Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy owłosiona klata was podnieca czy zniesmacza?:D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#61 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:01

Trochę bystrości nie zaszkodzi. Nie mogę dawać całych linków. Połącz "h" z resztą linku to Ci się wyświetli :roll:

chez, zamiast linku wstaw fotki ;-)

Rzeczywiście trochę bystrości nie zaszkodzi :-D
Tamci chłopcy wyglądają po prostu cienko(zwłaszcza pierwszy), ale wybiegowi zazwyczaj tak wyglądają

Jednym podobają się owłosione klatki piersiowie, inni wolą być może gładkie.

Ale chyba niektórzy nie potrafią tego zrozumieć ;-)

#62 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:03

Wiadomo, że każdy ma inny gust i dlatego trzeba używać zwrotów:

"Według mnie" albo "Dla mnie"

i będzie wszystko w porządku :-)

a teksty typu:

Facet nieowłosiony to nie facet

Gładki tors to najbardziej niemęska rzecz jaką można sobie wyobrazić.

są dla mnie obraźliwe i nie będę tego tolerował.

#63 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:04

chez, ale to chyba oczywiste, że dziewczyny nie wypowiadają się za każdą kobietę na świecie tylko za siebie.

#64 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:06

chez, ale to chyba oczywiste, że dziewczyny nie wypowiadają się za każdą kobietę na świecie tylko za siebie.

Jak widzisz nie dla każdego. Poza tym akurat te zdania były dobitnie powiedziane i ostrym tonem. Dobra, nie róbmy afery :-)

#65 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:07

chez, jeśli chodzi o zdjęcia- z całym szacuneczkiem dla panów o gładkim torsie, ale Ci wyglądają mi na chłopców :roll:
Mnie osobiście podobają się panowie z delikatnym owłosieniem na klacie, ale nie jest to wyznacznik męskości według mnie. Po prostu lubię owłosienie w tym miejscu i już :) Jedynie co mnie bulwersuje, to kiedy kobieta naciska na faceta, by tam się ogolił :shock:

#66 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:10

chez, jeśli chodzi o zdjęcia- z całym szacuneczkiem dla panów o gładkim torsie, ale Ci wyglądają mi na chłopców

Ojj, to były pierwsze lepsze. Czyli uważasz, że jakby oni mieli włosy na klacie to już by nie byli chłopcami?

Chodzi o to, że dużo facetów ma nieowłosione klatki piersiowe i nie uważam aby byli niemęscy. Poza tym chciałem wyrazić tylko swoje zdanie bo mam do tego prawo i nie musicie mnie od razu obrażać jak macie inne zdanie.

Poza tym ważne aby Wasi faceci mieli taką klatkę jak Wy lubicie a ja taką aby moja dziewczyna ją lubiła. Problem mają Ci co nie mają takich partnerów jak chca :-P

#67 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:17

Poza tym chciałem wyrazić tylko swoje zdanie bo mam do tego prawo i nie musicie mnie od razu obrażać jak macie inne zdanie.

Ale dziewczyny też wyraziły tylko swoje zdanie :roll: Mają do tego takie samo prawo jak Ty..

Nie rozumiem czemu się tak oburzasz. Aż tak bardzo to Ciebie dotknęło? Przecież tu dziewczynom nie chodziło o Ciebie, tylko ogólnie o facetów. I jeśli im brak włosów kojarzy się z niemęskością, to ich sprawa <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#68 Viki

Viki
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:28

LOL. Za****ste stwierdzenie. Z Bravo Girl je wyczytałaś? A Ty jak nie masz wygolonej na maska to nie jesteś kobieta :roll:
.

Nie czułabym się seksowną kobietą dlatego używam depilatora :-)
Włoski to seksowny atut MĘSKOŚCI. Facet w przeciwieństwie do kobiet nie powinien byc gladki jak panienka <bezradny></span>
Co to jest Bravo Girl? bo ja nie wiem ale ty zapewne wiesz skoro wiesz co tam mozna wyczytać :->

#69 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:37

Nie czułabym się seksowną kobietą dlatego używam depilatora
Włoski to seksowny atut MĘSKOŚCI. Facet w przeciwieństwie do kobiet nie powinien byc gladki jak panienka
Co to jest Bravo Girl? bo ja nie wiem ale ty zapewne wiesz skoro wiesz co tam mozna wyczytać

To, że nie mam włosów na klacie nie znaczy, że jestem cały gładki :->

Poza tym to tylko Twoje zdanie i nie wypowiadaj się w taki sposoby jakby wszystkie kobiety tak myślały.

A to czy jesteś seksowną kobietą to nie wiem i nie gładkość decyduje o tym, że kobieta jest seksowna.

Jak nie wiesz co to za gazeta to zapytaj mamy, ja nie będę Ci tego tłumaczył bo za duża już na to jesteś :roll:

Poza tym mam taką klatkę jak mi się podoba a nie kobietom! Jak Ci się nie podoba to olewam taką i tyle.

#70 Viki

Viki
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 20:52

To, że nie mam włosów na klacie nie znaczy, że jestem cały gładki :->

Dlaczego ty mi się tłumaczysz?
Ja wyraziłam swoje zdanie i nie interesuje mnie co tam masz na tej klacie.
Wiedz że największym atutem mężczyzny jest kultura osobista i kultura słowa pisanego, a słowa typu zaje...*** skierowane do kobiety nie świadczą o twojej męskości tylko o chamstwie.

#71 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 21:08

Przestańcie się już kłócić :roll:
Viki ty wolisz facetów z włoskami i faktycznie mogłaś wcześniej zaznaczyć, że to jest twoje zdanie, bo ja np wolę gładkich i wcale nie uważam takich za niemęskich, bo jakoś włosy na klacie moim zdaniem o męskości nie decydują. Poza tym nie jest to aspekt najważniejszy, nie lubię owłosionych co nie znaczy, że jeśli trafię na takiego i się zakocham to każe mu się od razu golić bo to by było bez sensu.
chez nie ma się o co kłócić i bulwersować, jedni wolą brunetki i uważają je za bardziej seksowne inni blondynki, tak samo jest w przypadku waszego owłosienia jedni wola gładkie inni zarosnięte :-P
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#72 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 22:38

co do niektórch wypowiedzi:

czyt. regulamin

Nie wolno poniżać i obrażać innych osób, używać słów i zwrotów uznawanych za wulgarne czy obraźliwe.

Swoje opinie wyrażaj zawsze w sposób kulturalny

Nie krytykuj innych użytkowników za poglądy Tobie nieodpowiadające.

...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#73 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 22:44

A ja to mam meszek na klatce. Nie jakiś sweter ale delikatny. I na pewno nie zgolę, bo mi się podoba :-) I mam pasek ciemnych włosków co biegnie przez środek ciała - od szyji na sam dół, ale nie powiem dokąd :-P

Każdy ma swój gust uważam.
Ja się calutki ogolę, ale tylko ze względów sportowych...
jeśli będę startował jako kulturysta na zawodach, ale to inna bajka :-P I mi nie grozi obecnie to
:mrgreen:

#74 Viki

Viki
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 23:05

A ja to mam meszek na klatce. Nie jakiś sweter ale delikatny. I na pewno nie zgolę, bo mi się podoba :-) I mam pasek ciemnych włosków co biegnie przez środek ciała - od szyji na sam dół, ale nie powiem dokąd :-P

:roll: Jak dla mnie rewelacja :roll:

#75 Dulin

Dulin
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 12:21

Włosy na ciele = dużo testosteronu. Dużo testosteronu = męski facet!
Nic dodać nic ująć

Coś te Twoje książkowe albo gazetowe wiadomości są gówniane bo mam bardzo dużo testosteronu. Nie jedna by nie dała radę.

Nie obchodzi mnie twój poziom testosteronu i nie przypominam sobie bym o niego pytał <hmmm1></span>

Za bardzo bierzesz wszystkie posty do siebie i za dużo się tłumaczysz, wykaż się lepiej kulturą osobistą i szacunkiem dla dziewczyn czytających twoje wypowiedzi, bo słownictwo twoje pozostawia wiele do życzenia.

#76 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 12:31

Dołączona grafika

"Gdy poziom testosteronu wzrasta, porządek pojawiania się dojrzałego owłosienia odzwierciedla stopień wrażliwości na androgeny"

coś tam ten testosteron ma wspólnego z tym owłosieniem, im facet ma więcej tych hormonów(testosteronu) tym intensywniej obrastają go włosy :)
nie zgadzam się jednak z tym że facet bez włosów na klacie nie jest męski...

chez a fotkami tych modeli to za bardzo się nie masz co sugerować bo oni przeszli taką przemianę, pewno z depilacją klaty i pach na czele :P

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#77 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 16:33

widze ze w tym temacie jest za duzo testosteronu i robia sie niepotrzebne dyskusje :roll:
mnie sie podobaja faceci bez włosków na klacie , ale jak małgonka napisała nie wykluczam ze spodoba mi sie innym facet.
posiadanie włosów albo nie nie jest dla mnie wyznacznikiem meskosci.

Włosy na ciele = dużo testosteronu. Dużo testosteronu = męski facet!
Nic dodać nic ująć

wiecej testosteronu to wieksza agresja co juz nie jest fajne :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#78 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 16:44

temat brzmi : "czy owlosiona klata was podnieca czy zniesmacza" ... i moze tego sie trzymajmy :P

Ja osobiscie nie lubie nadmiernie owlosionych mezczyzn... moj maz ma gladki tors i bardzo mi sie to podoba... :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#79 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 16:57

Nie obchodzi mnie twój poziom testosteronu i nie przypominam sobie bym o niego pytał <hmmm1></span>

Za bardzo bierzesz wszystkie posty do siebie i za dużo się tłumaczysz, wykaż się lepiej kulturą osobistą i szacunkiem dla dziewczyn czytających twoje wypowiedzi, bo słownictwo twoje pozostawia wiele do życzenia.

Napisałeś to tak że wynika że każdy facet czyli ja też! A teraz piszesz, że Cię mój poziom nie interesuje :roll: Gdzie tu logika to nie wiem. Bez komentarza to pozostawię.

Po drugie nie jesteś tutaj aby mnie pouczać! Nie jesteś moim ojcem więc grzeczniej :-)

Nie którym trzeba wytłumaczyć pewne sprawy bo są nieświadomi swojego zachowania i tego co piszą.

Mam prośbę aby każdy wypowiadał się za siebie a nie za wszystkich bo nie które osoby się wypowiadają za wszystkich i nie potrzebne kwasy się robią :->

#80 Dulin

Dulin
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 17:53

Po drugie nie jesteś tutaj aby mnie pouczać! Nie jesteś moim ojcem więc grzeczniej :-)

Ty natomiast nie jesteś tutaj po to by używać wulgaryzmów w stosunku do dziewczyn, to jest ich miejsce przez nie stworzone, my panowie jesteśmy tu gościnnie więc zachowuj się z należytym szacunkiem dla nich tym bardziej że zwracały ci już na to uwagę.

Nie którym trzeba wytłumaczyć pewne sprawy bo są nieświadomi swojego zachowania i tego co piszą.

<bravoo></span> masz rację <bravoo></span>
dlatego próbujemy wraz z dziewczynami z wcześniejszych postów wytłumaczyć ci twoje nieeleganckie zachowanie a ty jako inteligentny facet wyciągnij z tego wnioski by dziewczyny już nigdy więcej nie poczuły się urażone twoim wulgarnym językiem.