Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sposób na smukłą sylwetke - aqua fitness

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 arcprojekt

arcprojekt
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 09:34

chciałam wam polecić gimnastyke w wodzie . Uważam że jest to idealny sposób na Panie które chcą zgubić pare kilo i ujędrnić swoje ciało, sama chodzę już do takiej szkółki na pływalnie [...] w Warszawie już drugi miesiąc i to na prawdę działa!

#2 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 09:29

Aerobic w wodzie,swietna sprawa,dosc,ze przyjemnie to i z korzyscia dla figury.Kiedys korzystalam z takich zajec,super

#3 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 28 listopada 2009 - 15:31

Wydaje sie takie proste, ale męczące jest i to bardzo!

#4 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 listopada 2009 - 16:03

ale męczące

moze tak bo jest oprór wody, ale tym samym szybciej sie spala kalorie . I mysle ze przyjemniejsze niz zwykłę cwiczenia.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5 Aghata

Aghata
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 marca 2010 - 08:01

a nie nudne to jest? chcę schudnąć. może i jest to dobre ale wydaje się być takie powolne i nuuuuuuudne <bezradny></span>

#6 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 marca 2010 - 08:47

Od dawna marzę o tym, żeby chodzić na takie zajęcia, ale u mnie w mieście jest tylko jeden basen, który taką możliwość oferuje pod warunkiem, że jest się zapisanym również na silownię lub fitness w tym mieście. Nie stać mnie, żeby chodzić i na siłownię i na aqua aerobic <bezradny></span> chociaż może jak pójdę na staż to się zmieni ;-) w każdym razie uważam, że to jest świetna sprawa i bardzo chciałabym spróbować :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 marca 2010 - 09:11

a nie nudne to jest? chcę schudnąć. może i jest to dobre ale wydaje się być takie powolne i nuuuuuuudne <bezradny></span>

Ale bardziej efektywne,dodatkowo przecież musisz pokonać opór wody ;-) .
A zajęcia dla młodszych wiekowo są prowadzone w nieco szybszym tępie.

#8 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 17 marca 2010 - 11:18

mi by się to strasznie podobało ;) fajna sprawa, szczególnie że woda na prawdę wyszczupla...tylko trzeba chodzić regularnie a u mnie to trochę z tym problem. ciekawa jestem czy u mnie na pływalni jest coś takiego <co></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#9 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 23 czerwca 2010 - 15:11

Ja juz sie poddałam ,bo w sumie ani bieganie,ani brzuszki jakoś niebardzo potrafią wpłynąc na to ze bedzie mnie w tych okolicach mniej.Tak to juz jest ,ze jak innym pomaga to mnie nie zawsze.
A co do takiej aktywnosci-to nie umiem pływac ,wiec odpada.Jedyne co jeszcze mysle moze jakos mi pomóc to moze lipoliza.
Czy ktoś moze próbował w ten sposób?

#10 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 czerwca 2010 - 15:17

stokrotka, jak sama dobrze wiesz o lipolizie mamy oddzielny temat :arrow: lipoliza-vt5849.htm#425646 , więc nie zaczynaj robić offtopic
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#11 kobitka

kobitka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 30 czerwca 2010 - 15:40

Bardzo fajny pomysł - ostatnio tez zauważyłam u siebie na basenie że coraz więcej osób uczestniczy w tych zajęciach. Ja wyszperałam ostatnio w necie turnus kondycyjny i tam właśnie tez sa między innymi ćwiczenia w wodzie. może mi się uda skorzystać bo tak u siebie na basenie to się trochę wstydzę..

#12 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 czerwca 2010 - 15:59

kobitka, dostałaś juz jedno ostrzeżenie za reklamowanie. Więc powinnaś wiedzieć, że na forum się nie reklamuje ! :evil:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#13 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 14:34

jasne,ale nikt tam nie odp.
sory

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2010-07-01, 15:39 ]
A może to po prostu znaczy, że nikt nie ma nic do powiedzenia na jej temat? To nie jest powód żeby dublować posty.

#14 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 11:06

A ja się właśnie zapisałam na aqua aerobic, bo dowiedziałam się, że w mojej mieścinie są wreszcie takie zajęcia <jupi></span> idę z przyjaciółką w poniedziałek, oczywiście mam stresa, bo coś czuję, że tam będą same szczupłe laski, ale staram się mieć to w nosie. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało i czy dam radę, mam nadzieję, że mi się spodoba :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#15 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 12:46

kjujiczek, ale fajnie, zazdroszczę Ci, niedawno oglądałam program o agua aerobiku i sama bym się skusiła ;) fajna sprawa :)

mam stresa, bo coś czuję, że tam będą same szczupłe laski,

no aleś wymyśliła <ciah></span> Nie stresuj się na zapas ;)
Ile kosztuje taka przyjemność?

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#16 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 13:04

15 zł za jedno wejście, jak się kupi karnet to wychodzi coś koło 10-12 zł, zależy na ile wejść :-)

Nie, no myślę, że będzie fajnie, grunt, że nie idę tam sama, tylko z psiapsiółką, zawsze przerażały mnie stada obcych kobiet :mrgreen:

[ Dodano: 2010-08-10, 21:33 ]
Dziewczyny, to jest po prostu mega cudowna sprawa! W ogóle nie czuje się zmęczenia w wodzie, dopiero jak się z niej wyjdzie :mrgreen: ćwiczenia są zróżnicowane, ciekawe, jedne łatwe, inne trudne. Wszystko to przy szybkiej, tanecznej muzyce i normalnie chce się żyć :-D bałam się, że będę jedyna ze sporą nadwagą, ale jak zwykle niepotrzebnie. Były babeczki chudziutkie, szczupłe, okrągłe i otyłe, młode, w średnim wieku i starsze, więc w ogóle nie czułam się skrępowana. Jeśli zastanawiacie się nad jakąś aktywnością fizyczną i macie możliwość skorzystać z takich zajęć, nie wahajcie się, naprawdę świetna sprawa ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 14:53

Ja sie teraz tak własnie zaczełam przed wiosna zastanawiac czy nie jest to dobry sposób na aktywność,zwłaszcza po zimie ,kiedy nie czujemy sie w pełni sił witalnych ,zwłaszcza jesli patrzymy na swoje fałdki tłuszczu po zimie.To nie zawsze skłania nas do tego zeby pozostawac biernym,ale zeby zaczac cos robić zeby uzyskac dobra forme.
Dlatego moze ktos w stolicy poleci mi fajne meiejsce gdzie mozna pochodzić na aqua aerobik?

#18 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 10 marca 2011 - 15:28

A jaka dzielnica Warszawy Ciebie interesuje ?
Mogę podesłac na priv info gdzie mozna pochodzić na takie zajęcia i na pewno bedziesz z nich zadowolona.

#19 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 10 marca 2011 - 19:52

moze ktos w stolicy poleci mi fajne meiejsce gdzie mozna pochodzić na aqua aerobik?

ja słyszałam, że na inflanckiej jest fajnie i sprawdzałam na ich stronie to mają bardzo dużo różnych zajęć. może sama się w końcu wybiorę na takie zajęcia ;-) tylko jakoś motywacji brak ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#20 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 11 marca 2011 - 18:26

A tego miejsca nie znam,ale bardzo duzo moich znajomych chwali sobie zajęcia na ul.Oławskiej i ul.Osmańczyka.No ale to oczywiscie trzeba poójsc na zajecia i samemu sie przekonac.