Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:27
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:37
Masz dosyc tego stanu? Czyli co, szukasz kandydatki do lozka? Bo nie rozumiem. Tylko faceci tak instrumentalnie traktuja seks...
Poza tym nie wiem czy to szczere pytanie czy jakas prowokacja.
Bo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy...
Kazda dziewica w tym wieku tez ma sobie zadawac pytanie czy znajdzie faceta swojego zycia i bedzie kochana?
Kazdy jest inny inaczej podchodzi do seksu, wiary, zycia...
To ze wiekszosc teraz MUSI miec to za soba do 20stki znaczy ze Ty tez musisz? Bo co, gorszy bedziesz?
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:41
mieć wielu partnerów
pójść z kimś szybko do łóżka
zdradzić kogoś
wcześnie stracić cnotę
uprawiać seks analny i jakieś zabawy z tym związane
spać z kimś bez miłości
robić loda obcemu w toalecie
pieścić się nago z kolegą
Dla mnie takie fakty mogą być po prostu przerażające
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:44
i co za różnica, czy jakiś rówieśnik czy rówieśniczka jest bardziej 'doświadczona' ? po tym nie ocenia się ludzi.. zresztą ta osoba może tak tylko gadać, a prawda może być zupełnie inna
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:51
nie ma co generalizowaćBo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy
taka jest prawda i nie ma co sie tym zadreczać , bo to nie ejst powód do wstydu , rozumiem ze moze ci byc trudno bo twoi koledzy rozpoczeli zycie seksualne , ale ty nie jestes wszyscy.nie współżyłeś to znaczy, że nie znalazłeś do tego odpowiedniej partnerki i nikogo nie powinno to obchodzić, bo to Twoje prywatne sprawy.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 grudnia 2009 - 17:53
Wystarczy dobrze poszukac. A nie szukac przez pryzmat seksu...
Nie kazda dziewczyna robi to co piszesz. I bez sensu ze tak myslisz..
Chyba zanim ktos staje sie Twoja dziewczyna najpierw ja poznajesz?
Mozna wyczuc na co dana osoba sobie pozwolila.
A ja tak nie sadze. Przeciwnie.est taki stereotyp ze dziewczyna jak nest dziewica w wieku 20 lat to znaczy ze sie szanowała itp , ale jak facet to juz cos nie tak , co nie chciła go zadna czy co albo temu podobne.
Ja szukalam prawiczka
Napisano 01 grudnia 2009 - 18:07
Napisano 01 grudnia 2009 - 18:46
Uważam, że jesli poznajesz kogos i zaczyna Ci na nim zalezec to nie myslisz o tym... Dla Ciebie wtedy istotne jest spedzic z ta osoba czas poznac ja, nawet jej przeszlosc, choc nie zawsze moze ona Ci sie podobac. Ja nie nastawialam sie jakos, ze moj facet musi byc w tych sprawach doswiadczony/musi koniecznie byc prawiczkiem! Serce nie sluga kochamy tego kogo ono wybierze.Na dodatek przeraża mnie, że potencjalna dziewczyna mogła:
mieć wielu partnerów
A co do prawiczkow zgadzam sie z Mirabelka__22, w jakiej kwesti?!?
Kazda dziewica w tym wieku tez ma sobie zadawac pytanie czy znajdzie faceta swojego zycia i bedzie kochana?
Ja mialam 19 lat,a moj facet 21 i jakos zadne z nas nie zalamywalo sie faktem, ze w tym wieku dopiero zaczynamy zycie intymne! Trzeba do tego dojrzec i miec kogos z kim na prawde chce sie to zrobic, a nie dlatego, ze taka jest "moda".
Napisano 01 grudnia 2009 - 19:03
Na pewno ma szanse.
Nie wiem skąd w ogóle taka myśl że jak ma się 20 lat i jest się prawiczkiem to szans się już nie ma
A dwudziestoletnia dziewica jest pośmiewiskiem?
Chyba nie??? Prawiczek też NIE!!
Co z tego że rówieśniczki są doświadczone?
Nie o to chodzi żeby jak najwcześniej stracić cnotę!
