zapowiada sie ciekawie.A jaka cena ?? Narazie uzywalam tylko z Ziaja masło kakaowe.Od kilku lat używam masła do ciała firmy Fruttini. Jest szeroka gama zapachów, używałam już kilku, ( obecnie mam mleczno- pomarańczowy )
Dostępny jest w takich nutach zapachowych:
mleko i miód
mandarynka i figa
wiśnia i wanilia
kokos i banan
mięta i grapefruit
malinowo i krem
czekolada i kawa
mleko i pomarańcza
łoo jakie obłędne kombinacje! chyba się skusze na jakieś masełko do ciała z tych, które do tej pory stoswałam to Ziaja ma faktycznie super masła i ogromny plus za opakowanie i mariza ma też fajne zapachowe masła, teraz mam poziomkowe, a jest jeszcze waniliowe wrzucam zdjęcie
Masła do ciała
Napisano 19 stycznia 2011 - 14:23
Napisano 26 stycznia 2011 - 11:09
To naturalne a zarazem wyrafinowane kosmetyki do pielęgnacji ciała.Natural Spa to synonim relaksu, czystości, ukojenia i odświeżenia ciała i umysłu. Po za tym cudownie pachnie
[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2011-01-26, 18:07 ]
źródło: internet
Napisano 14 lutego 2011 - 08:49
I jak co do konsystencji i wchłaniania nie mam żadnych absolutnie zastrzeżeń ( podobnie jak wprzypadku poprzedniego
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 lutego 2011 - 20:26
Napisano 15 lutego 2011 - 09:44
Napisano 24 lutego 2011 - 10:13
Ja podobnie jak kilka moich poprzedniczek używam masła do ciała Flosleku z serii Natural body i jestem bardzo miło zaskoczona, bo nie sądziłam, że aż tak ten kosmetyk przypadnie mi do gustu. Już kupiłam następny słoik więc jest to znak, że jest naprawdę dobre
to spróbuj też pilingu solnego też flosleku- w konfiguracji piling+masło skóra jest... boska! gładka, miękka, przyjemna w dotyku, pachnąca...
[ Dodano: 2011-02-24, 10:21 ]
A mnie po głowie chodzi kupno tego masła i peelingu z beECO. Tylko jak ostatnio miałam masło, to było jakieś takie tłuste i się słabo wchłaniało. A zapach ma intensywny? O ile żel do kąpieli może mieć intensywny zapach, to masła wolę o delikatnych.
to powinnaś być zadowolona bo to masełko dobrze się wchłania. Nie ma nic gorszego niż mażący się kosmetyk, maź, zostawiająca paskudną warstwę która potem się jedynie kulkuje... blee
Napisano 27 lutego 2011 - 07:50
Napisano 30 marca 2011 - 10:01
Napisano 08 sierpnia 2013 - 20:43
Opis produktu :
Masło o bogatej konsystencji i przyjemnym intensywnym zapachu marakui polecane do codziennej pielęgnacji skóry przesuszonej, odwodnionej oraz normalnej skłonnej do okresowego spadku nawilżenia. Zawiera naturalne oleje roślinne: słonecznikowy, babassu, masło Shea i oliwę z oliwek o działaniu zmiękczającym, wygładzającym skórę oraz stymulujący regenerację ekstrakt z owoców mango: Po użyciu masła do ciała skóra jest dobrze natłuszczona, nawilżona, miękka, gładka, sprężysta i aksamitna w dotyku.
Cena około : 22zł / 240ml
To zdecydowanie mój hit kosmetyczny
Masło pięknie pachnie nie chemicznie !za co duży plus
Super się wchłania,a konsystencja nie spływa z rąk.
Skóra jest głębko nawilżona i się nie łuszczy
Nie pozostawia tłustego filmu na skórze
Relaksuje i odpręża
Opakowanie genialnie,nie lubię buteleczek z balsamami do ciała,z których ciężko wydobyć resztki produktu
Masło jest wydajne
A Wy co sądzicie o tych masłach?ja mam także wersję z truskawką i poziomką,ale jakoś mi nie przypadła do gustu,taki sztuczny wg mnie duszący zapach
Napisano 01 września 2013 - 14:23
Napisano 19 grudnia 2016 - 02:19
Ja bardzo lubię masła do ciała, szczególnie w zimie, są gęstsze niż zwykły balsam i lepiej nawilżają. Miałam super masło do ciała awokado z bielendy. Teraz mam ich kremowe serum do ciała zielona oliwka i jogurtem, dobrze nawilża, regeneruje, skóra jest po nim miększa w dotyku.
Napisano 20 grudnia 2016 - 18:39
Ostatnio miałam czekoladowe z Isany... było genialne...
I chyba znów muszę wrócić do masła... bo jednak mam suchą skórę...
Napisano 20 grudnia 2016 - 20:52
Ostatnio miałam czekoladowe z Isany... było genialne...
właśnie weszłam o nim napisać!
W ciąży mam bardzo suchą skórę, dosłownie wszędzie, więc poszłam do rossmana kupić coś taniego, żeby cała się wysmarować i zobaczyć czy działa, żeby nie kupić czegoś drogiego co nie poskutkuje. Kupiłam czekoladowe masło z Isany i to był strzał w 10! Jest super wydajne, obłędnie pachnie i zapach utrzymuje się na skórze i do tego moim zdaniem porządnie nawilża
no i cena
bardzo polecam!
Użytkownik elizabeth edytował ten post 20 grudnia 2016 - 20:52
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 grudnia 2016 - 12:24
Napisano 31 stycznia 2017 - 01:19
Jeszcze z ostatnio używanych balsamów i olejków mogę polecić Neutrogenę, albo olejek w kremie do ciała, z bielendy, mam taki abisyński. Dobrze nawilża, ujędrnia i odżywia skórę, w zimie dobrze się sprawdza
Napisano 27 lutego 2017 - 12:02
Muszę kupić jakieś ciekawe masło, bo poprzednie mi się po prostu znudziło. Jakieś typy? Najlepiej owocowe.