Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[17.12.2009] Czwarteczek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 00:02

Czwartek :-P
Blizej weekendu.
Chyba sie klade...
Kol. snow wszystkim <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 07:23

Dzień dobry!

Dobrze że P. broni się już jutro bo chyba byłabym samotną matką- mam go ochotę zamordować :lol: Ale pamiętam jeszcze jaki to stres więc mu do jutra odpuszczę ;-)

Noc minęła mi strasznie- ciągle budził mnie kaszel :cry: No i postanowiłam syropem z cebuli się poratować, a jak rozmawiałam z mama ze muszę do sklepu iść to mnie ochrzaniła, że przy takiej temperaturze to mi nie wolno, no i wynikiem jest że mój tata niedługo z zakupami wpadnie :roll: Strasznie mi głupio, że mój mąż o tym nie pomyślał tylko tata będzie jechał <bezradny></span> Ale mama też się śmiała że do jutra mu odpuścimy :-P

Miłego dnia życzę Wszystkim :*

#3 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 07:54

Witam ;-)
Za oknem napadało i bardzo zimno :->
Ja przed chwilką wstałam i juz siedzę z kawką ;-)
Zaraz zabieram sie za dalsza czesc świątecznych porządków ;-)
Moze jak zdążę to skoczę na targ po jemiołę :-P
Tak w ogóle to dziś mija pół roku naszego narzeczeństwa :-) I jakoś mnie to pozytywnie nastraja, bo coraz blizej nasz wielki dzien ;-)

jak rozmawiałam z mama ze muszę do sklepu iść to mnie ochrzaniła, że przy takiej temperaturze to mi nie wolno,

no i ma rację... teraz musisz szczególnie dbac o siebie :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 08:12

hejka

u mnie takze mnostwo sniegu i nadal pada

Czwartek :-P
Blizej weekendu.

ja niestety w tym tygodniu nie mam weekendu, bo w sobote egzaminy w szkole, a w niedziele do pracy, bo to handlowa niedziela

Tak w ogóle to dziś mija pół roku naszego narzeczeństwa

jak to szybko minelo, dopiero co o tym pisalas, a tu juz pol roku

bo coraz blizej nasz wielki dzien

widzialam, ze 18.06.2011 to tydzien pozniej niz ja, wiec bedziemy razem sie przygotowywac ;-)

a u mnie nic nowego, ciagle praca, a teraz dodatkowo po pracy nauka na sobote, juz chce swieta i troche odpoczynku
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#5 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 08:17

Noc minęła mi strasznie- ciągle budził mnie kaszel :cry:

mam nadzieję, że w dzień Ci się polepszy i już nie będzie Cię nękać wstrętne choróbsko, trzymaj się ccieplutko ciężąrówko :*

Za oknem napadało i bardzo zimno :->
Ja przed chwilką wstałam i juz siedzę z kawką ;-)

krajobraz jak u mnie, kawkę też popijam właśnie :mrgreen:

Dzień dobry Dziewczynki <hellooo1></span>
mimo tej wstrętnej zimy humorek mam nad zwyczaj dobry :-D dziś ostatnie zajęcia w tym roku, tydzień wolnego od pracy <jupi></span> <jupi></span>
tylko wyjście na zewnątrz mnie przeraża trozkę, mam ochotę zamordować tego człowieka który wymyślił żeby w zimie sól sypać na śnieg... Robi się bryja straszna i wszystko się niszczy, i buty i spodnie, nie mówię już o tych zaciekach po kolana, BOŻE jak tego nienawidzę :evil: :evil:

planów na razie nie mam poważniejszych, za sprzątanie się wezmę jutro, dziś jeszcze dzień lenia, a co :mrgreen: miały być jakieś balety wieczorem, ale niespecjalnie mam wene, wiec może tylko piwko ze znajomymi z roku, takie pożegnalne przed świąteczne, zanim każde pojedzie w swoją strone :-D

trzymajcie się cieplutko i miłego dnia :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 08:40

Ale mama też się śmiała że do jutra mu odpuścimy :-P

co ten stres potrafi z czlowieka zrobić :-P trzymam kciuki za obronę Marzycielka24, rozumiem , ze teraz jestes na zwolnieniu a mowilas w pracy o ciązy ?

U mnie dziś przymrozilo nieźle ... <zimnoo></span> <zimnoo></span> troche sniegu spadlo w nocy zaraz zmykam do pracy :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 08:48

rozumiem , ze teraz jestes na zwolnieniu a mowilas w pracy o ciązy

Tak jestem w domu do końca tygodnia i zobaczymy czy przejdzie ;-) W pracy jeszcze nic nie wiedza i dowiedzą się nieprędko ;-) Trochę boję się że może zacząć być szybko widać, ale z drugiej strony właśnie schudłam kilogram- a żadnych nudności nie mam ;-) W ogóle bezobjawowa jestem :-P

rzymaj się ccieplutko ciężąrówko :*

Dzięki LadyNefretete, w dzień na pewno będzie lepiej, wczoraj już też było i w nocuy mnie tak złapało :-/

Tak w ogóle to dziś mija pół roku naszego narzeczeństwa :-) I jakoś mnie to pozytywnie nastraja, bo coraz blizej nasz wielki dzien ;-)

OOOO matko :-) Ale ten czas leci! :-) Gratuluje pół rocznicy i powiem Wam kashira i 666ilonka777, że zanim się obejrzycie będziecie sukienki przymierzać :mrgreen:

#8 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 09:05

Marzycielka24, a ktory to tydzien ?

Ja tez sie lekko przeziebilam ale na szczescie tylko gardlo i troche nos zatkany
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 09:11

Marzycielka24, a ktory to tydzien ?

calineczka, sam początek ;-) ;-) Tak się zastanawiam czy nie za wcześnie i Wam powiedziałam, ale po ptokach ;-) Poza tym ciągłość ciężarówek na forum musi być :lol:

Zmykam do łóżka Dziewczynki. Do potem <byebye></span>

#10 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 09:21

"Zima, zima, zima,
pada, pada śnieg.
Jadę, jadę w świat sankami,
sanki dzwonią dzwoneczkami:
dzyń, dzyń, dzyń"
<hello></span>
Ale ziąb dziewczyny -10 <zimnoo></span> jem właśnie śniadanko i piję gorącą herbatę i czuję jak mi ręce zamarzają, chyba zaraz po śniadaniu polecę napalę w piecu, bo jak w taki ziąb sprzątać. Rano tata wpuścił kota z piwnicy do mnie, jak się biedny tulił wlazł pod kołdrę i tylko nos mu wystawał, łapki zimne, ja już wstałam a on jeszcze śpi i pewnie będzie długo jeszcze spał. :-D
Zmiana planów dziś jednak posprzątam resztę mojej części domu, czyli starą kuchnię, łazienkę, ganek i przedpokój a taty pokoje na sam koniec bo muszę sobie kupić płyn do prania dywanów, wczoraj na moje dywany wylałam resztkę, a jak ja już sprzątam to lubię zrobić wszystko za jednym zamachem nie wracać do tego milion razy tak więc taty część jutro i w sobotę.
Dziś wieczorem jeszcze idę na urodziny do stryjka, więc nie mogę się dziś przepracować :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#11 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 09:34

Witam dziewczynki ;-) ;-)
Dzis jest u mnie -17 stopni :shock: A ja zaraz na areobik....chyba zamarzne po drodze :lol: A pozniej na 19 na zajecia, to dopiero bedzie harcore :-|

Dzis nad ranem spie i nagle czuje, ze ktos sie kolo mnie kladzie w lozku. Objelam to cos...patrze....a to moj pies :lol: a juz mialam nadzieje hehe.... :lol:

Ale fajnie, jeszcze tylko dzisiejszy dzien i jutro godzinka i weekend <jupi></span>

Milego Dnia ;-) ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#12 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 09:39

wpuścił kota z piwnicy do mnie, jak się biedny tulił wlazł pod kołdrę i tylko nos mu wystawał,

do mnie wpylił się pies i jeszcze z jakim wyrzytem na mnie spojrzał jak mu powiedziałam że wstajemy! :lol:
u mnie też zima na całego sypie, wieje i jeszcze ten mróż! :-/
ja wczoraj bardzo pracowicie pisałam rozdzial napisałam 10 stron,poźniej przyjechal misiek i zabrał mnie na jedzonko, więc pisanie dokończe dzisiaj ;-)
i będę do przodu z kolejnym rozdziałem!! :-D
net mi się muli i nie mam jak was poczytać bo strona się ładuje niemiłosiernie długo :roll:
może wieczorkiem będzie lepiej...

#13 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 10:32

Aaaaaaaaaaaale biało :-D wraca moja lodowa fobia, tzn paniczny strach przed oblodzonymi chodnikami :-P
Zaraz jadę do przedszkola, moja chrześnica gra dziś Matkę Boską w jasełkach, muszę to zobaczyć :-)
Miłego dnia lasencje :-D ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 11:55

<witeczka></span>
Już w domku, zwiałam z religii :-P
zaraz jade na zakupy i troche to potrwa
bo warunki na drogach niesamowite :shock:
dziś w szkole znowu Polonez :mrgreen:
uwielbiam to ;-)
nic trza coś zjesc i ruszyc dupe
do paskuda, zaraz wraca z pracy
najpierw kawka poźniej jedziemy ;-)
super że już niedługo weekend :!:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#15 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 12:46

brrr ale zimno :P

dzis u mnie -10 i bialo bialo i jeszcze raz bialo... napadalo przez noc sniegu....

handlowa niedziela

yyy zapomnialam... w sumie dobrze bo moze na jakies zakupy z mezem wylecimy bo w tygodniu nie bedziemy miec juz na to czasu :/

Marzycielka24, Ty sie oszczedzaj... no i odpusc mezowi... przynajmniej do jutra haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#16 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 13:00

Witam dziewczynki po dluzszej przerwie, jak zwykle zalatana ;-) . Teraz siedze w pracy i zrobilam sobie przerwe :-) bo ze wszystkim sie wyrobilam, przynajmniej na ta chwile :-) Swieta juz tuz tuz, a ja nie mam jeszcze ani jednego prezentu kupionego :-/ pewnie w weekend zabiore sie za zakupy.

U mnie dzisiaj tez snieg sypie i chyba jest ok -5 stopni, ciekawe czy na swieta tez bedzie bialo ;-) .

Milego dzionka <buzki></span>
Dołączona grafika

#17 Carlaa_90

Carlaa_90
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 14:46

Czwartek jak czwartek, zasiedziałam się wczoraj do 3 w nocy na tym forum i nadal jeszcze leżę w łóżku. Koleżanka dzisiaj proponuje małą popijawę, więc zgodziłam się. :) weekend niestety spędzę w szkole, ah te studia! :roll:

Poza tym okropnie boli mnie brzuch, jak to mawia moja kumpela: "truskawkowe dni". :-P
I wszystko wskazuje na to, że jestem w humorze wręcz nieprzysiadalnym, a zupełnie bez powodu mam ochotę wszystkich wyściskać i wycałować. :D

#18 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 15:09

No plan na dziś wykonany moja część domu lśni czystością, gdybym się mocno zawzięła to bym i reszte posprzątała ale musze mieć też trochę jakiegoś relaksu no nie :mrgreen: Jeszcze pójdę odśnieżę schody bo co godzinę je zasypuje a jak się ich nie będzie odśnieżało to w końcu się nie przejdzie. Zaraz brat z rodzinką przyjadą i pewnie do wieczora posiedzą no i te urodziny stryjka dziś no tak trzeba iść prezent zapakować :-D
Mój kot odważnie wyszedł dziś na dwór, po 5 minutach już miauczał żeby go wpuścić, skoczył na parapet okna kuchennego i tak sie poślizgnął że z niego spadł, dobrze, że kot zawsze na 4 łapy <umieraam></span>
Miłego dzionka kochane :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#19 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 17:14

Witam sie po przerwie ;-)
nie było mnie z Wami bo nie miałam internetu a jak miałam to tylko na chwile i to musiałam posprawdzać najważniejsze sprawy ;-)
święta coraz bliżej :-) fajnie :-> już nie mogę sie doczekać ;-)
ten tydzień był ciężki ale na szczęście juz mam weekend i w sumie święta bo do szkoły jutro na wykład nie chce mi się jechać także cieszę się na te 2 tyg. wolnego :!: :!: :!: :-)
z W. mało się teraz widzimy bo to albo ja nie mam czasu albo on ale mam nadzieje, że dzisiaj się spotkamy ;-)
a tymczasem sobie Was poczytam ;-)
Spokojnego wieczoru! ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#20 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 18:42

Ja juz po pracy :-P Udalo sie wczesniej urwac hehe :-P
Teraz czekam na obiadek i na Ł., bo zaraz ma przyjechac :-)
Jutro juz piatek.... Ale fajnie :mrgreen:
Milego wieczoru ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych