mój narzeczony ogląda seks kamery w internecie
Napisano 21 października 2009 - 10:49
Napisano 21 października 2009 - 11:11
musisz to przede wszystkim przemyśleć, zastanowić się czy go naprawdę kochasz i jestes w stanie to wybaczyc... dopiero jak bedziesz pewna mozesz podjac jakiekolwiek dzialania zeby potem nie załowaczastanawiam się czy chcę mieć takiego męża który mnie oszukuje i ogląda takie świństwa
jeśli on cie kocha naprawdę powinien zrozumieć swoj blad i cie przeprosić a uniósł sie pewnie dlatego ze pokierowala nim męska duma!
Jeśli chcesz znać moje zdanie dałabym sobie czas właśnie na przemyślenie...
Napisano 21 października 2009 - 13:33
ja bym z nim porozmawiała i powiedziała jak się czuję przez to ... i jeżeli zrozumie to przeprosi i nie zrobi tego . zdaje mi się że człowiek może szybko popaść w nałóg taki ... że musi obejrzeć i koniec kropka
Napisano 21 października 2009 - 13:36
kiedys moj byly probowal to wiecie co zrobilam ?? poszlam do drugiego pokoju wlaczylam kompa i zrobilam mu pokaz on ni wiedzial ze to ja potem jak sie dowiedzial to stwierdzil ze najlepiej na mnie patrzec
Napisano 22 października 2009 - 16:12
Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowila a przede wszystkim pogadala z facetem, bo moze jemu czegos brakuje w waszym zyciu seksualnym, moze jest rutyna, brak urozmaicen, jezeli go kreca kamerki to co w tym zlego wez drugi komp i pogadajcie przez neta z wlaczonymi kamerkami, poswintuszcie itd, niech koles widzi ze jestes elastyczna, ze moze Ci zdradzic swoje fantazje, ty zdradz mu swoje, porozmawiajcie szczerze.
Na tym polega zwiazek, nie rzucaj sie na niego od razu z pretensjami, porozmawiaj a moze Ciebie tez takie cos podkreci??
Napisano 09 listopada 2009 - 10:44
Napisano 09 listopada 2009 - 10:54
Napisano 26 sierpnia 2013 - 16:55
[ Komentarz dodany przez: Olenka: 2013-08-26, 19:38 ]
Nie piszemy Caps Lockiem na forum.
Napisano 27 sierpnia 2013 - 08:31
No to wiedziałaś co brałaś...Wcześniej tez na to wchodził
Mogłaś przed ślubem próbować to zmienić. Może on nie widzi problemu, albo jest po prostu od tego w jakiś sposób uzależniony.ale myślałam ze da sobie z tym spokój
Porozmawiaj z nim, powiedz mu, że Cię to boli, ale powiedz to a spokojnie, bez nerwów i płaczu, bo ucieknie albo będzie Cię traktował jak histeryczkę.
Napisano 27 sierpnia 2013 - 08:34