Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:27
[ Dodano: 2009-12-06, 15:29 ]
A to, że dziewczyny miały wielu partnerów to trochę mnie przygnębia, bo zawsze można na taką trafić, a wiele dziewczyn co jako nastolatki trochę szalały potem spokojnieje i już wcale nie szukają kolejnych macho, ale spokojniejszych, bardziej poukładanych facetów
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:43
Wybacz Mi prawiczek sam, i wszyscy inni, ale dla mnie jest to zenujace! Czytam ten post od poczatku i ok mial on kiedys sens ale teraz, nie wiem czego Ty wlasciwie oczekujesz
Piszesz o problemach z tradzikiem, o braku pewnosci siebie, po czym za chwile wyjezdzasz z tekstem o tym jakie to dziewczyny sa puszczalskie zadne przygod seksualnych i Bog wie z jakimi grzechami na sumieniu!
Nie wiem co inni na to, ale jestes dla mnie dziwny i masz jakies chore pojecie na niektore sprawy
Jak dla mnie temat powinien byc zamkniety, ale to tylko MOJE ZDANIE. I oczywiscie z calym szacunkiem do Moderatorow.
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:47
To się wszystko składa w całość nieudacznika - pryszcze, okulary, brak prawa jazdy, nieposiadanie umiejętności bicia się, brak dobrej pracy i czasami taka ciapowatość. Pracuję nad sobą jak mogę, ale coś i tak nie potrafię się zmienić w prawdziwego, męskiego mężczyznę
Nie mogę! Czytam ten temat od początku i przykro mi, ale nieźle się ubawiłam! Masz jakąś manie czy co? Może weź wyłącz redtube ? Bo chyba kobiety oceniasz i znasz z perspektywe takich stron, Pozatym wcale się nie dziwie, ze nie możesz znaleźć dziewczyny skoro dla Ciebie priorytetem jest aby umieć się bić i mieć prawo jazdy
To co piszesz jest poprostu żałosne jesteś kompletnie nie dojrzały! Więc chyba nie jesteś gotowy na seks, który traktujesz przedmiotowo... Musisz wyluzować człowieku! Czy myślisz, że kiedy nie masz prawa jazdy, nie umiesz się bić (lol) i inne wymienione to tracisz w oczach kobiet? zlituj się... Przedewszystkim twoja osobowość, NATURALNOŚĆ (a z tym chyba masz problem) się liczy, a nie odstawianie macho na dyskotekach
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:52
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:18
Zwykła prowokacja.
Aha... i prawiczek sam, doskonale opisze wam wszystkie rodzaje seksu.. Internet? Doświadczenie?
Po co mam czytac o lodach w toalecie, analach, sralach itd? Co to ma wspolnego z tematem?
Poza tym... ja jestem typem dziewczyny morlanej. I za nic bym Cie nie chciala mezczyzno od 7 bolesci.
Bredzisz ze masakra...
Widzę po tym i także tamtych tematach, że wiele z Was wcale nie miało wielu partnerów i wcale nie macie jakiegoś strasznie liberalnego podejścia do seksu bez zobowiązań, a seks analny jest dla sporej części kobiet z tego forum obrzydliwy i nawet nie zamierzacie go próbować. To całkiem pocieszające dla mnie
A to, że dziewczyny miały wielu partnerów to trochę mnie przygnębia, bo zawsze można na taką trafić, a wiele dziewczyn co jako nastolatki trochę szalały potem spokojnieje i już wcale nie szukają kolejnych macho, ale spokojniejszych, bardziej poukładanych facetów
Ustal sobie jedna wersje zanim cos napiszesz bo sam sie gubisz
Obawiam sie ze sam nie wiesz o co Ci chodzi wiec zadna z nas Ci nie pomoze.
Ja bym proponowala zamkniecie tematu. Amen
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:26
[ Dodano: 2009-12-06, 16:28 ]
A pisałem, że fakt, że wiele dziewczyn jest bardzo porządnych jest pocieszający, ale już druga strona medalu, że te które nieźle nagrzeszyły i zbyt cnotliwe nie są też istnieją jest już trochę przygniebiająca
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:36
wracając - prawiczka nie ma ale jest za to temat. temu podobnym przypadkom zalecam umawianie się z takimi dziewczętami jak z syrenką warszawską, lub gdy lubią kobiety dojrzalsze- bamberkę z poznańskiego rynku. i tym podobne. i jedynie z nimi gwarantuję szczęśliwy związek !
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:41
To idz do psychologa.To nie jest prowokacja, naprawdę mam pewne problemy ze sobą i bardzo źle mi z powodu samotności
Napisano 06 grudnia 2009 - 17:50
Napisano 06 grudnia 2009 - 18:46
To popracuj nad soba abys byl tym samcem albo udaj sie do tego psychologa.Tyle w temacie.Nie wyobrażam sobie wizyty u psychologa z takiego powodu, poza tym uważam, że na razie za słabo wyglądam żeby mieć dziewczynę i muszę nad sobą pracować, by być prawdziwym, męskim samcem
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:03
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:09
"Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?"
każdy kolejny post nie na temat będzie usuwany, proponuję zerknąć do regulaminu
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:27
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:28
DOstales tu wiele odpowiedzi na swoje pytania, i nawet nie raczysz podyskutowac, tylko dalej uzalasz sie jak pipa nad soba. Przeczytaj sobie raz jeszcze watek od poczatku, bo mysle, ze wszystko zostalo juz powiedziane.
Co chcesz jeszcze uslyszec?
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:40
[ Dodano: 2009-12-06, 20:23 ]
To chciałbym usłyszeć jak do prawiczków podchodzą dziewczyny, które aniołkami nie są i kilku partnerów miały (nie jednego, ani też nie dwóch)? Może być dla Was taki prawdziwym mężczyzną?
[ Dodano: 2009-12-06, 20:30 ]
A jak radzicie mi ogólnie zmienić swoje podejście? Chodzi tylko o podejście do samego siebie, czy też również o podejście do kobiet?
Napisano 06 grudnia 2009 - 20:47
teraz uwazam, ze temat należy madziu zamknać
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 06 grudnia 2009 - 20:52
Napisano 06 grudnia 2009 - 21:15
Na to pytanie masz odpowiedź na 6 stronachA jak radzicie mi ogólnie zmienić swoje podejście? Chodzi tylko o podejście do samego siebie, czy też również o podejście do kobiet?
Sądzę, że w tym temacie wypowiadaly i się i kobiety, które miały dwóch partnerów i wzwyż i jakoś nie doczytałam, byś nie był dla nich mężczyzną...To chciałbym usłyszeć jak do prawiczków podchodzą dziewczyny, które aniołkami nie są i kilku partnerów miały (nie jednego, ani też nie dwóch)? Może być dla Was taki prawdziwym mężczyzną?
Napisano 06 grudnia 2009 - 21:49
Napisano 06 grudnia 2009 - 21:54
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.