Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 384 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-30, 19:15 Zabawki z Sex Shopu;)
Kochane co sadzicie o zabawkach z sex shopu?sa wam obce czy mialyscie juz z nimi doczynienia?Ja mam bzika na pukcie kolorowych , pachnacych czy smakowych prezerwatywach z durexa wyprobowalam juz chyba wszystkie......
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-30, 22:27
narazie tez jeszcze nie uzywalismy zadnych zabawek z sex- shopu, ale chetnie bym cos fajnego wyprobowala. co do gumek smakowych- mam pewien uraz po tym jak mietowa pekla, ale za to poluje na czarna
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 384 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-01, 12:54
no czarnej to i ja jeszcze nie mialam;)
[ Dodano: 2007-07-01, 12:55 ]
przypomnial mi sie jeden prezenkt ktory dostalam na 19 urodziny od moich dowcipnych kolezanek ;)kupily mi gumowego faceta lezy na dnie szafy , narazie nigdy jeszcze go nie probowalam;)
ja dostałam na wieczór panieński kajdanki z rózowym futerkiem fajnie wyglądają ale, że zaraz po slubie wyjechaliśmy do Anglii, nie zdążyły być w użyciu i trafiły do jakiegoś pudła. ale teraz po przeprowadzce jak się "znajdą" to na pewno zrobimy z nich użytek
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-02, 13:07
My raczej też nie korzystamy tych przyjemności ale to dlatego, że nie mieszkamy jeszcze razem al;e już to się zmieni niedługo i pozamawiamy sobie parę fajnych rzeczy- na allegro jest tego mnóstwo i wcale nie jest drogo.
Ja mam wibrator z króliczkiem i mogę go polecić rewelacyjne doznania szczególnie króliczek super pobudza łechtaczkę
Kupuję zabawki w tym sklepie http://www.centrumerotyczne.pl/
Jestem sexoholiczką Uwielbiam różne gadzety, wibratory, piorka,kajdanki jest to bardzo dobre urozmaicenie w sexie.Moj ex tez to lubił i zawsze całkiem sympatycznie bawilismy sie w łóżku.. Owszem nie było to codziennoscią.. ale dosyć czesto gadzety towarzyszyły nam podczas uniesien szczególnie wibratory- obecnie mam jeden i to na dodatek zepsyty .. ups jak to sie stało , ze sie zepsuł to nie wiem hje hje hje.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Niezła ta strona, którą podała Sharon. Jest w czym wybierać. Niektóre gadżeciki całkiem całkiem Może zafunduję coś mężulowi (i sobie ) na 1 rocznicę
Ale ta bielizna dla facetów - jakbym zobaczyła męża w takich stringach czy koszulce, to prędzej padłabym ze śmiechu o seksie nie byłoby mowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum