj byłam u teściowej,dałam prezenty świąteczne,zawiozłam płytę z wesela. Fajny dzionek był-pierwszy raz od tygodnia wyszłam z domu :mrgreen:

I może spełni się moje małe marzenie.....ale na razie ciiii :mrgreen:

nie wiecie co się dzieje z cerratą? dawno jej na forum nie było <bezradny></span>

Napisz do niej PW ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#16 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 14:49

ahhh ale ten czas leci... coś tam pouczyłam się no ale... weekend ostatni wolny będę siedziała z nosem w książkach... trudno :-|
wymyśliłam chyba sobie makijaż na jutro... :mrgreen: :mrgreen:
mam nadzieję, że mi wyjdzie tak samo jak dzisiaj :-P

wcinam sobie kiwi i czekam aż misiek zadzwoni, że już w domku jest ;-)
śnieg topnieje i dobrze :!:

ehhhh wesoło mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#17 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 15:05

Hello.Za oknem sniezek fajnie pruszy,dobrze,ze ustal wiatr.Wlasnie wrocilam ze sklepu z bizuteria.Kupilam sobie srebrna zawieszke do lancuszka,ktory lezy w mojej szkatulce ze skarbami.Zawieszka ze szkielkiem Swarowskiego,sliczna i delikatna za cale 22 zl.Wlasnie pije kawusie i zastanawiam sie w co sie ubiore na Sylwestra.Wprawdzie bedzie to impreza tzw.domowka,ale tez trzeba jakos wygladac.Milego dnia dziewczyny. :-)

#18 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 15:08

<hellooo1></span>

Odkurzyłam domek :lol: teraz wcinam mandarynki :mrgreen: nudzic sie zaczynam :roll:
Snieg sypie na dworze :-x zarzuce sobie jakis horrorek 8-)

Elodizdrowka zycze ;* lipnie tak chorowac na sylwestra :-x
Mi dzieki Bogu juz przeszlo :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#19 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 15:09

Ja już sobie domek wysprzątałam, rozwiesiłam pranie, wyprasowałam poprzednie...
Teraz nagrywam muzyczkę żeby było co słuchać na wyjeździe:)
Później pazurki pomaluje i czekam na Misia i na zakupy ;)
Ale mam dziś fajniusi dzień :-)
Z tego co wiem to cerrata nie ma czasu. dużo pracuje a przynajmniej tak bylo przed świętami a w święta rodzinka zajęta była chyba ;)

#20 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 16:07

Dzień dobry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziś w nocy kiepsko spałam i nie chcialo mi się wstać :-P
ale musialam gdyż mialam jechać do wypożyczalni oddać książkę
odebrałam przy okazji buta od szewca- znów mam swoje zimowe buciaki na największe mrozy i śniegi juuupiii :lol: :lol: :lol: :lol:
póżniej odwiedziłam siostrę bo miała imieniny

wypożyczyłam sobie dużo ksiązek i mam co czytać :mrgreen:
cały dzień sypie jakby się wściekło i jak wracałam były ohydne warunki na drodze-nie znoszę jeździć w taką pogodę wrrrr :-x

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych