Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sposób na smukłą sylwetke - aqua fitness

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 malgoska267

malgoska267
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 30 marca 2011 - 10:55

Aqua aerobic to lubię :-) Jedyna forma ruchu z której jeszcze nie zrezygnowałam i nie zamierzam :lol: Chociaż tyle :roll:

#22 Tamara_26

Tamara_26
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 05 maja 2015 - 10:51

też korzystałam z tego typu ćwiczeń raz w tygodniu chodziłam. Te ćwiczenia są o tyle fajne, że nie czuć po nich zmęczenia, a dają wycisk i pomagają schudnąć....

#23 weronkowa

weronkowa
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 października 2015 - 22:05

popeiram też u nas chodziłam na aqua aerobic i ładnie się brzuszek zmieniał:)

#24 Wegan.Marta

Wegan.Marta
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 09 grudnia 2015 - 12:15

Najlepsze jest to, że aqua fitness jest dla każdego. Nawet kobiety w ciąży, osoby otyłe lub po kontuzjach mogą wykonywać takie treningi. Wszystko to dlatego, że ćwiczenia w wodzie odciążają kręgosłup. Ćwiczenia w wodzie to połączenie gimnastyki korekcyjnej z aerobikiem i elementami pływania. Aqua fitness zwiększa elastyczność mimo, że nasze stawy nie są obciążone. Poprawia koordynacje ruchową. Dużym plusem jest to, że opóźnia czas występowania zmęczenia, dlatego możemy dać z siebie więcej niż dalibyśmy ćwicząc tradycyjnie. 

#25 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05 lutego 2016 - 18:25

Uwielbiam,kocham,ubóstwiam aqua! Chodzę cały styczeń, skóra jest ujędrniona i bardziej elastyczna :)