Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[17.12.2009] Czwarteczek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 19:47

dobry wieczór :)
ja już mam wolne od dzisiaj <jupi></span>
ależ biało za oknami ;) jak się patrzy przez szybkę to ładnie to wygląda ale jak się tam wychodzi to już tak cudnie nie jest ;) ślisko na ulicach i bardzo ciężko się prowadzi auto :-/ żadnego drogi nie były odśnieżone :-? jak co roku 'zima zaskoczyła drogowców' <umieraam></span>
miałam dziś tylko 2 ćwiczenia, więc w szkole się nie namęczyłam ;) a teraz słodkie lenistwo przed komputerem do tego :D
prezent dla drugiej przyjaciółki kupiony, pozostała tylko jeszcze jedna :D już się nie mogę doczekać aż je zobaczę i wyprzytulam :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#22 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 20:13

hej :-D :-D ja rano nie wstalam na pierwsze zajecia :-P po poludniu sie jakos zebralam i pojechalam na traumatologie a pan nas puscil po 20 minutach hihihi :mrgreen: :mrgreen: pozniej obejrzlalam brzydulke... i za niedlugo wychodze do moich kolezanek bo robimy sobie baski wieczor..winko plotki i takie tam :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 21:14

jak co roku 'zima zaskoczyła drogowców'

nu dzi mnie to hasło i coraz bardziej sie przekonuje do tego ze polacy to marudy :roll: jak pada snieg to nie da sie wszytkich dróg oczyscic bo on pada. moja mam o 6 odsniezył chodnik przed domem o 8 juz go nie było widac a wcale nie paadał bardzo gruby snieg . no cóz taka jest zima i ma trudne warunki do jazdy.
ja dzis sobie troche poogladałam tv od 8 do 10 a potem jesczez asnełam na godzinke. dzis mój brat przywiózl mojej bratanicy łozeczko i miła wielka radoche :-) poza tym to nudy zero sprzatania , nie zapraszam gosci to nie mam potrzeb a nigdy jakos nie miłam mani na pukcie tego ze musi na siweta błyszczec.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 21:40

amoramor napisał/a:
jak co roku 'zima zaskoczyła drogowców'
nu dzi mnie to hasło i coraz bardziej sie przekonuje do tego ze polacy to marudy :roll: jak pada snieg to nie da sie wszytkich dróg oczyscic bo on pada. moja mam o 6 odsniezył chodnik przed domem o 8 juz go nie było widac a wcale nie paadał bardzo gruby snieg . no cóz taka jest zima i ma trudne warunki do jazdy.

To jest racja, zwłaszcza, że solarki i piaskarki też stoją w korkach, z powietrza soli i piachu nie sypią :roll: A pierwszy śnieg najtrudniej zwalczyć bo potem mnóstwo soli zalega już na ulicach i jest łatwiej.
Ja dziś dzięki Bogu nie musiałam nigdzie jechać ale z Lublina do domu mam około 10km i moja rodzinka ponad 2 godziny wracała z pracy więc tragedia na drogach, a ja jutro musze jechać na zakupy no cóż trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i jakoś się doczołgać do tego Lublina dobrze że będę jechała z tatą to przynajmniej ja nie będę musiała prowadzić :-D
Już po urodzinkach najadłam sie znów za dużo i znów był tort :mrgreen: A zaraz coś pokombinuję ze świątecznych pierdółek mam ochotę zrobić torebki na prezenty jak ładne wyjdą to się pochwalę :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych