Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#301 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:47

Pewnie,ze uzyteczny,jest taki blyszczacy w srebrnym kolorze i gladziutki.Frajda na calego. ;-)

#302 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:54

jest taki blyszczacy w srebrnym kolorze

a to ma znaczenie?? :-P

gladziutk

no to ok mogę zrozumieć...
jak na razie poza kajdankami nie mamy żadnych innych gadżetów, nie czujemy takiej potrzeby... może kiedyś :-D
Dołączona grafika

#303 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 17:13

:arrow: kajdanki
:arrow: olejek
:arrow: wibrator (czerwony) - w sumie to był spontanicnzy zakup w dniu moich urodzin. Zostawil mnie sama w restauracji, za chwile przybiega i mówi, że musze to zobaczyc . Poszliśmy do sex-shopu. Poogladlaiśmy przebrania, bielizne itp . Zostalismy na zkaupie tlyko wibratora

#304 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 19 lutego 2010 - 21:08

Ja używałam wszystkich prócz tego nowego "Play O" i:
rozgrzewający - rozgrzewał
:arrow: chłodzący - chłodził
:arrow: smakowy - smakował :D
:arrow: fioletowy - ten do masażu, ale do tego sie nie nadawał, "wałkował się" na skórze, ale jako żel do miejsc intymnych - oki :)
:arrow: i jeszcze jest taki natural - oki

Ja generalnie bardzo je lubię, dobrze nawilża, a mnie to bardzo pomaga, zwłąszcza odkąd biorę tabletki... :oops:
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#305 wsooo

wsooo
  • Użytkownik
  • 245 postów

Napisano 17 marca 2010 - 15:19

ja używałam tego niebieskiego to taki naturalny i mocno nawilżający, powiem tak szczerze że faktycznie nawilża i chyba warto jest sobie go zakupić jak ktoś ma problemy z podrażnieniami tak jak ja mam ochotę spróbować tego potęgującego orgazm ciekawe czy działa

#306 nacodzien

nacodzien
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 19:34

Mam pytanie dziewczyny. Na wstępnie powiem, że jestem facetem ;). Moja dziewczyna lubi jak zakrywam jej oczy jakąś chustą, albo wiąże ręce. Mam pomysł, żeby ją w sten sposób związać, pieścić językiem i dodać do tego ruchy wibratorem w pochwie (taki na baterię), który były zupełną niespodzianką. Co sądzicie o takim pomyśle. Głupota czy może się spodobać? NIgdy nie używaliśmy tego typu zabawek.

#307 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 20:46

Cóż nam doradzać... Ty znasz dziewczynę i powinieneś wiedzieć co jej się spodoba, a na co może zareagować w inny sposób. Może jeśli pogadałbyś z nią o tym (nie zdradzając niespodzianki), to dowiedziałbyś się co ona o tym sądzi, a plan by się powiódł. <bezradny></span>

#308 nacodzien

nacodzien
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 20:56

Pytam, bo być może to całkiem głupi pomysł, wtedy wybijecie mi go z głowy w zalążku ;).

#309 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 21:16

może to całkiem głupi pomysł,

jak dla mnie pomysł całkiem ok :-)
jeśli twoja kobieta lubi to

Moja dziewczyna lubi jak zakrywam jej oczy jakąś chustą, albo wiąże ręce

to pewnie wibrator też się jej spodoba ;-)

#310 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 22:15

raczej muisz wiedzieć ,że lubi takie zabawki :lol: bo jeżeli nie to efekt może byc inny niz zamierzony <umieraam></span>

#311 nacodzien

nacodzien
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 23:26

A co mi tam, a co się niby stanie jak się jej nie spodoba? :D
Kupuje ;).

#312 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 09:56

skoro problem się rozwiązał to chyba można go przenieść tu ;-)
zabawki-z-sex-shopu-vt328.htm

#313 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:40

dawno temu mój byly dal mi w prezencie wibrator taki na baterie <killer></span> czym on sie sugerował wybierając rozmiar to ja nie wiem <help></span> chyba pomyslał,że kobiecie żeby dogodzic to wąż strażacki trzeba mieć, takiego olbrzyma to ja w życiu nie widziałam :shock: podejrzewam ze uzycie jego bynajmniej przeze mnie groziłoby wizyta pózniej u chirurga :evil: do dzis do wibratora jestem ustawiona na nie :evil: zresztą nie ma takiej potrzeby, żeby cos w swoim pożyciu zmieniać, udoskonalać :lol: może jak bede na emeryturze to mi sie zmieni <dens1></span>

#314 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:54

czym on sie sugerował wybierając rozmiar to ja nie wiem <help></span>

jak wiadomo faceci lubia sobie dokladac cm , widac poszedl i poszukal tak dlugiego jak jego interes :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#315 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:12

jak wiadomo faceci lubia sobie dokladac cm , widac poszedl i poszukal tak dlugiego jak jego interes

chyba jakiego by chciał :-P
Dołączona grafika

#316 High_heels

High_heels
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 12:04

a po co sex shop xD? ja jakoś nie mogę znieść wzroku sprzedawcy w sex shopie -.- Ostatnio chce to kupić :

Załączone miniatury

• width (4) kopia.jpg

#317 busia0608

busia0608
  • Użytkownik
  • 298 postów
  • Gadu Gadu:6530726
  • LokalizacjaUK
  • Wzrost:169
  • Włosy:farbowane
  • Stan:odlatuję
  • Partner:D
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 czerwca 2012 - 13:39

właśnie zaczęliśmy zakupy tego typu zabawek, niekoniecznie sex shop, jeśli w innym sklepie coś wpadnie nam w ręce próbujemy, kiedyś mówiliśmy że nie jest nam to potrzebne, ale czemu nie urozmaicać sobie seksu :)
Dołączona grafika
jesteś już Mój, jestem już Twoja !

#318 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 19 czerwca 2012 - 08:19

Ostatnio eksperymentujemy z tego typu gadżetami i muszę przyznać, że to świetne urozmaicenie w sypialni :)

#319 busia0608

busia0608
  • Użytkownik
  • 298 postów
  • Gadu Gadu:6530726
  • LokalizacjaUK
  • Wzrost:169
  • Włosy:farbowane
  • Stan:odlatuję
  • Partner:D
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 czerwca 2012 - 08:35

co do gadżetów, wczoraj byliśmy na zakupach i stanęliśmy przed dużym stojącym lustrem, uśmiechy na twarzy, oczko - oczko i zakupiliśmy do naszej sypialni :) potraktowaliśmy go jako jeden z gadżetów urozmaicających nasze igraszki, miło patrzeć do lustra na faceta, który podczas seksu jest za mną :oops:
Dołączona grafika
jesteś już Mój, jestem już Twoja !

#320 Sklep.Mikoma

Sklep.Mikoma
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 03 lipca 2012 - 14:48

Kochane co sadzicie o zabawkach z sex shopu?sa wam obce czy mialyscie juz z nimi doczynienia?Ja mam bzika na pukcie kolorowych , pachnacych czy smakowych prezerwatywach :-P z durexa wyprobowalam juz chyba wszystkie......

Są to zabawki dla dorosłych, które mają za zadanie umilić romantyczne chwile, urozmaicić relacje z partnerem, rozwiać nudę, jednym słowem wszystkie zabawki dozwolone:)