Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
100 odpowiedzi w tym temacie

#81 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:27

Poza tym dla dziewczyny, która już jest dość doświadczona, bo była w dłuższym związku ja bym był tylko podstarzałym niedoświadczonym małym chłopcem, który życia nie zna. To się wszystko składa w całość nieudacznika - pryszcze, okulary, brak prawa jazdy, nieposiadanie umiejętności bicia się, brak dobrej pracy i czasami taka ciapowatość. Pracuję nad sobą jak mogę, ale coś i tak nie potrafię się zmienić w prawdziwego, męskiego mężczyznę

[ Dodano: 2009-12-06, 15:29 ]
A to, że dziewczyny miały wielu partnerów to trochę mnie przygnębia, bo zawsze można na taką trafić, a wiele dziewczyn co jako nastolatki trochę szalały potem spokojnieje i już wcale nie szukają kolejnych macho, ale spokojniejszych, bardziej poukładanych facetów

#82 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:43

prawiczek sam, powiedz mi kto Ci kaze szukac laski, ktora miala milion innych facetow przed Toba i dwa miliony przygod z nimi ??? Czlowieku szukaj nieskazitelnej dziewicy, bez doswiadczenia, z czystym sumieniem i najlepiej takiej, ktora tez nigdy nie calowala innego chlopaka.

Wybacz Mi prawiczek sam, i wszyscy inni, ale dla mnie jest to zenujace! Czytam ten post od poczatku i ok mial on kiedys sens ale teraz, nie wiem czego Ty wlasciwie oczekujesz :!: :?:

Piszesz o problemach z tradzikiem, o braku pewnosci siebie, po czym za chwile wyjezdzasz z tekstem o tym jakie to dziewczyny sa puszczalskie zadne przygod seksualnych i Bog wie z jakimi grzechami na sumieniu!

Nie wiem co inni na to, ale jestes dla mnie dziwny i masz jakies chore pojecie na niektore sprawy :!:

Jak dla mnie temat powinien byc zamkniety, ale to tylko MOJE ZDANIE. I oczywiscie z calym szacunkiem do Moderatorow. ;-)
Dołączona grafika

#83 Katoshi

Katoshi
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:47

To się wszystko składa w całość nieudacznika - pryszcze, okulary, brak prawa jazdy, nieposiadanie umiejętności bicia się, brak dobrej pracy i czasami taka ciapowatość. Pracuję nad sobą jak mogę, ale coś i tak nie potrafię się zmienić w prawdziwego, męskiego mężczyznę

Nie mogę! Czytam ten temat od początku i przykro mi, ale nieźle się ubawiłam! Masz jakąś manie czy co? Może weź wyłącz redtube ? Bo chyba kobiety oceniasz i znasz z perspektywe takich stron, Pozatym wcale się nie dziwie, ze nie możesz znaleźć dziewczyny skoro dla Ciebie priorytetem jest aby umieć się bić i mieć prawo jazdy :lol:
To co piszesz jest poprostu żałosne jesteś kompletnie nie dojrzały! Więc chyba nie jesteś gotowy na seks, który traktujesz przedmiotowo... Musisz wyluzować człowieku! Czy myślisz, że kiedy nie masz prawa jazdy, nie umiesz się bić (lol) i inne wymienione to tracisz w oczach kobiet? zlituj się... Przedewszystkim twoja osobowość, NATURALNOŚĆ (a z tym chyba masz problem) się liczy, a nie odstawianie macho na dyskotekach <mlotek1></span>

#84 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:52

Akurat jestem bardzo naturalny i czasem wręcz "swojski" aż do bólu. Tylko wiem, że dla kobiet mężczyzna musi być życiowy, rzeczowy, konkretny, a ja trochę wieczny zbuntowany chłopiec jestem

#85 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 16:18

Czy nikt nie zauważył że to nie jest potrzeba pomocy?
Zwykła prowokacja. <bezradny></span>

Aha... i prawiczek sam, doskonale opisze wam wszystkie rodzaje seksu.. Internet? Doświadczenie?
Po co mam czytac o lodach w toalecie, analach, sralach itd? Co to ma wspolnego z tematem?

Poza tym... ja jestem typem dziewczyny morlanej. I za nic bym Cie nie chciala mezczyzno od 7 bolesci.
Bredzisz ze masakra...

Widzę po tym i także tamtych tematach, że wiele z Was wcale nie miało wielu partnerów i wcale nie macie jakiegoś strasznie liberalnego podejścia do seksu bez zobowiązań, a seks analny jest dla sporej części kobiet z tego forum obrzydliwy i nawet nie zamierzacie go próbować. To całkiem pocieszające dla mnie :-)

A to, że dziewczyny miały wielu partnerów to trochę mnie przygnębia, bo zawsze można na taką trafić, a wiele dziewczyn co jako nastolatki trochę szalały potem spokojnieje i już wcale nie szukają kolejnych macho, ale spokojniejszych, bardziej poukładanych facetów

Ustal sobie jedna wersje zanim cos napiszesz bo sam sie gubisz :-D Wnioskuje ze tez bys szalal gdybys mogl, chociaz nie..sama nie wiem co wnioskowac bo sie motasz w tym co piszesz.

Obawiam sie ze sam nie wiesz o co Ci chodzi wiec zadna z nas Ci nie pomoze. :-D

Ja bym proponowala zamkniecie tematu. Amen

#86 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 16:26

To nie jest prowokacja, naprawdę mam pewne problemy ze sobą i bardzo źle mi z powodu samotności

[ Dodano: 2009-12-06, 16:28 ]
A pisałem, że fakt, że wiele dziewczyn jest bardzo porządnych jest pocieszający, ale już druga strona medalu, że te które nieźle nagrzeszyły i zbyt cnotliwe nie są też istnieją jest już trochę przygniebiająca

#87 KatarzynaL

KatarzynaL
  • Użytkownik
  • 221 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 16:36

jak takie cielęta dajecie się wodzić za nosy. oczywiste jest że nie ma żadnego prawiczka.koleś musi mieć z was niezły ubaw.
wracając - prawiczka nie ma ale jest za to temat. temu podobnym przypadkom zalecam umawianie się z takimi dziewczętami jak z syrenką warszawską, lub gdy lubią kobiety dojrzalsze- bamberkę z poznańskiego rynku. i tym podobne. i jedynie z nimi gwarantuję szczęśliwy związek !
,,dzień w którym idziemy do sauny, to dzień w którym się nie starzejemy,, ,,a najfajniej na tym świecie- na fryzyjskim siedzieć grzbiecie,,

#88 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 16:41

To nie jest prowokacja, naprawdę mam pewne problemy ze sobą i bardzo źle mi z powodu samotności

To idz do psychologa.

#89 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 17:50

Nie wyobrażam sobie wizyty u psychologa z takiego powodu, poza tym uważam, że na razie za słabo wyglądam żeby mieć dziewczynę i muszę nad sobą pracować, by być prawdziwym, męskim samcem

#90 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 18:46

Nie wyobrażam sobie wizyty u psychologa z takiego powodu, poza tym uważam, że na razie za słabo wyglądam żeby mieć dziewczynę i muszę nad sobą pracować, by być prawdziwym, męskim samcem

To popracuj nad soba abys byl tym samcem albo udaj sie do tego psychologa.Tyle w temacie.

#91 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 19:03

Tak, tylko że taka praca może trwać jeszcze wiele lat, a do tego czasu mogę się stać starym, zgorzkniałym prawiczkiem. Strasznie się boję zostania starym kawalerem. Uważam, że jest ze mną coraz lepiej, bo kiedyś byłem klasowym popychadłem i zostałem przez klasę pobity za zbyt dobre oceny i za dużą aktywność na lekcjach, a teraz to mam swoją ekipę, mam z kim pić i imprezować, mam ładne koleżanki, które czasem ze mną poświntuszą i pogadają o seksie, a kiedyś to mogłem o tym pomarzyć, ale nie wiem czy na dziewczynę kiedykolwiek będę miał szansę, bo powoli robię się sfrustrowany i niewyżyty oraz za dużo się masturbuję

#92 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 19:09

temat brzmi:

"Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?"

każdy kolejny post nie na temat będzie usuwany, proponuję zerknąć do regulaminu ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#93 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 19:27

Chciałem się komuś wyżalić, bo wiadomo że w Internecie łatwiej pokazać słabość, ale widzę tutaj tylko cęgi na moje plecy. Chciałem w tym temacie ogólnie popisać o kompleksach starych prawiczków

#94 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 19:28

prawiczek sam, upominam cie, ze jesli twoje kolejne posty beda nadal krazyly wokol jednego, temat bedzie do zamkniecia, bo nie wnosisz nic nowego.

DOstales tu wiele odpowiedzi na swoje pytania, i nawet nie raczysz podyskutowac, tylko dalej uzalasz sie jak pipa nad soba. Przeczytaj sobie raz jeszcze watek od poczatku, bo mysle, ze wszystko zostalo juz powiedziane.

Co chcesz jeszcze uslyszec?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#95 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 19:40

Tresc wykasowana, ze wzgledu na powielanie tematu.

[ Dodano: 2009-12-06, 20:23 ]
To chciałbym usłyszeć jak do prawiczków podchodzą dziewczyny, które aniołkami nie są i kilku partnerów miały (nie jednego, ani też nie dwóch)? Może być dla Was taki prawdziwym mężczyzną?

[ Dodano: 2009-12-06, 20:30 ]
A jak radzicie mi ogólnie zmienić swoje podejście? Chodzi tylko o podejście do samego siebie, czy też również o podejście do kobiet?

#96 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 20:47

prawiczek sam przeciez jr. admin Cie upomniał, skasował post a Ty dalej zadajesz podobne pytania?

teraz uwazam, ze temat należy madziu zamknać
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#97 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 20:52

Zadałem inne pytania, takich wcale jeszcze nie zadawałem wcale

#98 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 21:15

A jak radzicie mi ogólnie zmienić swoje podejście? Chodzi tylko o podejście do samego siebie, czy też również o podejście do kobiet?

Na to pytanie masz odpowiedź na 6 stronach

To chciałbym usłyszeć jak do prawiczków podchodzą dziewczyny, które aniołkami nie są i kilku partnerów miały (nie jednego, ani też nie dwóch)? Może być dla Was taki prawdziwym mężczyzną?

Sądzę, że w tym temacie wypowiadaly i się i kobiety, które miały dwóch partnerów i wzwyż i jakoś nie doczytałam, byś nie był dla nich mężczyzną...

#99 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 21:49

Jakoś w większości pisały te co miały jednego albo dwóch partnerów, ewentualnie trzech. A co sądzicie o nastawianiu się tylko na szukanie wyłącznie dziewicy? Waszym zdaniem to nie jest ograniczenia się?

#100 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 21:54

wystarczy, każda cierpliwość się kiedyś kończy. masz 7 stron tłumaczenia w kółko tego samego. temat zamykam, i od razu uprzedzam, za próbę otworzenia kolejnego o tym samym osobiście dam ci zakaz pisania :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.