Napisano 01 grudnia 2009 - 19:12
a no mądra a problemy mają wszyscyBo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy..
prawiczek sam, dziwi mnie twoje pytanie
mam wrażnie że ty myślisz że wszyscy wokół ciebie (i nie tylko) już sa 'po'
połowa z twoich kumpli zapewnie kłamie żeby pokazac co to nie oni a druga połowa jest w związku więc wspołżyje ze stałą partnerką a co do tego ze poznasz dziewczyne a ona bóg wiec co robiła zanim cie poznała jest dziwne
nawet nie wiesz ile z moich koleżanek nawet będąc w związku nie współżyły
nie przejmuj sie tak tym, na seksie świat sie nie konczy
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 01 grudnia 2009 - 19:24
nie rozumiem co ma jedno z drugim wspólnego? masz trądzik - idź do dermatologa, nie masz prawka? zapisz sie na kurs? nie masz na niego kasy? znajdź pracę ... a twoje kompleksy, jak już ci dziewczyny wyłożyły jasno - sąbezpodstawne.Najgorzej, że mam jeszcze trądzik i nie mam prawa jazdy
czyli znajdź sobie dziewicę, bo niestety, ale większość dziewczyn przynajmniej część z twoich obaw urealniNa dodatek przeraża mnie, że potencjalna dziewczyna mogła:
mieć wielu partnerów
zdradzić kogoś
wcześnie stracić cnotę
uprawiać seks analny i jakieś zabawy z tym związane
spać z kimś bez miłości
robić loda obcemu w toalecie
pieścić się nago z kolegą
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 01 grudnia 2009 - 20:18
Napisano 01 grudnia 2009 - 20:48
Czy taki ktoś ma jeszcze szansę na dziewczynę, czy może być tylko pośmiewiskiem?
mój chłopak był prawiczkiem, poznałam go gdy on miał 21 lat i nie było to dla mnie śmieszne, ja tez byłam dziewicą, lecz on nie wypytywał o moją przeszłość-na jakim etapie bylam z innymi chłopakami
kolego przestań się nad sobą użalać i weź się w garść! o tym czy jakaś dziewczyna cię pokocha nie decyduje twój wygląd, to czy masz prawko lecz to co masz w sercu i jaki jesteś
Napisano 01 grudnia 2009 - 21:03
Napisano 01 grudnia 2009 - 21:20
Najgorzej, że mam jeszcze trądzik i nie mam prawa jazdy
Nie
Uwierz mi, kazdy.. kazdy.. powtorze.. KAZDY.. moze miec zajebista dziewczyne..
A kwestia doboru partnerki.. wiadomo jakie sa teraz laski.. sorry dziewczyny, ale zazwyczaj puste, plytkie, denne i w dodatku podobne do wozkow w tesco.. za zlotowke kazdy pcha gdzie i jak chce. Warto jednak byc cierpliwym a na bank znajdziesz perle
Tylko pamietaj.. nie zawsze kobieta, ktora na pierwszy rzut oka wydaje Ci sie srednia taka jest i bedzie.. czasami to nieoszlifowany diament
Napisano 02 grudnia 2009 - 11:04
Wiele osob uwaza wlasnie dziewictwo za powód do wstydu , badz za swój najwiekszy problem zyciowy uwazaja wlasnie to, ze z nikim nie spali , tak jakby przespanie sie z kims mialo rozwiązac wszystko. Bzdura.
Jesli czekasz na kobiete, którą pokochasz i to wlasnie z nią chcesz przezyc pierwszy raz to moge Ci przyklasnąc. A ludzi, ktorzy Cię wysmiewają radziłabym olać . Nie warto sie przejmowac gówniarzami, dla których wielkie doświadczenie seksualne to powód do dumy .
Ja gustuje w duzo starszych, ale jesli trafiłabym na prawiczka cieszyłabym się, naprawde.
Napisano 02 grudnia 2009 - 11:53
I jeszcze taka moja dobra rada związek będzie wtedy szczęśliwy jak nie będziecie wiedzieć co było przed wami...wiesz co mam na myśli
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 02 grudnia 2009 - 12:05
Napisano 02 grudnia 2009 - 12:19
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 02 grudnia 2009 - 15:33
może niektóre tak ale nie wszystkiedziewczyny wolą macho i babiarzy
ja nie mam takiego i mi z tym dobrze!
jak ja to zawsze mówie- to sie traci wyglądem trzeba nadrabiac charakterem!
największa 'ofiara losu' mając dobra gatkę, kulturę osobista i poczucie humoru ma 50% sukcesu za sobą
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...